Zobacz pełną wersję : Regeneracja wtryskiwaczy dolnośląskie
boro2511 10-09-2010, 13:46 koledzy, czy robił ktoś z was wtryskiwacze w Service Centre DIESEL POINT w Obornikach Śląskich?
Dostałem namiar od swojego klienta, który mi ich polecił "w razie czego"...
pzdr
Ja bym wolał jechać do Jezierzan koło Legnicy albo do Serbów pod Głogowem. Dobrego dziadka od pomp i wtryskiwaczy mają w Grodkowie i ktoś kumaty też w Sobótce jest, o Obornikach nie słyszałem.
W Serbach wiem, ze są na prawde kumaci.
Kapsel_lg 22-09-2010, 19:14 pod legnicą w jezierzanach robią wtryski do tdci?? pierwszy raz słyszę. podaj namiar to sie przyda. W serbach jak sądzę to chodzi o WIR Diesel ale jakoś nie jestem przekonany czy mają oni sprzęt do systemów CR Delphi a że sa od Boscha to chyba przy okazji robią też innych producentów (taka w polsce moda). Tylko czy robią to skutecznie i porzadnie.
A ten namiar na Oborniki to też podaj bo również nie słyszałem o tym punkcie Delphi.
kaszel_73 19-10-2010, 16:16 A o kosztach ktoś coś słyszał?
Dawid849 19-10-2010, 17:34 Serbów pod GłogowemIch w żadnym przypadku nie polegam , jest lepszy gość w Polkowicach od tego cwaniaka z Serbów
jacomateo 20-12-2010, 13:23 koledzy, czy robił ktoś z was wtryskiwacze w Service Centre DIESEL POINT w Obornikach Śląskich?
Dostałem namiar od swojego klienta, który mi ich polecił "w razie czego"...
pzdr
możesz podać mi namiary na te Oborniki i jak masz na innych w okolicach Lubina bo pilnie potrzebuję wymienić lub zregenerować, ktoś na forum napisał że Delphi w Sieradzu regenerują za 2450 ?
jacomateo 20-12-2010, 13:24 Ich w żadnym przypadku nie polegam , jest lepszy gość w Polkowicach od tego cwaniaka z Serbów
możesz wysłać mi namiary na Polkowice ?
Dawid849 22-12-2010, 11:18 Wierzbicki Mirosław
Kolejowa 24, 59-100 Polkowice
601-566-715
polecam w 100%
A we Wrocławiu? Kogo możecie polecić?
bambucza 23-12-2010, 09:39 Nie wiem czy mogę ich polecić bo jeszcze nie robiłem u nich nic ale polecał mi ich mój nauczyciel od wtrysków i silników. Bosch service na Żmigrodzkiej 251 ale delphi też robią i podobno jak wymieniają to wszystko we wtrysku, jak rozmawiałem z ich szefem to mówił że nie bawią się w wymianę samych zaworków dlatego też cena za regenerację jest 650 zeta. To są numery 713955276 i 605058010
Jak ktoś korzystał z ich usług to chętnie przeczytam opinię.
Rozumiem że 650 zł brutto za sztukę wtryskiwacza
bambucza 23-12-2010, 18:45 tego to nie wiem. Ale trzymajmy się tego że 100% sumy to maxxxxx 650
bambucza 30-12-2010, 15:19 A czy ktoś korzystał z usług servisu delphaja w Sieradzu http://aso-delphi.pl/ ???? Ktoś może się o nich wypowiedzieć ???
bambucza 20-01-2011, 18:44 A więc się stało, wybrałem DB service Bosch we Wrocławiu na Żmigrodzkiej 251
Drogo! Ale widziały gały co brały i na co się pisały. Ale do sedna, firma bardzo olewatorska, jak już mają Cię jako klienta to nieoficjalnie mają Cię głęboko w du.. sam widziałem na własne oczy jak specjalnie nie odbierali telefonu od klienta bo nie mieli zrobionej roboty którą mieli zrobić.
JA CZEKAŁEM NA SAMOCHÓD TYDZIEŃ (DOSŁOWNIE TYDZIEŃ !!! jak już udało mi się dodzwonić to pisali mi jakąś bajeczkę a później gadali o du.. Maryny
Podejrzewam że na początku przeczyścili mi tylko wtryski myjką podciśnieniową i ultradźwiękami bo może szukali oszczędności, podobno mam wymienione wszystkie 4 wtryski (doszczętnie) tzn 4 zaworki i 4 końcówki.
Ogólnie jeżeli już wezmą się do roboty to robią to bardzo dobrze ja wczoraj jednak się zdenerwowałem i pojechałem do nich i postawiłem na swoim, czekałem 4 godziny i 30 minut na swój samochód, powiedziałem że to jest przesada i że ma być skończony. Ahaaa i nie wierzcie że oni do was oddzwonią z jakąś informacją :surprise: bo ja to słyszałem 5 razy nawet jak już okazałem zdenerwowanie to pan się zarzekał że za godzinę oddzwoni! i co ? i du.. heheh
Ogólnie!
Firma dobrze wykona swoje zlecenie, JEŻELI JUŻ JE WYKONA:)
Nie wiem jeszcze jak z gwarancjonowaniem jak oni do tematu podchodzą więc może się ktoś tu w końcu wypowie
A czy polecam?? hmm... wolałbym i tak DB service niż szopę bez sprzętu w Sobótce czy Mlecznej i jeszcze jedna miejscowość była ale nie pamiętam teraz gdzie ;d
ja powiem że regenerowałem wtryski co prawda w megance dci ale robiłem to w Sobótce na ul: Zaułek Świdnicki też tak podchodzą dziwnie do klienta ale robią to rzetelnie i solidnie. Jeden wtryskiwacz padł po jakimś tygodniu zawiozłem samochód w ręce miałem ten wtrysk kazałem zrobić zrobili na miejscu wsadzili od razu do auta ustawili i pojechałem o własnych siłach.
Tadeusz kierowca 27-02-2011, 14:37 Witam
chciałbym się podłączyć do rozmowy.
Mianowicie sprawdzałem wtryski na szczelność, jest wszystko ok.
Problem polega na podkładkach miedzianych pod wtryski, które muszę wymienić ale nie mogę ich wyjąć :(
Czy jest ktoś kto mógł by mi pomóc radą jak te podkładki wyjąć ??
|