Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 28-04-2013, 22:23   #1157
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał Dom1n Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę szukał dobrej duszy...
szukaj
jak bywasz w W-wie to mogę podłączyć w swoim smaxie, albo pocztowo
Cytat:
Napisał Dom1n Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chociaż nie ukrywam, że ten sposób wydaje mi się zdziebko irracjonalny
czemu? podejrzewam że dla Ford Motor Company irracjonalnym jest montowanie modułu z FF3 do FF2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał exoryna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to nie jest aby tak, że aby radio pokazało kod parowania BT to musi posiadać soft w odpowiednio wysokiej/nowszej wersji?
nie w tym rzecz - w FF3 są różne radia, niektóre z nich mają wbudowane usb i wtedy moduł BT/USB robi za moduł tylko USB.
Poza tym w FF3 i Fieście mk7 wyświetlacz jest oddzielnym modułem i podejrzewam (nie jestem pewien, ale tak to wygląda), że moduł nie wysyła pinu do radia, tylko po CANie do modułu wyświetlacza

tych problemów nie ma gdy moduł CS7T-14D212 pochodzi z mondeo/smax/galaxy, wtedy działa plug&play w FF2
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem