![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
witam serdecznie
..mam nadzieję że temat nie był "ruszany" i z postu nie wyjdzie suchar (w wyszukiwarce nic na ten temat nie znalazłem) ale gdybym się mylił to niech temat usunie moderator.. wracając do meeeritumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum... czy ktoś dostał się do trybu serwisowego? przed chwilą znalazłem taki oto filmik na youtube furka z tego co widzę to automacik ..pytanie dodatkowe jak koleś z filmiku opowiada o napięciu baterii to ma na myśli akumulator? (w jednym z postów ktoś się zastanawiał nad stanem jego naładowania) http://www.youtube.com/watch?v=JBQm1JVAVMY |
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
przecież gość na filmie mówi jak wejść w ten tryb.
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
gościu mówi a ja pytam czy ktoś z forum "szalał" w tym trybie..
|
|
|
#4 |
|
|
CO to znaczy szaleć ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Przecież to jest praktycznie taki sam tryb testowy zegarów, jaki był już dostępny w FF I... Oczywiście FF II a teraz FF III bają więcej bajerów, więc sam test się wydłuża, ale "szaleć" w nim??? Na czym miałoby to "szaleństwo" polegać??? Można na przykład policzyć sobie ile się ma ledów w zegarach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak na poważnie, to ważne są tam jedynie informacje o wersji romów oraz (FFIII) wersje kalibracji.
|
|
|
#6 |
|
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no macie problem do słowa się przyczepiliście...
... fajnie że się znacie na autach.. bo ja się nie znamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie miałem wcześniej forda i pewnie na tym jednym mój romans się zakończy.. forum chyba jest żeby się móc pytać mądrzejszych...przy kolejnym temacie o ile jakiś odważę się podjąć będę się starał o skonsultowanie treści z Profesorem Miodkiem albo Bralczykiem.. a tak na poważnie to.. "szaleć"=wejść bo widzę że kolega Matych to tak wszystko na poważnie.. i dosłownie ... skrupulatnie za słowa mnie łapie... a co do pytania z początku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.jakoś się nie wypowiedziałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
#7 |
|
|
Kolego pomyśl troszkę co piszesz bo wydaje mi się że znam jakieś slangi ale nie wiedziałem że szaleć to wejść bo nijak to nie pasuje
A jak chcesz "zaszaleć"to przytrzymaj przycisk ok komputera i włącz zapłon dalej trzymająć wciśniety to zaszaleje w tryb serwisowy,strzałkami szalejesz po tym trybie -wybacz ale coś pisałeś jak gość mówi o napięciu,więc myślałe że skumasz ja mówi o szaleństwie po angielsku |
|
|
|
|
#8 |
|
|
....no to wychodzi że ze w slangu nie jesteś już taki dobry jak w znajomości fordów.. nie wiem po co tutaj cokolwiek piszesz skoro żadna Twoja wypowiedź nie nawiązuje do tematu.. za to rozliczasz mnie ze słów i znajomości angielskiego.. nie znam się głupi jestem więc pytamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a jak już nawiązujesz do czyjegoś intelektu i wymagasz od niego myślenia to najpierw wypadałoby te wysokie standardy stosować wobec siebie..słowo które Ci nie pasuje było umieszczone w " " po to by nie brać go na poważnie a na luzie jednak luzu to Ci troszeczkę brakuje.. ..jakiś taki nerwowy jesteś... ciekawe z jakiego powodu??Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
#9 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Widzę że dyskusja na wysokim poziomie, kolega Matych odpowiedział jak uruchomić tryb serwisowy. Temat zamykam
|
|
|