Mi twierdzili ze IR to juz jest full wypas ale to juz niewazne.
Szyba wymieniona. Wstawili mi Saint Gobain. Ponizej wstawiam obrazek ze znaczka na szybie. Jak widac po ikonkach: ogrzewana, odbijajaca promieniowanie oraz dzwiek.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co zauwazylem:
- kolor widziany od wewnatrz rozni sie od szyb bocznych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To mnie chyba najbardziej boli bo wyglada jakby szyba byla od innego auta. Boczne sa zielone. Przednia jest przezroczysta (nawet nie wiem czy niebieska czy przezroczysta). Ale z katalogach nie widzialem wyboru koloru dla szyb IR
- GPS w iP dziala bez zmian. Nie robilem porownania czy sygnal slabszy ale po prostu dziala. Umieszczenie telefonu pokazuje na obrazku. Wlasciwie to widac tam sam uchwyt*) bo telefonem robilem zdjecie
- Nie wiem czy mialem szybe akustyczna. Raczej nie. Teraz, o ile to nie jest efekt placebo to zaczely szymiec glosniej tylne kola brrr. Juz wszystko wygluszone a te ciagle najglosniejsze. juz nie mam do nich sily
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kazdym razie widok przez te szybe to prawie jakby szyby nie bylo. Moze gdyby nie druciki... jednak stara szyba byla zmeczona...
Pozostalo zmienic rodzaj szyby w centralnej konfiguracji i poczekac na lato
*) Uchwyt to iOttie Easy One Touch 3. Zajebisty patent chociaz do telefonow wielkosci iP4/5 lepiej sie nadaje wersja 2, choc ramie ma troche krotsze. v3 ma w zestawie podkladke do przyklejania na miekka tapicerke (chyba czytali moja recenzje)