Zobacz pełną wersję : Pokrowce na fotele - jakieś opinie?

Zvirek
27-08-2010, 14:42
Zastanawiam się nad pokrowcami do maksa (wiem, agrotuning:) a w szczególności z ekoskóry, znaczy się dermy. Czy ktoś używa takowych? A może ktoś może polecić konkretnego sprzedawcę? Nie chcę żeby wyglądały jak worki na śmieci nałożone na fotele, tylko żeby w miarę dobrze leżały:roll: Uprzedzając pytanie dlaczego uparłem się na pokrowce - krew mnie zalewa jak co muszę czyścić tapicerkę co parę dni, bo syfi się niesamowicie, a dermę czyści się "szybko łatwo i przyjemnie":619:

kristof70
01-09-2010, 07:39
Swego czasu też się zastanawiałem, żeby zakryć moją alcantare, nawet dealer polecał mi jakieś pokrowce szyte na miare, z podobno super materiału, kolory do wyboru. Oczywiście z gwarancją, że wszystko będzie idealnie pasować. I to wszystko miało być zrobione w aso ale w końcu zrezygnowałem z tego pomysłu.

Jitter
01-09-2010, 22:42
Są producenci na Alledrogo, którzy oferują pokrowce szyte na miarę. Skorzystałem kilka lat temu i zakupiłem u jednego z nich komplet a'la welur do Seata Cordoby (2 fotele z przodu + kanapa w 1/3 dzielona z tyłu + cztery zagłówki) - koszt ok. 160zł. Pasowały elegancko. Jutro sprawdzę, czy szyją z eko-skóry również. Namiary na producenta mogę podać na PW.

MacieqZST
02-09-2010, 12:57
Ja jestem po montażu takich pokrowców, wygląda naprawdę fajnie, wygodniej dbać o czystość w aucie.