Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 18-07-2013, 08:04   #11
ENowak
ford::average

Imię: Emil
Model: Mondeo 2,0 TDCI
Silnik: kleklekleklekle
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Mondeo Mk4 FL (2.0Pb 2011r) - kiedyś wypłynie

Cytat:
Napisał pit76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale w czym problem?Przecież aż tak strasznie nie dostał.
Jak dla mnie dostał w taki sposób który całkowicie dyskwalifikował by ten egzemplarz z kręgu moich zainteresowań. Inna sprawa, że po naprawie nawet jak ktoś będzie dociekliwy przy kupnie dowie się, że to była niewielka stłuczka parkingowych rozmiarów...

Cytat:
Napisał mazmac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To ja już nawet nie chcę wiedzieć jak wygląda "zły" egzemplarz, który później jest sprzedawany jako "igła".
Święte słowa, już to słysze: "bezwypadek Panie, przód malowany bo psa uderzyłem.... "

ENowak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-12-2015, 14:35   #12
prab86

Właśnie się pojawił...
http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo...tml#5677894dd0
aczkolwiek o bezwypadkowości słowa nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał mazmac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie za jakiś czas pojawi się, jako bezwypadkowy.

Może ktoś będzie szukał.

VIN: WF0GXXGBBGBD83308

Przebieg: ok. 64tys km.

Wygląd na dzień dzisiejszy.

Ostatnio edytowane przez prab86 ; 09-12-2015 o 14:39
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-12-2015, 20:01   #13
kordyl
ford::professional

Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
Domyślnie

Prawili go ponad 2 lata?!

Ostatnio edytowane przez kordyl ; 09-12-2015 o 20:05
kordyl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-12-2015, 11:57   #14
MIBO

Witam Was
tak się składa, że zajmuję się autami używanymi w tej firmie. Owszem auto jest po kolizji i nigdzie nie ma informacji o jego bezwypadkowej historii. Z informacji, które właściciel przekazał mi, odbudował je na oryginałach i usprawnił w ASO. W myśl zasady, żeby zrobić to porządnie. Sam jednak fakt spowodował, że nie odkupiłem tego pojazdu a jedynie wystawiłem na prośbę klienta jego auto. Podając bezpośrednio do niego kontakt. Tym samym chciałbym uciąć wszelkie spekulacje czy insynuacje o jego historii. W dniu dzisiejszym kończy się okres ogłoszenia i tym samym ogłoszenie nie zostaje przedłużone.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszamy do odwiedzin i zakupów w naszym punkcie. Każde auto posiada rzeczywisty opis, można je poddać kontroli serwisowej w dowolnym punkcie oraz wykupić polisę ochrony serwisowej do 12 miesięcy.
z pozdrowieniami Bartosz
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-12-2015, 12:26   #15
cezarg1410
ford::expert

Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018

Cytat:
Napisał MIBO sp. z o.o. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Was
tak się składa, że zajmuję się autami używanymi w tej firmie. Owszem auto jest po kolizji i nigdzie nie ma informacji o jego bezwypadkowej historii. Z informacji, które właściciel przekazał mi, odbudował je na oryginałach i usprawnił w ASO. W myśl zasady, żeby zrobić to porządnie. Sam jednak fakt spowodował, że nie odkupiłem tego pojazdu a jedynie wystawiłem na prośbę klienta jego auto. Podając bezpośrednio do niego kontakt. Tym samym chciałbym uciąć wszelkie spekulacje czy insynuacje o jego historii. W dniu dzisiejszym kończy się okres ogłoszenia i tym samym ogłoszenie nie zostaje przedłużone.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszamy do odwiedzin i zakupów w naszym punkcie. Każde auto posiada rzeczywisty opis, można je poddać kontroli serwisowej w dowolnym punkcie oraz wykupić polisę ochrony serwisowej do 12 miesięcy.
z pozdrowieniami Bartosz
I my to wszystko wiemy.
Natomiast warto na forum zachować zdjątka dla potomnych i tym się tu głównie zajmujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 17-12-2015, 16:40   #16
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

Nie zmienia to jednak faktu ze podany przebieg jest podobny do tego z 2013!
A to juz dziwna sprawa.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania