Zobacz pełną wersję : Początek III Wojny Światowej 10.11.2010r.?
Ostatnio bardzo dużo można przeczytać na temat przepowiedni jasnowidzącej Baby Vangi, której to przepowiednie do tej pory się spełniły.
Zobaczcie sobie ten blog poświęcony przepowiednią Baby Vangi, są tam informacje i materiały filmowe...
--> http://przepowiednie...gi.blogspot.com
Jeśli i tym razem przepowiednie jasnowidzącej Baby Vangi się spełnią, za tydzień czeka nas początek III Wojny Światowej!!!!
Co o tym myślicie?
GrzegorzD 04-11-2010, 22:45 dziesiątego to wypłata będzie
cezarg1410 04-11-2010, 22:48 10 to ja mam imprezę więc nie może być ;]
jasnowidzącej Baby Vangi
A , Ona pod jakim nickiem jest na Forum ?:D
Dostanie bana na pół roku i skończą się Jej przepowiednie...:D:D:D
10 to ja mam imprezę więc nie może być ;]
mi tez nie pasuje ... mam rocznice ...
... nie da sie tego jakos przelozyc ?
mi tez nie pasuje ... mam rocznice ...
... nie da sie tego jakos przelozyc ?
Poległem...:D
Poległem...:D
... no przeciez nie powiem zonie ze mi nie pasuje ... bo mi dopiero wojne zrobi...
dziesiątego to wypłata będzie
wojna to będzie jak mi wypłata 10-tego nie wpłynie:)
ps.
10-tego to mi tata na wojnę nie pozwolił:D
marcysgalaxy2,3 05-11-2010, 07:43 :mad: a nie wiecie ile to ma trwać? . Na 12 tego jestem zapisany do lekarza! 6 miechów czekałem:(. Nie wiem też , czy kapcie zmieniać na zimowe :?::D:D
jak skończycie strzelać, dajcie znać. Ja mam kategorie trwale niezdolny do służby w czasie wojny, pokoju i mobilizacji :D:D:D:D
Kto to w środe wojne zaczyna? nie lepiej od poniedziałku, przynajmniej człowiek wypoczęty po weekendzie
DomeloTDCI2.0 05-11-2010, 13:06 Jako że jestem jeszcze uczniem, to ta wojna mi na rękę bo 10 jest wywiadówka :D
marcysgalaxy2,3 05-11-2010, 18:55 g:D:D zaczyna się wszystko o 20 tej ! Więc nie wiem jak będzie z tą wywiadówką:D;) Obudzcie mnie jak już będzie po wszystkim :lol:
I co na to wszystko ta Baba Vagina??:D
Szejk.Ahmed 05-11-2010, 19:25 poczekajcie z tą wojną.
dajcie się nacieszyć FORDZIKIEM.:D:D
Tego dnia nie mam czasu, bo robię w domu pranie...
Kto to w środe wojne zaczyna? nie lepiej od poniedziałku, przynajmniej człowiek wypoczęty po weekendzie
Hitler np. zaczął w piątek... Szkoda, że wtedy nie było w Polce dresiarzy, bo spuściliby mu wp***l, za to, że w sobotę nie mogły się odbyć balety - byłoby po wojnie już 2.09. :D
BTW: To Pan Autor tematu specjalnie założył u nas konto, aby pochwalić się swoim blogiem? Echhh..."żenua" :P
marcysgalaxy2,3 05-11-2010, 21:47 :pwszyscy do spania :wink: noc już jest !. Tylko mnie budzicie ,tym klikaniem g:D a ja juz w pełnym rynsztunku. Nie wiadomo czy nie zacznie się troche wcześniej!:wink: Czyścić "glany" na paradę :!::D
...i odznaki "Przodownika Pracy" :)
DomeloTDCI2.0 06-11-2010, 11:45 zaczyna się wszystko o 20 tej ! Więc nie wiem jak będzie z tą wywiadówką
No to mamy bigos :mad:
Tego dnia nie mam czasu, bo robię w domu pranie...
Mistrzowski komentarz :D
marcysgalaxy2,3 06-11-2010, 17:19 u mnie ,zaczeło się dzisiaj rano :mad:. Wychodzę a tu nawet alarm nie działa ! .Pomyślałem , pomyślałem i wyszło na to, że ktoś mi światła w nocy zapalił :? abym na zbiórkę nie zdążył :shock: Nic to jednak myślę:pomysl: zatrzymuje taryfe :p i za dyszkę odpalam na lejce :D:D. Podsumowanie: nie zagną nas,takimi podchodami:569:
Panowie, a może by tak nabrać kredytów, kupić jakąś super furę i pójść w miasto? W końcu zostało 3 dni, trzeba się zabawić póki czas:D
Panowie, a może by tak nabrać kredytów, kupić jakąś super furę i pójść w miasto? W końcu zostało 3 dni, trzeba się zabawić póki czas:D
Ta, a jak wyjdzie tak jak z kalendarzem Majów?? Przeczytajcie: http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Koniec-swiata-przesuniety-Majowie-popelnili-blad,wid,12775791,wiadomosc.html?ticaid=5b33c
A zresztą: skończy się kalendarz majów, to zacznie się kalendarz czerwców xD
No ale zostały jeszcze dwa dowody że zbliża się koniec świata:
- przemagnesowanie biegunów Ziemi
- euro 2012 w Polsce
A tak nawiasem: ja to chyba ze stali jestem bo już przeżyłem kilka zagład. Ostatnia największa była w 2000roku!!! Nie dam się, haha
skoro przesuneli koniec swiata majów to pewnie ten tez przesuną, także nie ma co panikowac:D
Mexx
ford::amateur
Model: Focus
Silnik: 1.3
Rocznik: 1995
Fure masz taką jak te przepowiednie :)
Model: Focus
Silnik: 1.3
Rocznik: 1995
Oj tam , czepiasz się szczegółów...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ASTROnauta 08-11-2010, 11:18 Eee spokojnie... ja jeszcze podatku nie płaciłem, póki tego nie zrobię końca świata nie będzie ; )
A to inny materiał o jasnowidzach:
- Jest Pan jasnowidzem?
- Tak, potrafię przewidywać przyszłość.
- A to Pan przewidział?
http://www.youtube.com/watch?v=9Q0ZAcUfM24&feature=player_embedded
Undercover 08-11-2010, 11:50 Wojtek skoro zaraz koniec świata to proponuje usunąć temat o sylwestrze i odebrać kase :P Skoro Vagina tak powiedziała to trzeba słuchać ;)
Z dziennika żołnierza jednostki szybkiego reagowania
--------------------------------------------------
8.11.2010r, godz 7:26
Pojutrze wojna...W kraju trwa pełna mobilizacja. Zaczyna narastać we mnie niepewność, strach, przerażenie... Co z nami, co z naszymi rodzinami, "Co z tą Polską"?
8.11.2010r, godz 15:06
Postanawiam działać.
8.11.2010r, godz 16:28
Dalej tkwię w zamiarach.
8.11.2010r, godz 16:29
Gromadzę arsenał obronny.
8.11.2010r., godz. 16:32
Dotychczas pozyskałem:
- kij od miotły - szt. 1
- para ubiegłotygodniowych skarpetek - kpl. 1
- obgryzione i zeschnięte kromki chleba a'la gwiazdki ninja - szt. 4
- worek z odkurzacza (pełny) - szt. 1
- butelki po piwie - szt.....wciąż liczę
:D
...nie, nie, nie
ponawiam petycje o przelozenie terminu, zamowilem dzis opony i maja byc w piatek wiec nie da rady ... na letnich nigdzie nie jade ...
Panowie, czas się sprężać: http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ten-czas-nadchodzi-W-srode-rozpocznie-sie-III-wojna-swiatowa,wid,12832451,wiadomosc.html
Może w końcu nasze kobiety nie będzie bolała głowa??? :D Trzeba ten czas wykorzystać, heh
marcysgalaxy2,3 08-11-2010, 20:00 ja swoje oponki zwaliłem ! i tak drogi będą zasypane gruzem:mad: trzeba będzie na szynach śmigać :p. Siedzenia już wywaliłem i postawiłem skrzynki z browarami;) zawsze to jakieś picie w razie zatrucia wody w kanalizacji:D
na wtorek i srode wziolem urlop w pracy.Dla czego?Zaczynam dzisiaj imprezowac i jutro tez.W sumie jak bedzie koniec swiata czy jakas tam wojna w srode to dzien urlopu przepadnie.Ale jak nie bedzie i w srode poszedl bym na bani do pracy to praca przepadnie:D
Ps.lepiej,zeby nic sie nie wydazylo z tych przepowiedni bo 16-tego maja mi wymieniac okna i drzwi w moim nowo nabytym mieszkaniu.Co gorsze nie bedzie nowego mistrza F1(a to juz by bylo przegiecie)
No dobra, Panowie. Jutro zbiórka mobilizacyjna. Wszyscy meldują się o 4:30 na Westerplatte! Zabierzcie ze sobą "speców od pozyskiwania metali kolorowych", aby rozmontowali Schleswig-Holstein, nim rozpocznie ostrzał :D
No dobra, Panowie. Jutro zbiórka mobilizacyjna. Wszyscy meldują się o 4:30 na Westerplatte! Zabierzcie ze sobą "speców od pozyskiwania metali kolorowych", aby rozmontowali Schleswig-Holstein, nim rozpocznie ostrzał :D
jak juz mowilem ... nie moge mam jutro rocznice ...
... w dodatku padl aku w foce wiec jutro mam nowy do odebrania ... jak nie zalatwie to bede mial jesien sredniowiecza ...
... sorry chlopaki ... ale jak co walne wieczorem brofca za was ... ;)
marcysgalaxy2,3 09-11-2010, 21:45 No sorki :? ale ja nie będe się zrywał tak rano i jechał w tych korkach ;) To ja też browara walne wieczorkiem:D Dlaczego akurat tak daleko? a jak ze wschodniej strony będzie atak ? Moja propozycja :pomysl: Niech wszyscy siedzą na GG i jak coś to się spikniemy !:lol::569:
subratri 09-11-2010, 22:20 się zaczęło http://fakty.interia.pl/swiat/news/tajemniczy-objekt-nad-usa-pentagon-nie-wie-co-to,1555664
ale zanim do nas dojadą to ich piraci rozbroją g:D
Babciu pomagałaś podczas wojny partyzantom??
odp:Tak
Aco mówili??
Odp:ooooo gut,danke:)
No i laska się chyba pomyliła, chyba że do północy się coś zadzieje. Dziś mam imprezę, więc film może mi się urwać. Czyż to miała na myśli???? hm...
żyjemy???:shock: Teraz to i ja sie dziadkowi pochwale ze przeżyłem wojne:P
BORO 001 11-11-2010, 08:31 O rany ten dzień wypada dziś!!!!!!!!!!!!!!!!Nie zrobiłem zapasów!!!!!!!!!!!!Nie wykopałem schronu!!!!!!
marcysgalaxy2,3 11-11-2010, 08:49 :mrgreen: Jest dobrze ! ale jednak , coś się musiało dziać. Wyglądam rano przez okno I co widzę? Stoi facet przy aucie i policja ! Myślę sobie , zatrzymali podejrzanego:( Okazało się jednak ,że tylko mu szybę wybili i radio cb zawineli ;) Teraz pytanie: czy to do kontaktów militarnych było potrzebne ,czy też na butelkę poszło , z radości ?:). Dobra , teraz czekamy na następną BABE JAGE :568::shock:.
Coś tam BABA przepowiadała że wojna nuklearna i chemiczna, tylko to chyba idiota mógł by tak zaatakować!!! Na co komu skażone tereny? Wojna zawsze wybucha w celu przywłaszczenia terytoriów bogatych w jakieś surowce lub o strategicznym znaczeniu, np dostęp do morza, więc dlatego jest to nie realne.
Ostatnio bardzo dużo można przeczytać na temat przepowiedni jasnowidzącej Baby Vangi, której to przepowiednie do tej pory się spełniły.
Zobaczcie sobie ten blog poświęcony przepowiednią Baby Vangi, są tam informacje i materiały filmowe...
--> http://przepowiednie...gi.blogspot.com
Jeśli i tym razem przepowiednie jasnowidzącej Baby Vangi się spełnią, za tydzień czeka nas początek III Wojny Światowej!!!!
Co o tym myślicie?
....tiaaa :roll:
Coś nie wypalił ten koniec świata/wojna/zagłada... z reszta w swoim życiu według tych bredni przeżyłem już co najmniej kilkanaście takowych:mrgreen:
ten blog już nie istnieje...
Wróżka Vagina już dawno przewidziała jego koniec, tylko autor blogu o tym nie wiedział :D
Focusik2002 14-11-2010, 21:30 No .... ja tu Focusa Opancerzam , Lufy czyszcze , armaty założone na dachu , 3 armata znajduje się w wydechu , a tu się okazuje , że wojny nie będzie , zostawie te części na przyszłość :lol:
Coś nie wypalił ten koniec świata/wojna/zagłada
Się tak nie cieszcie...... :P -> http://strefatajemnic.onet.pl/przepowiednie/baba-wanga-miala-racje-trzecia-wojna-swiatowa-w-wi,1,3794291,artykul.html
No ok, tyle, ze oni od lat tak sie prowokuja.
I co teraz? Nie będzie Hyundai'ów i magnetowidów GoldStar? :D
|
|