Zobacz pełną wersję : [Mondeo MK2] radio


jacekpolis
10-04-2009, 20:21
witam mam maly problem z fabrycznym radiem forda.po wyjeciu i wysiagnieciu wtyczek a nastepnie ich wlaczeniu radio nie gra oraz nie ma nic na wyswietlaczu moze mi ktos pomoze co jest przyczyna.z gory dzieki

motorek26
10-04-2009, 21:20
sprawdź czy masz zasilanie do radia

arturek
10-04-2009, 21:35
Witam
Albo nie docisnąłeś do końca wtyczki albo spaliłeś bezpiecznik.
Wyjmij radio i sprawdź czy jest prąd oraz masa we wtyczce prądowej.
Przekręć kluczyk i sprawdź czy radio się włącza.
Czasami kabel się może wysunąć z wtyczki (jeśli coś było robione z wtyczką)
pozdrawiam
Arturek