Świeżo co stałem się nabywcą sierry i chciałbym prosić o radę poznaniaków co do dobrego mechanika i blacharza, dla których naprawianie mojego autka będzie przyjemnością (oczywiście za rozsądną cenę). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
bzjttpoz
10-11-2005, 00:13
Świeżo co stałem się nabywcą sierry i chciałbym prosić o radę poznaniaków co do dobrego mechanika i blacharza, dla których naprawianie mojego autka będzie przyjemnością (oczywiście za rozsądną cenę). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
Witam! ;))
...czyżby w Poznaniu nie było nikogo takiego?? :))
Jeśli macie jakieś pozytywne doświadczenia - także będę wdzięczny za info na forum.
A może by tak również jakiś ranking nieautoryzowanych warsztatów...?
Pozdrawiam!
Bartek
Ja korzystam z :arrow: CARMAN na Al. Solidarności (dawna Serbska); tuż przy Makro.
Wymieniałem tam rozrząd, filtry, płyn i jestem zadowolony, no i ceny mają przystępne.
bzjttpoz
10-11-2005, 10:20
Ja korzystam z :arrow: CARMAN na Al. Solidarności (dawna Serbska); tuż przy Makro.
Wymieniałem tam rozrząd, filtry, płyn i jestem zadowolony, no i ceny mają przystępne.
Też o czymś takim myślałem --> kilka rzeczy robiłem w Norauto, i ogólnie było OK, ale nie mam do końca zaufania do takich "kombinatów".
Z drugiej strony robią na mnie lepsze wrażenie niż usmarowany "pan Heniu" ;)
No nic, chyba wypróbuję i zobaczymy, czy wybuchnie :)
Mam też do zrobienia kilka rzeczy przy zawieszeniu - ale co do tego to wolałbym jednak jakiś wyspecjalizowany zakład... Może ktoś ma dobre doświadczenia....?
Z góry dzięki!
Bartek
Jeżeli chodzi o Norauto to ja bym raczej nie zaryzykował. Znajomy znajomego tam pracował kiedyś i wiem z opowieści różne rzeczy :?
Oprócz CARMANa w którym leczę od czasu do czasu swoje autko :) słyszałem także że dobry jest serwis Shella - również ceny przystępne:
Shell Autoserv Polska Sp. z o.o.
(0-61) 863 93 00
60-301 Poznań, Jugosłowiańska 56
A oto namiary na CARMAN:
Poznań,
Aleje Solidarności 55A
tel.: 0 61 828 93 66
fax: 0 61 828 93 77
Jak skorzystacie z CARMANa lub Shella dajcie znać jak Was obsłużyli. Ceny przystępne, dużo niższe od ASO a obsługa lepsza niż u mechanika no name.