Zobacz pełną wersję : ASO Forda w Wałbrzychu
Witam serdecznie,
kilka dni temu kupiłam fiestę 1,6 TDCI95KM, ale nie to jest tematem ;-)
Ciekawią mnie Wasze opinie na temat serwisu w Wałbrzychu, zwłaszcza ciekawostki jakie u Was miały miejsce, podzielcie się proszę wiedzą. Ich fachowość, szybkość naprawa czy przeglądów, terminowość? W rankingu średnio wychodzi ich ocena ale mnie interesują szczegóły, przykłady.
A także, gdzie dokonujecie zakupu części, płynów, itp. - bezpośrednio u nich czy warto samemu poszperać w sieci?
Z góry dziękuję i pozdrawiam, do zobaczenia a drogach :-)
Znajomy jakieś 2 lata temu był na przeglądzie właśnie w Wałbrzychu.
Wykryli jakąś nieprawidłowość w pracy silnika ( Ford Mondeo ). Samochód stał tam 5 dni oczywiście naprawa gwarancyjna. Po 5 dniach specjalnie jechał po odbiór samochodu, wyjechał na parking i jak się okazało wada dalej została nienaprawiona.
Kolejne 5 dni czekał na usunięcie usterki.
Nie polecam.Po przejechaniu ok 1500 km silnik w Mondeo zaczął klekotać jak stary Żuk.W Wałbrzychu wmawiali mi że tak ma być a wogóle to wlałem złe paliwo i takie tam bzdury . Pojechałem do Świdnicy i naprawili bez zbędnej zwłoki i uwag.Polecam Świdnicę.
ja na Wałbrzych nie narzekam ,wymieniałem u nich szybę przednia ,zrobili mi szybko ,umyli auto myślę ze zależy jak sie trafi ,jesli chodzi o plyny itd taniej kupic samemu ,duzo taniej i tej samej marki ,ktora proponuje serwis
Panowie, dziękuję, zaczynam się bać choć do statystyk za mało danych. Zatem może ktoś jeszcze opisze swoje kontakty?
Ja podam może inny przykład.
AKCJA ZIMA, przy zakupie w Fordzie opon, zimowanie letnich w cenie 1PLN.
Kupiłam.... i co z tego, skoro dopiero po zakupie powiedzieli mi, że miejsca na przechowanie brak. Hehe.
AKCJA ZIMA, przy zakupie w Fordzie opon, zimowanie letnich w cenie 1PLN.
Kupiłam.... i co z tego, skoro dopiero po zakupie powiedzieli mi, że miejsca na przechowanie brak. Hehe.
To jest dopiero żart:D:D:D
ostatnio byłem w serwisie w Wałbrzychu i tym razem muszę przyznać że się postarali.Usterka usunięta ,samochód umyty,miła obsługa .Wszystko ok.
Dezerter 04-03-2011, 22:11 Pol-Motors Sp. z o.o. Autoryzowany dealer Ford
Aleja Generała Charlesa de Gaulle'a 2, Wałbrzych
Czy ktoś z Państwa robił naprawę blacharsko-mechaniczną w tym serwisie? Jakie opinie?
bambucza 04-03-2011, 22:22 nie robiłem u nich nigdy nic ale pochodzę z okolic Wałbrzycha i nic dobrego na ich temat nie słyszałem ale za to gdzieś na forum czytałem że serwis Forda w Świdnicy jest całkiem nie zły i rzetelny
Pol-Motors Sp. z o.o. Autoryzowany dealer Ford
Aleja Generała Charlesa de Gaulle'a 2, Wałbrzych
Czy ktoś z Państwa robił naprawę blacharsko-mechaniczną w tym serwisie? Jakie opinie?
Słyszałam od jednego z pracowników, że ich gość od blacharki wygrywa rankingi w zawodach tego typu. Zasłyszane przypadkowo, więc na pewno nie w formie naciągnięcia na usługę.
ja chciałem wymienić świece w mondeo tdci to mi powiedzieli na serwisie że się świec nie wymienia wogóle i że wytrzymają dłużej niż samochód :) swiece wymieniłem sam.
ja byłem dwa dni temu w sprawie pompy paliwa VP do focusa tddi panowie grzecznie podali mi cenę która przekroczyła wartość mojego auta a potem zaprowadzili mnie do mechanika który wyjaśnił mi co mam dalej robić . Moja opinia jest pozytywna tyle że wez pod uwagę że ja dostałem od nich porostu bez interesownie cenne dla mnie informacje.
POZDRAWIAM
Mój tatulo serwisuje swojego forda Mk3 n Wałbrzychu i nie narzeka nic...
Ja natomiast jako że starszy rocznik swojego Mumina na Świdnicy i bardzo chwale serwis. Nie raz miałam sytuację gdzie mechanik zaczął w innym zakładzie sterte śmieci mi wmawiać a w Świdnicy zrobili to od ręki. Już troszkę po tych mechanikach zwykłych się najeździłam i jeszcze kilka zakładów się trzyma:roll:
ASO forda w Wałbrzychu od początku 2015 r nie istnieje
pioneersrt 31-01-2015, 12:01 Jak nie istnieje??? jak są oferty pracy do Pol-Motors Wałbrzych
plebanBielawa 15-02-2015, 18:00 Teraz jest Bosch Service.
|
|