Temat: [Focus 2008-2011] Podświetlenie na nogi
View Single Post
Stary 04-01-2012, 12:15   #136
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Podświetlenie na nogi

Po co Ci oprawki. Ja u siebie wyjąłem żarówki i podkleiłem taśmę LED. Odtłuszczasz miejsce przyklejenia, przyklejasz, podłączasz i masz z głowy. U siebie bardziej rozbudowałem te podświetlenia wzorując się na innych markach samochodów:

Nogi pasażera przód.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nogi pasażera tył, przewód podłączony do przednich lampek i przeprowadzony pod dywanikiem.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podświetlenie lusterka zewnętrznego. W wiązce idącej do lusterka był przewód do podświetlenia. Lusterko nie miało lampki.

Na "dokładkę" zrobiłem jeszcze podświetlenie pod wszystkimi drzwiami + czerwone ostrzegawcze.

Nie robiłem zdjęć, ale także zmieniłem oświetlenie w bagażniku.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 08-01-2012 o 17:30 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów
Andrzej_K jest offline   Odpowiedź z Cytatem