Zobacz pełną wersję : Auto Mapa Europa

dyha
04-08-2010, 18:49
Cześć, trochę nietypowa sprawa.
Jako że na początku września planuję urlop na południe europy, zwracam się z pytaniem, czy ktoś w Was byłby chętny na wypożyczenie (oczywiście nie za darmo) karty pamięci z AutoMapą Europy którą mógłbym zainstalować w swoim palmtopie MIO P360 (karta SD).
Ja kupując navi dokupiłem tylko mapę PL, bo i taka na co dzień jest mi wystarczająca ale przez to właśnie teraz mam problem bo wszyscy znajomi mają tylko PL, a jeśli już mają coś więcej to w pamięci navi, a ja nie chcę pożyczać całego zestawu tylko samą mapę z licencją przypisaną do karty.
Oczywiście z wiadomych powodów prośba głównie do Krakusów :)
Oczywiście możemy ustalić jakiś zastaw, jeśli ktoś będzie chciał

Yaro
04-08-2010, 19:37
A w komórce nie masz navi? ostatnio są za darmo.

dyha
04-08-2010, 19:46
Mam w nokii aplikację OVI z mapami "za free", Nawet w nich czasami korzystam, ale tylko i wyłącznie jeśli szukam pieszo czegoś w obcym mieście. W samochodzie navi z komórki nie sprawdza się wcale. Jest bardzo wolne, nie ma komunikatów głosowych, notorycznie przy próbie wytyczenia dłuższej (już ok 100km) trasy informuje o braku możliwości wytyczenia trasy, przekrój ekranu nie sprzyja komfortowej pracy, bardzo długo szuka sygnału (chyba że jest on-line, ale wtedy nalicza opłaty) Sprawdzałem osobiście. Na plus jedynie na bieżąco aktualizowane mapy. Prawda, że dopiero co wybudowana trasa już jest uwzględniona w bazie. Tą mapę traktuję tylko uzupełniająco. ;)

Yaro
04-08-2010, 19:49
Ja tam korzystam z navi w komórce i nie narzekam ;)

Rapalek
05-08-2010, 06:59
Cześć, trochę nietypowa sprawa.
Jako że na początku września planuję urlop na południe europy, zwracam się z pytaniem, czy ktoś w Was byłby chętny na wypożyczenie (oczywiście nie za darmo) karty pamięci z AutoMapą Europy którą mógłbym zainstalować w swoim palmtopie MIO P360 (karta SD).
Ja kupując navi dokupiłem tylko mapę PL, bo i taka na co dzień jest mi wystarczająca ....

W ostateczności możesz sobie update-ować do wersji na Europę. Koszt nie jest duży

dyha
11-08-2010, 21:46
Już mam. Dzięki za zainteresowanie.
Temat do zamknięcia

m_g
12-08-2010, 07:31
Dyha TĄ automapę masz :P ??:619::619:

TOMAS
12-08-2010, 09:03
Już mam. Dzięki za zainteresowanie.
Temat do zamknięcia

Zgodnie z życzeniem