Zobacz pełną wersję : ASO Forda w Wałbrzychu

emocja
04-11-2010, 15:29
Witam serdecznie,
kilka dni temu kupiłam fiestę 1,6 TDCI95KM, ale nie to jest tematem ;-)
Ciekawią mnie Wasze opinie na temat serwisu w Wałbrzychu, zwłaszcza ciekawostki jakie u Was miały miejsce, podzielcie się proszę wiedzą. Ich fachowość, szybkość naprawa czy przeglądów, terminowość? W rankingu średnio wychodzi ich ocena ale mnie interesują szczegóły, przykłady.
A także, gdzie dokonujecie zakupu części, płynów, itp. - bezpośrednio u nich czy warto samemu poszperać w sieci?

Z góry dziękuję i pozdrawiam, do zobaczenia a drogach :-)

mrc
15-12-2010, 20:47
Znajomy jakieś 2 lata temu był na przeglądzie właśnie w Wałbrzychu.
Wykryli jakąś nieprawidłowość w pracy silnika ( Ford Mondeo ). Samochód stał tam 5 dni oczywiście naprawa gwarancyjna. Po 5 dniach specjalnie jechał po odbiór samochodu, wyjechał na parking i jak się okazało wada dalej została nienaprawiona.
Kolejne 5 dni czekał na usunięcie usterki.

t.runo
04-01-2011, 14:29
Nie polecam.Po przejechaniu ok 1500 km silnik w Mondeo zaczął klekotać jak stary Żuk.W Wałbrzychu wmawiali mi że tak ma być a wogóle to wlałem złe paliwo i takie tam bzdury . Pojechałem do Świdnicy i naprawili bez zbędnej zwłoki i uwag.Polecam Świdnicę.

dziowlo
07-01-2011, 21:59
ja na Wałbrzych nie narzekam ,wymieniałem u nich szybę przednia ,zrobili mi szybko ,umyli auto myślę ze zależy jak sie trafi ,jesli chodzi o plyny itd taniej kupic samemu ,duzo taniej i tej samej marki ,ktora proponuje serwis

emocja
11-01-2011, 14:28
Panowie, dziękuję, zaczynam się bać choć do statystyk za mało danych. Zatem może ktoś jeszcze opisze swoje kontakty?

Ja podam może inny przykład.
AKCJA ZIMA, przy zakupie w Fordzie opon, zimowanie letnich w cenie 1PLN.
Kupiłam.... i co z tego, skoro dopiero po zakupie powiedzieli mi, że miejsca na przechowanie brak. Hehe.

Marek
11-01-2011, 19:27
AKCJA ZIMA, przy zakupie w Fordzie opon, zimowanie letnich w cenie 1PLN.
Kupiłam.... i co z tego, skoro dopiero po zakupie powiedzieli mi, że miejsca na przechowanie brak. Hehe.

To jest dopiero żart:D:D:D

t.runo
26-01-2011, 12:15
ostatnio byłem w serwisie w Wałbrzychu i tym razem muszę przyznać że się postarali.Usterka usunięta ,samochód umyty,miła obsługa .Wszystko ok.

Dezerter
04-03-2011, 22:11
Pol-Motors Sp. z o.o. Autoryzowany dealer Ford
Aleja Generała Charlesa de Gaulle'a 2, Wałbrzych
Czy ktoś z Państwa robił naprawę blacharsko-mechaniczną w tym serwisie? Jakie opinie?

bambucza
04-03-2011, 22:22
nie robiłem u nich nigdy nic ale pochodzę z okolic Wałbrzycha i nic dobrego na ich temat nie słyszałem ale za to gdzieś na forum czytałem że serwis Forda w Świdnicy jest całkiem nie zły i rzetelny

emocja
07-03-2011, 13:14
Pol-Motors Sp. z o.o. Autoryzowany dealer Ford
Aleja Generała Charlesa de Gaulle'a 2, Wałbrzych
Czy ktoś z Państwa robił naprawę blacharsko-mechaniczną w tym serwisie? Jakie opinie?

Słyszałam od jednego z pracowników, że ich gość od blacharki wygrywa rankingi w zawodach tego typu. Zasłyszane przypadkowo, więc na pewno nie w formie naciągnięcia na usługę.

jarko
22-03-2011, 19:24
ja chciałem wymienić świece w mondeo tdci to mi powiedzieli na serwisie że się świec nie wymienia wogóle i że wytrzymają dłużej niż samochód :) swiece wymieniłem sam.

kruhy7
28-03-2011, 19:47
ja byłem dwa dni temu w sprawie pompy paliwa VP do focusa tddi panowie grzecznie podali mi cenę która przekroczyła wartość mojego auta a potem zaprowadzili mnie do mechanika który wyjaśnił mi co mam dalej robić . Moja opinia jest pozytywna tyle że wez pod uwagę że ja dostałem od nich porostu bez interesownie cenne dla mnie informacje.
POZDRAWIAM

Rurka
01-04-2011, 09:47
Mój tatulo serwisuje swojego forda Mk3 n Wałbrzychu i nie narzeka nic...
Ja natomiast jako że starszy rocznik swojego Mumina na Świdnicy i bardzo chwale serwis. Nie raz miałam sytuację gdzie mechanik zaczął w innym zakładzie sterte śmieci mi wmawiać a w Świdnicy zrobili to od ręki. Już troszkę po tych mechanikach zwykłych się najeździłam i jeszcze kilka zakładów się trzyma:roll:

t.runo
28-01-2015, 09:57
ASO forda w Wałbrzychu od początku 2015 r nie istnieje

pioneersrt
31-01-2015, 12:01
Jak nie istnieje??? jak są oferty pracy do Pol-Motors Wałbrzych

plebanBielawa
15-02-2015, 18:00
Teraz jest Bosch Service.