Na oryginalny moduł jakoś nigdy się nie skusiłem... po części przez to, że do pełnej funkcjonalności (USB) musiałbym wymienić Conversa, trochę też ze wzgledu na dosyć duży koszt całej zabawy.
Zaryzykowałem więc z nieogryginalnym zestawem Parrot MKi9100 i.... jestem zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Funkcjonalność porównywalna z oryginałem a koszt (razem z kablem/przejściówką służacą do wpięcia do oryginalnego radia) niewiele ponad 600zł + kilka godzin ostrej dłubaniny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zestaw m.in odtwarza pliki z USB lub przez BT streaming (A2DP) i pozwala nawiązywać połaczenie głosowo na wszystkie numery z książki, z wyborem domowy/komórka (etc.). Ma wbudowany wzmacniacz audio w klasie D o zadziwiająco dobrym brzmieniu i dużej mocy jak na pudełko wielkości dwóch paczek papierosów bez zewnętrznego radiatora!... ale to zalety klasy D
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wzmaczniacz w trakcie rozmowy zasila tylko przednie głośniki a przy słuchaniu muzyki przednie i tylne ale nie ma regulacji FADERa. Przy słuchaniu muzyki można wybrać korzystanie z wbudowanego wzmacniacza lub wykorzystać wyjście Line Out i podpiąć je do wejścia Aux w radiu (ja tak mam). Jakość dźwięku z USB jest IMHO bardzo dobra jak na tej klasy sprzęt. Pilocik do sterownia całym ustrojstwem jest bezprzewodowy. Mikrofon (podwójny) zamocowałem u szczytu lewego słupka.
Polecam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm