mam takie cos mam dwie wtyczki szara i zielona.
mam to tak podlaczone jak na zdjeciach a nie ma pradu na wtyczce haka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jesli chodzi o bezpiecznik w tej skrzynce w nadkolu to mam taki załozony byl juz jak kupilem maksika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masy sa po dokrecane w specialne orginalne miejsca wiec masa jest napewno sam sparawdzalem miernikiem.
Moze ktos pomoc z tym fantem bardzo mi zalezy zeby ten hak dzialal
zdjecia:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest ten modol z motorcraftu jak widac sa dwie wtyczki szara i zielona
to jest wtyczka z tego czerownego kabla i nie ma gdzie jej podlaczyc przynajmniej tak mysle
to jest ten czerwony kabel tak wyglada zakonczenie tego kabla
a tak wyglada to w schowku w nadkolu jak widac te dwie kostki wychodza z glownej wiazki
licze na pomoc