![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-05-2008
Model: mondeo zombi mk3
Silnik: 2.0 HE + Lpg
Rocznik: 2003 FL
|
Odpuść sobie to Mondeo. Handlarz dobrze kręci. Ma kilka tablic z DE i dokleja do kolejnych aut które sprzedaje. Niby z Niemiec...
Pewnie przyjechały na 1 tablicy rejestracyjnej... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto-dan ul. LEŚNA 7, 55-300 RZECZYCA 30 KM OD WROCŁAWIA tel.: +48 661 013-414. Żeby w szukajce pokazało.... Ściemnia od początku więc wymagana maksymalna ostrożność!!!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: Focus II
Silnik: TDCI (Heko & MG Motorsport)
Rocznik: -----
|
też mi tablice "wyklejanka" zwykła
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() Zarejestrowany: 31-05-2012
Model: S-Max Vignale
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2022
|
Cytat:
Kolego, szacun za spostrzegawczość! |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
![]() Zarejestrowany: 11-05-2012
Model: Focus I
Silnik: 1.8 TDDI 90PS
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Mimo wszystko podejrzana sprawa
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Witam,
dzisiaj byłam oglądać auto - sprzedający ŻENADA!! Radzę uważać. Byłam oglądać Toyotę w opisie auto zachwalane, zdjęcia idealne. Przyjechałam i... 1. Auto tragiczne.... Porysowane.... Tzw. Padlina! 2. Wyszedł Pan z łaską - bo to on jest Panem - nie Klient Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3. Nie można zobaczyć dokumentów auta - dopiero po zapłacie (HAHAHA!!) 4. A na prośbę aby auto odpalić - Pan obraca się na pięcie i idzie do domu mamrocząc abyśmy sobie poszli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na szczęście nie miałam daleko - około 50 km w jedna stronę. Ale Pan jest niepoważny i należy takie osoby omijać bardzo szerokim łukiem. Różne słowa mi się na usta cisną, ale jest kulturalna, więc można się domyśleć... Takie pseudo-komisy powinny być wpisywane w jedno miejsce. Np dział - w którym każdy dodaje opinie o takich koszmarnych sprzedających. Może jak kilka osób się wypowie to Taki "Pan" zauważy że coś jest nie tak - albo i nie zauważy? |
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Ania, gdybyś sprawdziła ile taki odpowiednik kosztuje zagranicą nie musiałabyś jechać do gościa, wiedziałabyś że jest coś nie hallo
|
|
|
|
#17 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
|