View Single Post
Stary 15-08-2012, 10:27   #9
Marcello1994
ford::average

Imię: marcel
Model: s=max
Silnik: 2tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Orginalny hak holowniczy - jak go podłączyć

mam takie cos mam dwie wtyczki szara i zielona.
mam to tak podlaczone jak na zdjeciach a nie ma pradu na wtyczce hakaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jesli chodzi o bezpiecznik w tej skrzynce w nadkolu to mam taki załozony byl juz jak kupilem maksikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masy sa po dokrecane w specialne orginalne miejsca wiec masa jest napewno sam sparawdzalem miernikiem.

Moze ktos pomoc z tym fantem bardzo mi zalezy zeby ten hak dzialal

zdjecia:Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest ten modol z motorcraftu jak widac sa dwie wtyczki szara i zielona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest wtyczka z tego czerownego kabla i nie ma gdzie jej podlaczyc przynajmniej tak mysle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest ten czerwony kabel tak wyglada zakonczenie tego kabla
a tak wyglada to w schowku w nadkolu jak widac te dwie kostki wychodza z glownej wiazki

licze na pomoc

Ostatnio edytowane przez Marcello1994 ; 15-08-2012 o 10:28 Powód: poprawa zdjec
Marcello1994 jest offline   Odpowiedź z Cytatem