Zobacz pełną wersję : Rabaty na paliwa ORLEN - Karty Biznestank
Powinno być 8 gr. Karty właśnie należą do BiznesTanku, by się łączyć - dlatego wszystkie są na jeden podmiot (Fiesta Klub Polska chyba). U mnie jest 8 gr i jak proszę o sprawdzenie, to się potwierdza.
Raz na jednej stacji przed transakcją pracownik stacji powiedział, że zaktualizuje moją kartę i od tego czasu mam 8 gr (oczywiście to było +/- zgrane z przyznaniem naszym kartom właśnie tego najwyższego rabatu).
W poniedziałek zatankowałem prawie cały bak za 5,29 PLN/L :)
matrog19 03-05-2013, 10:38 Kurcze to ja już nie wiem co im mówić. Zawsze na jakiegoś pracownika trafię co nie zna zasad... Ostatnio trzy kobiety mi tłumaczyły, że takie są zasady i karty się nie łączą... Kurde...
moja odlicza 8 gr, bez żadnych upominek czy też aktualizacji.
Co najmniej 500 litrów to się zgadza ALE... na podmiot, a nie na kartę. Dlatego ta oferta jest skierowana do małych i średnich przedsiębiorstw (a nie klientów indywidualnych), by również Orlen miał coś atrakcyjnego dla małych flot (kilka, kilkanaście aut).
W pierwszym poście trzeciego jest link do (chyba) regulaminu BiznesTanku, w którym jasno stoi, że:
§5.
Sprzedający w okresie kwartalnym dokonywać będzie weryfikacji poziomu średnich zakupów zrealizowanych przez Kupującego. Sprzedający na podstawie dokonanej weryfikacji ma prawo do zmiany warunków opustowych zgodnie z załączoną tabelą.
Skoro umowę podpisuje podmiot (jeden), a kart może odebrać znaczą ilość, a następnie rozliczanie i weryfikacja następuje na podstawie zakupów tego podmiotu (czyli suma zakupionego paliwa z użyciem tychże kart tego podmiotu), to pułap rabatu jaki jest udzielany obliczany jest ze wszystkich kart tego podmiotu i przysługuje też wszystkim kartom tego podmiotu.
Podsumowując przemilczę i nie napiszę co myślę o fachowości tych trzech pań.
Proponuję, byś poprosił te panie by wskazały Tobie w regulaminie BiznesTank zapis mówiący o tym, że karty się nie łączą. Skoro Twoja karta tam działa (pomijając poziom rabatu i świadomości pracowników), to znaczy, że można tam podpisać umowę, a to dalej oznacza, że mają wzór umowy :)
Zawsze można poprosić Panie aby zadzwoniły do centrali i dowiedziały się jaki rabat jest na nasze karty (Fiesta Klub Polska) :wink:
Nie ustępujcie bo 8 gr Wam się należy i tyle jest na nasze karty przyznane.
Pozdro ...
matrog19 05-05-2013, 13:35 Ok. Będę teraz skuteczniej próbował działać. Jak coś to niech pokazują regulamin. Pozdrawiam
Kamils37 06-05-2013, 22:37 Się dołączę z pytaniem, bo przeczytałem że teraz jest wstrzymana wysyłka kart. Pytanko do kiedy?
Pozdrawiam
no właśnie, ja też z tym pytaniem, do kiedy?
Koledzy,
na chwilę obecną wygląda na to, że do odwołania...
Potem już nic nie będzie realizowane. Gdyby miało się coś zmienić to będzie podana osobna informacja.
A dziś udało się mi zatankować prawie 49 litrów VervONa za 249,27, co daje 5,11 pln/l. Zbrakło zwykłego ON, więc obniżyli cenę Very ON do 5,19, a karta dała jeszcze 8 gr rabaciku :D
matrog19 07-05-2013, 21:49 Ja najwięcej upchnąłem 57 litrów. Komp pokazywał jeszcze 39 km zasięgu :P A z tą obniżką ceny vervy to coś zwiastuje, że to z jednego zbiornika leci hehe ( tylko orlen zna prawdę )
Nie sądzę, by Verva ON i zwykły ON to było jedno i to samo.
Decyzja biznesowa - lepiej sprzedać coś z niższą marżą, niż nie sprzedać nic.
Praktyka często spotykana, np. często zdarza się u mnie, że zamawiając średnią pizzę w piątek lub sobotę wieczorem, dostaję dużą, ponieważ średnie są najpopularniejsze i spody do średnich schodzą najszybciej :)
Dodam że zauważyłem różnicę w tankowniu vervy i zwykłego ON. Zawsze tankuję pod korek i przy zalaniu vervy musiałem sporo poczekać aby dobić do pełna - tak jakby bardziej się pieniła.
matrog19 08-05-2013, 07:46 Wiedziałem, że wywołam dyskusję hehe. Ale kończy bo to nie o tym temat. Sorry za OT. Z pienieniem to racja. Zimą cały czas verva a paliwo w filtrze zamarzło. Mój więcej zrobi km na zwykłym ON. Wiele razy sprawdzałem. Koniec tematu :P
A ja juz czekam za rowny tydzien 2 miechy na ta karte i doczekac sie nie moge trzeci co sie dzieje ? bo juz tyle pelnych bakow poszlo ze szkoda gadac ile bym z karta zaoszczedzil ... -.-
Co się dzieje ? Zwykły brak czasu u mnie.
Nawet długiego weekendu nie miałem wolnego i cały czas w rozjazdach.
Dzisiaj powinienem sporo kart popakować ale wysyłka raczej w piątek bo jutro znowu w delegację.
Przesyłki wezmę ze sobą i będzie poczta po drodze to wyślę gdzieś z Polski.
Sorry ale tak u mnie jest, niestety.
Co do wyrabiania kart to może będzie to realizowane przez inną osobę od nas i na innej stacji.
Ale jak będzie to pewne to dam znać.
Pozdro ...
No dobrza wiec nie zostaje mi nic innego jak tylko czekac mam nadzieje ze jednak bedziej jak najszybciej chodz pewnie na tankowanie w niedalekim czasie sie nei zalapie ;(... Dzieki i pozdrawiam.
U Ciebie to paradoksalnie mogł być odbiór osobisty bo byłem wczoraj na serwisie w Praktikerze na Kołobrzeskiej.
Ale koperta dla Ciebie już zapakowana.
Po niedzieli już zatankujesz z 8-groszowym rabatem :wink:
hehe no w sumie jak rzut beretem bo do kolobrzeskiej z buta mam 10 min no ale nic :) bede czekac ^^
Dane za kwiecień:
w kwietniu zakupione zostało 109 719 litrów.
Dane za kwiecień:
w kwietniu zakupione zostało 109 719 litrów.
w tym moje 100 g:D g:P
pozdro
trzeci, czy jest możliwość wygenerowania zestawienia tankowań wg. kart za dany okres (po numerze karty)?
Problemów z identyfikacją karta/auto/właściciel nie miałby tylko właściciel/ka danej karty, a statystyka ciekawa (najlepiej z historycznymi danymi) ;)
winmajor 16-05-2013, 11:22 Dane za marzec 2013
w marcu było 108 517 litrów.
Mówią że ja jestem świr, ale ty to już naprawdę kochasz jeździć :one:
A tak powąznie...
Orlen rozdziela wam rodzaje paliw ?? Jakieś strefy tankowania?
Nic nie mamy z ORLENU, nawet gadżety na zlot Fiest będę miał z BP a nie z ORLENU.
Z tego co Trzeci pisał mają tylko fakturkę zbiorczą. Nic więcej.
matrog19 17-05-2013, 20:11 Dzisiaj tankowanie i jest rabat 8 gr :D
witam,
wiadomo kiedy bedzie mozna znow zamawiac karty?
Już można zamawiać ponownie (przepraszam za zwłokę w info)
Ja jeszcze do początku czerwca w kraju a potem będzie to załatwiała inna osoba z FiestaKlubPolska (właśnie finalizujemy umowę z ORLEN-em na nowy punkt dystrybucji)
Jak już będzie zmiana punktu to w poście początkowym pojawią się nowe dane.
Pozdro ...
Karty dotarły już jakiś czas temu ale dopiero dzisiaj miałem okazje zatankować na Orlenie. Dziewicza transakcja kartą i 8 groszy rabatu na start (ON za 5.21 zł już dawno nie tankowałem).
Dziękuję założycielowi wątku za inicjatywę.
Fajnie, że jeszcze można, wysłałem zamówienie na mejla i opłaciłem zamówione karty :)
Ja również wysłałem dziś zamówienie.
@Trzeci W jakim czasie można spodziewać się wysyłki karty ?
Nadrabiam zaległości i powinno być max 3 tygodnie :)
a ja dziś próbowałem otrzymać rabat na stacji Orlenu i nie chcieli dać...
wtopa na całego - niby Orlen, szyld Orlenu a stacja prywatna...
tak więc jadąc od/do Berlina, 10 km za/przed granicą jest ta stacja - nie polecam:
ceny paliwa ON horrendalnie wysokie - tyle co w Berlinie, obok Shell ale ceny jeszcze wyższe, brudno i nie honorują rabatu... ale punkty nabijają...
lepiej na tym samym zjeździe skręcić w drugą strone - na stację Lukoil i Statoil... przynajmniej lepiej jest a ceny podobne...
A tak przy okazji wiecie gdzie złożyć skargę na ta stację w Orlenie?
witam, tez zamówię kartę, bardzo fajny pomysł!
A tak przy okazji wiecie gdzie złożyć skargę na ta stację w Orlenie?
wejdź na stronę Orlenu, w dziale kontakt znajdziesz e-mail - napisz...
A zanim wejdziesz tam i napiszesz skargę, sprawdź, czy ta konkretna stacja należy do programy BiznesTank. Nie wszystkie stacje są w tym programie rabatowym i nie muszą z automatu być. O tym można przeczytać w regulaminie BiznesTank.
Tak, bo jeszcze się zdarzają stacje które w programie nie uczestniczą.
Chyba, że chcesz się poskarżyć na coś innego.
Pozdro ....
sprawdzę ich czy uczestniczą w programie, ale zapewne nie... tak mówił na stacji sprzedawca...
mea culpa, choć o stacji nie zmienię zdania ;)
zgadza się - nie ma ich na liście a z mojego braku rozwagi (bo nie przeglądnąłem listy stacji) u nich zatankowałem. Ale nie ma tego złego co by na dobre nei wyszło - będę jeździł na drugą strone do lotosu ;) i ładniej i milej i czyściej ;)
można jeszcze zamawiać karty? przez fordclub? czy tylko fiestaklub
Karty zamawia się według danych z postu początkowego.
I to wszystko :)
Pozdro ...
Właśnie dziś wypróbowałem moją kartę.
To działa :D
Cena na stacji 5.22zł, z kartą zapłaciłem 318,68zł za 62L czyli po 5.14zł
Tankowałem na stacji BLISKA.
Tak gwoli informacji. Karta doszła dz. Trzeci.
Dziś tankowane i 8 gr rabatu bez problemu
Zestawienie za ubiegły miesiąc:
... za maj było 123 339 litrów ...
wujek600kv 10-06-2013, 21:17 Witajcie :) Czy tę kartę Biznestank można jeszcze zamówić ? Leję ok 300 l miesiecznie PB i do tego sporo LPG. ( 2 autka) więc taka karta by się przydała przyznam szczerze..
karta jest na auto (tablice rejestracyjne), zamówienia o ile nie napisano inaczej powyżej można chyba cały czas zamiawiać
djsuchy84 12-06-2013, 22:38 trzeci zamówiłem dzisija dwie karty,przelew poszedł,kiedy mogę się ich spodziewać?
Pewnie za jakieś 3 tygodnie.
Ja już ich wysyłał nie będę bo w poniedziałek muszę już być w Zurychu.
Wysyłki Biznestanków przejmie inna osoba z Fiesta Klub Polska.
Pozdro ...
Dziś otrzymałem swoją kartę, przyszła na prawdę szybko. A po jutrze pierwsze tankowanie :)
Dzięki wielkie!!
djsuchy84 13-06-2013, 21:07 Ok spoko,to udanego wyjazdu:-),al to,ze przelew do Ciebie wysłałem to dobrze?Przekażesz temat:-P
dzięki za karty, bo dziś przyszły i powodzenia na obczyźnie :)
Karta doszła, dzięki! :-)
patrykdk91 20-06-2013, 22:30 Dzisiaj zamówiłem trzy karty, przelew i mail wysłany. teraz tylko czekać na poczte :P
W poście początkowym są podane nowe dane do zamawiania kart.
Ich realizacją będzie się zajmował kolega z klubu Fiest - Sławek/Freeman.
Karty których nie zdążyłęm wysłać, przesłałem do innego kolegi z klubu Fiest które zajmie się ich rozesłaniem.
Teraz przez parę dni go nie ma, ale jak wróci to jest informatykiem na poczcie, więc dostęp ma bezpośredni :wink:
Tyle póki co :)
Za niedogodności przepraszam.
Pozdro ...
Ja czekam miesiąc już więc spoko :D
Kamils37 04-07-2013, 13:58 Właśnie zapukał listonosz z kartami.
Dzięki bardzo
Pozdrawiam
a w przypadku zmiany samochodu albo tablic, trzeba nową kartę wyrabiać czy można na stacji ją przepisać na nową blachę?
a w przypadku zmiany samochodu albo tablic, trzeba nową kartę wyrabiać czy można na stacji ją przepisać na nową blachę?
z tego co mi mówiono karta jest na tablice, a zmiany można dokonać na stacjach orlenu
Tankowałem kilka razy i jakoś nikt nie sprawdzał nr, rej. Więc może się da na inne auto
no to skusiłem się i ja, formalności ze strony 1 wypełnione - teraz pozostaje czekanie na list :)
widzę że kryzys dopada każdego ;) i każdy chce oszczędzić ;)
sorki, ale nie mogłem się powstrzymać ;) witaj w klubie
spoko, prawda jest taka że kryzys dołączył do tego zacnego grona i prędko Was nie opuści ;) hehe
prawda jest taka że kryzys dołączył do tego zacnego grona i prędko Was nie opuści
nawet nie strasz ;)
Dane za czerwiec:
w czerwcu było to 134 667 litrów.
JEEST! Chyba z dwa miesiące czekałem i dostałem ;d...
patrykdk91 26-07-2013, 15:43 Witam, z ciekawości zapytam jak tam z moimi kartami ? :P (zamówiłem jakieś 5 tygodni temu ) Pozdrawiam :)
freeman3 29-07-2013, 19:03 Witaj. Jutro Wysyłka. Przepraszam za takie opóźnienie. Teraz pójdzie już z górki.
może i moje też już czekają na mnie :D
patrykdk91 29-07-2013, 21:19 Dzięki za info, czekam na listonosza w takim razie :)
lukaszek_socho 02-08-2013, 20:44 Powiedzcie mi czy jak zatankuję z kartą BiznesTank to dostanę paragon czy nic mi nie dadzą?
djsuchy84 02-08-2013, 22:40 Dotarły :-) Jak ktoś czeka ponad 1,5 miesiąca to niech się nie stresuje, bo karty na pewno dojdą.Trzeba wziąść pod uwagę, że ktoś to robi za free.Dzięki
patrykdk91 03-08-2013, 11:57 Moje również dotarły :)
mnie za każdym razem pytaja czy rachunek chcę, więc musze im mówić że paragon tylko...
lukaszek_socho 03-08-2013, 15:53 No tak bo rachunek byłby na Stowarzyszenie Fiesta Klub Polska. Tak czy inaczej nie ma problemu z uzyskaniem najzwyklejszego paragonu?
żadnego, żadnej różnicy pomiędzy zwykłym zakupem a z kartą, tyle że trzeba powiedzieć że chcesz paragon...
zresztą fakturę też możesz wziąć - dostaniesz na adres klubu fiesty, ot więcej papieru ;)
mam i ja :) podziękował :one:
freeman3 07-08-2013, 15:10 Co do tego czy dostaniesz paragon czy fakturę to zależy od stacji. Moi pracownicy pytają czy ktoś chce fakturę. Jeśli nie chce to bez problemu dają paragon.
Zestawienie za lipiec:
w lipcu zakupione zostało 137 066 litrów
@trzeci Czy to możliwe, że promocja wyrównująca stawki na Orlenie i Bliskiej po 8gr została przedłużona ? Nie jestem pewny, ale chyba w połowie lipca tankowałem na Bliskiej i dostałem 8gr rabatu.
Pozdrowienia
Dodatkowo do końca czerwca będą zrównane rabaty na stacjach Bliska do obowiązujących na Orlenie czyli mamy 8 gr na ORLENIE i na BLISKIEJ
Ja to zrozumiałem inaczej (korzystniej z naszego punktu widzenia :D): do końca czerwca zakończy się proces zrównywania rabatów i od tegoż właśnie czerwca rabaty na na Orlenie i Bliskiej będą sobie równe :)
Ale to może niech lepiej trzeci lub freeman3 potwierdzą.
Izabelka 13-08-2013, 16:42 Na stacji Orlen w Warce uzyskałam informację, że jeszcze do końca września rabaty na Orlenie i Bliskiej są zrównane :)
Ja na Orlenie mam 4 gr rabatu.. co jest nie tak???
sizarrio 26-08-2013, 21:50 Jak długo czeka się na taką kartę?
Izabelka 27-08-2013, 08:21 W piątek będzie 4 tygodnie jak wpłaciłam i jeszcze nie doszła. Godzieś czytałam, że ok 6 tygodni się czeka.
Swoją drogą mogła by już dojść do mnie bo w zbiorniku coraz mniej :(
Kolego GracKa identyczny problem poruszył kolega matrog19 w poście 250 i tam stanęło na tym, że cały klub Fiesty ma na Orlenie rabat 8 gr więc o 8 gr należy się kłócić. Jedynie przy pierwszym użyciu karty może być 4 gr.
sizarrio 27-08-2013, 12:50 ok, to czekam cierpliwie :)
freeman3 16-09-2013, 15:18 Wszystkie zamówione karty dostaniecie we wrześniu.
Zamówienia są wstrzymane do odwołania
rafal_sz85 17-09-2013, 20:12 Mam pytanie trochę z innej beczki ile litrów musielibyśmy tankować miesięcznie żeby uzyskać rabat 10-12gr na litrze?
Z tego co mi wiadomo to maksymalny rabat jest 8 gr. I taki już mamy:p
zamówienie i kasa poszła :)
edit...
szkoda że nie doczytałem o wstrzymaniu zamówień... :(
Izabelka 04-10-2013, 21:09 Wrzesień się skończył a karta dalej nie dotarła :(
Jaki jest przybliżony termin otrzymania karty?
sizarrio 04-10-2013, 22:24 do mnie również nie dotarło, zamówienie złożone i opłacone przed info o zawieszeniu zapisów ... można dwa słowa co się z kartą dzieje?
lukaszek_socho 08-10-2013, 21:29 Próbując ustalić co się dzieje z kartami znalazłem bliźniaczy temat na Forum Fiesty z nadzieją, że może na swoim forum osoba odpowiedzialna za karty BT udziela bardziej obszernych informacji.
Znalazłem temat, z którego wynika, że jest szansa, że się doczekacie http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=47677
sizarrio 09-10-2013, 11:05 czyli nie pozostaje nic innego tylko czekać
Witam
Czy bedzie możliwosc wyrobienia karty?
Joanna_D 12-10-2013, 18:57 również chcialabym wiedzieć czy jest możliwość wyrobienia karty??
post nr 333: http://forum.fordclubpolska.org/showpost.php?p=2076591&postcount=333 - zamówienia wstrzymane... niestety...
Czekam na Wznowienie:) mam nadzieje ze to nastąpi.
Izabelka 14-10-2013, 17:22 Póki co jest problem ze zrealizowaniem karty zamówionej 2 sierpnia więc obawiam się, że nie szybko ruszy następny etap zamówień.
Swoją drogą to może nigdy się nie doczekam.... któż to wie...
sizarrio 14-10-2013, 18:12 Założyciel tematu nabrał wody w usta i ani be ani me. Może ktoś napisze czy mamy oczekiwać karty czy domagać się zwrotu kasy?
Wysłane z mojego GT-S5660 przy użyciu Tapatalk
poczekajcie jeszcze troche cierpliwie...
Izabelka 15-10-2013, 15:24 poczekajcie jeszcze troche cierpliwie...
Wiesz ja na samą kartę mogę czekać i kolejne 3 miesiące.
Sprawa się rozchodzi tylko o to, że kolega wyrabiający karty mógłby napisać 3 słowa co i jak.
Przecież napisanie "brak czystych kart, mają być za X dni" lub "wyrobiłem karty, w ciągu tygodnia będą wysłane" to jest 30 sekund pykania w klawisze.
Nikt nie ma pretensji, że długo czekamy. Denerwuje nas tylko brak informacji co i jak.
Nowe karty nie będą wyrabiane , kończymy już akcję z Biznestankami.
Zamówione z opóżnieniami ale są wyrabiane i wygląda na to, że niedługo ostatnie spóżnione dotrą do właścicieli.
Więcej info na forum Fiest: http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/viewtopic.php?p=723372#723372
Jeśli ktoś zainteresowany, to chyba jeszcze na MKP można wyrabiać karty.
http://mondeoklubpolska.pl/showthread.php/107734-Karty-rabatowe-ORLEN-BLISKA-dla-forumowicz%C3%B3w-MKP-%29/page20
Izabelka 17-10-2013, 20:36 Dziś dostałam swoją kartę :)
Wygląda na to, że prędzej czy później każdy dostanie.
sizarrio 18-10-2013, 06:00 ja czekam ... ale zamawiałem miesiąc później, więc pewnie dostanę jako jeden z ostatnich. Ehhh
Powiedzcie mi czy ja mieszkam w takim mieście i biją się o każdy grosz na tym orlenie, bo próbując tankować inny samochód na tą karte patrza cały czas na tablice i mówią że nie naliczą rabatu, Wiem że karta przypisana jest do konkretnych numerów, ale jak czytałem nikt nie miał problemu z tankowaniem na inne blachy.
zasady to zasady, jak ktoś je nagina to nie znaczy, że każdy powinien...
U mnie też zaczęli często sprawdzać nr rej z numerem na karcie. Kiedyś tak nie było. Pewnie odgórnie ktoś nakazał pilnować tego.
sizarrio 09-11-2013, 18:21 niestety nie mogę tego sprawdzić bo nie dostałem karty... to jakaś żenua tymi kartami, ehhh a miało być tak pięknie
Ok dzieki za odpowiedzi, a orientuje sie ktoś czy można zmienić numery rejestracyjne na karcie?? Czy na stacji zmienią mi, czy trzeba wyrabiać nową kartę ?? jak to wygląda ??
chyba trzeba odesłać do wystawcy i on zmieni i odeśle... jak się nie mylę...
Coś tu chyba było już napisane, tak mi się wydaje że na każdej stacji mozna teraz zmienic nr. rej.
Z tego co mi mówiono to na stacji można samemu zmienić nr. Rej. Na karcie
Tapatalk u mnie...
Zmienić można, ale tu chodzi chyba o tankowanie na dwa różne auta...
Ok, dzięki wszystkim. Teraz chodziło mi o zmiane numerów rejestracyjnych na karcie, bo częściej używam drugiego autka, niż tego na które mam karte.
Karta jest przypisana do numerów rejestracyjnych i sprzedawca ma prawo postąpić od naliczenia zniżki gdy inne auto jest tankowane. Kart można mieć tyle ile się chce...
Tapatalk u mnie...
Oczywiście, wszystko wiem, tylko jak widze, jest problem z wyrabianiem nowych kart, a raczej dystrybucja kart wstrzymana :) i pozostaje mi zmiana numerów na karcie, którą posiadam.
a orientuje sie ktoś czy można zmienić numery rejestracyjne na karcie??
Ja normalnie na stacji zmieniałem i to na "bliskiej".
llukas17 20-11-2013, 15:48 Tutaj można zamawiać karty koszt 11 zł czas oczekiwania do 10 dni.
http://www.delectio.pl/pl/karta-rabatowa-na-paliwo-na-stacje-orlen.html
Proszę nie komentować "dla kogo są te karty"
Pozdrawiam.
sizarrio 20-11-2013, 17:17 ja jeszcze mam nieśmiałą nadzieję, że kolega który się podjął wyrobienia karty na forum forda, wywiąże się z obietnicy ... na razie czekam 3 miesiąc ....
Jestem już w kraju i w końcu mam czas aby ogarnąć bałagan po Freemanie.
Poniżej kopia postu z FiestaKlubPolska
Dzisiaj poszły przelewy dla:
1. Artur ( z Przasnysza ) - 23 PLN
2. Jarek ( z Warszawy ) - 11 PLN
Jutro zamówione zostaną zaległe karty dla poniższych numerów rejestracyjnych.
(przerwy oddzielają poszczególne zamówienia)
Są to wszystkie numery rejestracyjne które spłynęły na mojego maila.
Jeśli są jeszcze jakieś braki / zaległości to proszę o kontakt na maila (trzeci@fiestaklubpolska.pl)
1. WM 3427E
2. WM 6916E
3. WT 51177
4. OP 0552C
5. KMI 75UK
6. KMI 49PN
7. FZI 41696
8. EZG58KR
9. BGR 05835
10. NEL 9402A
11. DOL 45010
12. DOL 12447
13. KT 43950
14. KTA 5PE7
15. TSA GN43
16. GD 5055R
17. GDA 3V26
18. DW 988EY
19. FZ 2725E
20. FZ 9754C
21. WS 65379
22. WPZ15037
23. BSK05TT
24. BSI47je
25. BI7778C
26. BI7011L
27. SZA 49739
28. SZA 51373
29. SZA 42623
o jak miło, widzę swoje numery (22-26) Dzięki za końcowe ogarnięcie sprawy, pozdro :)
Sebastian_Em 15-01-2014, 22:50 Jeśli bym chciał dopisać się to listy to są jeszcze szansę czy to już po ptokach?
Z lektury na Fiesta Club Polska wynika, że zamówienia złożone po wrześniu 2013 nie są już realizowane, także na tą chwilę...Game Over.
PS: Stosowne info figuruje też w poście nr 349 (http://forum.fordclubpolska.org/showpost.php?p=2091695&postcount=349) niniejszego wątku.
Przecież taką kartę może wyrobić sobie każdy sam i na każdej stacji Bliska lub Orlen, wystarczy prowadzić działalność lub podać działalność - babci, mamy, taty, brata, sąsiada ... itp. koszt 1 zł mam takie 4 na każdy pojazd.
Oczywiście, pod warunkiem że masz działalność .w rodzinie. Po drugie ile ty masz rabatu?
Tapatalk u mnie...
Pewnie najniższy, bo progi są liczone od zakupu paliwa w litrach/miesiąc, a nie są one zbyt niskie ;)
W tym tygodniu wysłane zostaną karty dla numerów:
1. SRC 3G33
2. SRC 6J91
3. SRC 6A66
4. SRC 04GG
5. SG 0653K
6. SG 2545H
7. SLU 8J90
8. SLU 12NR
9. PO 095MA
10. SL 80514
To już chyba ostatnie zaległe karty.
Gdyby jeszcze ktoś się przypomniał to ma czas praktycznie tylko do końca tygodnia.
Bo potem na dniach wracam do CH i już nie dam rady wyrobić i wysłać kart.
Pozdro ...
juri2069 27-01-2014, 19:41 A ile można teoretycznie taniej kupić paliwo tankując miesięcznie ok 60 litrów? To groszowe sprawy?
juri policz sobie, za każdy litr taniej 8gr, wszystko jest w temacie, tylko poczytaj...
trzeci, dzięki za ogarnięcie tematu, posprzątanie i karty, pozdrawiam
juri2069 27-01-2014, 20:02 Dzięki ale przyznaję się bez bicia że nie chciało mi się czytać - czasem i tak bywa . A ktoś mi szybko ładnie napisał.
A to za mało jeżdżę żebym miał jakieś większe korzyści :)
Może i groszowe oszczędności ale 60pln na rok nie leży na ulicy :-)
Tapatalk u mnie...
Świetna sprawa, zamówiłem teraz czekam na kartę :)
Świetna sprawa, zamówiłem teraz czekam na kartę :)
Zamówiłeś ?
Przecież w pierwszym poście jest informacje, że zamawianie kart jest wstrzymane.
Ja załatwiam tylko zaległe karty dla ludzi którzy je zamówili przed zamknięciem zamówień.
Pozdro ...
juri2069 28-01-2014, 20:00 60 zł na rok. Zależy gdzie i po ile się tankuje bo np ja tankuję często w rzeszowie na orlenie po 5.25 aktualnie lub w Nisku na Bliskiej po 5.26.
A przykładowo na innych orlenach jest po 5.45.
Juri2069, ale rabat masz kwotowy, a nie procentowy, wiec to nie zależy od aktualnej ceny paliwa... Nawet gdybys znalaz stacje z cena 2,03/litr, to rabat taki sam jak na takiej, gdzie cena to 9,98.
Albo nie kumam Twojej kalkulacji :wink:
juri2069 28-01-2014, 20:29 Rotor kumam ale dałem przykład większości stacji i kilku gdzie jest taniej. Tak bez powodu. Kumam i nie krytykuję karty . Po prostu jeżdżę za mało aby mnie to interesowało :)
Spoko, ja nie o krytyce, bo i nie o taką Ciebie podejrzewałem.
Myk jest taki, że nawet na tej taniej, od tych 5,25 też masz zniżkę (czyli np. 5,21). Wliczając koszt karty to w ciągu roku jesteś i tak do przodu.
Nie namawiam, bo trzeci jasno napisał o wstrzymaniu akcji.
Tak teoretyzuję, że kilka pln tu, kilka tam i rocznie może wyjść kwota oczszędności, której nie chciałbyś oddać komuś na ulicy za nic :wink:
Ja nawet w sklepach nie odpuszczam tzw. "będę winna/winny X gr", bo jak policzyłem miesięcznie na takich numerach (oraz niezgodności cen w na rachunku vs. na półce) NIE TRACĘ ok 10 pln.
Jedynie gdy na innej stacji paliwo jest tańsze o więcej niż rabat to się nie opłaca...
Tapatalk u mnie...
Jeszcze dzisiaj powinny się pojawić w pierwszym poście aktualne informacje i na dniach wrócimy do realizacji kart Biznestank.
Pozdro ...
Post początkowy uaktualniony.
Od dzisiaj można znowu zamawiać karty Biznestank.
Coś długo idą te karty... :(
Kiedy zamawiałeś ?
Acha, już doczytałem na poprzedniej stronie, że zamówiłeś choć było wyrażnie napisane w poście początkowym, że zamówienia wstrzymane.
I dopiero od wczoraj przyjmowane są ponownie.
Wyślij mi te swoje zamówienie oraz potwierdzenie przelewu na adres:
trzeci@fiestaklubpolska.pl
To będziesz miał załatwione z aktualnymi zamówieniami.
Pozdro ...
sizarrio 07-02-2014, 19:28 NIE DOSTAŁEM KARTY ZAMÓWIONEJ W SIERPNIU!. Skoro znowu ruszyły zapisy, to może się doczekam tym razem ......
NIE DOSTAŁEM KARTY ZAMÓWIONEJ W SIERPNIU!. Skoro znowu ruszyły zapisy, to może się doczekam tym razem ......
Temat o realizacji zaległych kart wisiał parę tygodni przecież i praktycznie wszystkie zaległości zostały zrealizowane.
Skoro teraz się przypomniałeś to też przyślij na mojego maila zamówienie które złożyłeś w sierpniu i karty zostaną Ci wyrobione.
Pozdro ...
sizarrio 08-02-2014, 11:09 kolego, przejrzyj temat, wielokrotnie się przypominałem i jakoś nie było z Tobą kontaktu, czekałem cierpliwie, kiedy zostanie zamówienie zrealizowane. Zresztą nieważne, jeżeli karta teraz dojdzie.
Nie ze mną, tylko z kolegą który przez pewien czas zastępował w wyrabianiu kart i narobił zaległości.
Po sygnałach, jakie są opóżnienia i po moim powrocie z CH zająłem się tym i prosiłem tylko o ponowne przesłanie zamówień.
I od 02.01.2014 wszystkie zaległości były realizowane.
Twoje będzie teraz wraz z bieżącymi zamówieniami :)
Pozdro ...
sizarrio 08-02-2014, 15:18 sprawa wyjaśniona, czekam na kartę. dziękuję za zajęcie się sprawą .
pozdrawiam
sizarrio 25-02-2014, 07:57 Karta doszła, niedługo pierwsze tankowanie z rabatem:027:
Zestawienie za miniony miesiąc:
w lutym było 120 134 litrów.
Obecnie dystrybucja kart idzie już na bieżąco.
Pozdro ...
roberto78 05-03-2014, 15:45 Czy to jest już maksymalny rabat czy zwiększając zakupy można też zwiększyć rabat?
Niestety maksymalny.
Jedyna dobra wiadomość, że przy takim ilości tankowanego paliwa to już na pewno nie spadnie.
roberto78 05-03-2014, 20:06 Jestem zainteresowany wyrobieniem takiej karty jakie warunki musze spełnić
przeczytaj pierwszy post tego tematu
roberto78 07-03-2014, 13:03 wysłałem zamówienie na karty jaki czas realizacji i czy ktoś potwierdzi przyjęcie danych
A kiedy wysłałeś to zamówienie ?
Bo nic na maila nie spłynęło.
Teraz czas oczekiwania to ca. 2-3 tygodnie.
Pozdro ...
roberto78 12-03-2014, 12:44 ile groszy jest rabatu przy tankowaniu z kartą biznestank?
lukaszek_socho 12-03-2014, 12:53 Jeśli się nie mylę to obowiązują stawki jak tu:
http://www.fiestaklubpolska.pl/Klubowe/Rabaty.jpg
Widzę, że Łukasz ma więcej cierpliwości...
roberto78, pozwlę sobie zacytować odpowiedź Kolegi Mariusza (majek32) na Twoje (a jakże) wcześniejsze pytanie:
przeczytaj pierwszy post tego tematu
z tego co pamiętam to na bliskiej jest już również 8 groszy rabatu...
a tak przy okazji, jak się zmienia numer rejestracyjny auta na karcie?
sorki że się pytam -ale wydawało mi się że można na każdej stacji, wczoraj chciałem to zrobić w Słubicach, ale bardzo nieuprzejmy pan poinformował mnie że tylko w szczecinie, tam gdzie karta została wydana...
Poszło zamówienie i przelew na 2 karty (mam nadzieje że ok :wink:)
czy ktoś ostatnio zmieniał numer na karcie? jak to zostało zrobione?
Możesz spróbować na którejś ze stacji i może się uda zmienić.
Jeśli to nie wysyłka do Szczecina i zmiana na stacji gdzie karta była wyrabiana.
Jakby co, pisz na maila lub PW.
Pozdro ...
Dwa razy już nr na karcie zmieniłem. Wystarczy, żeby kasjer chciał.
Tapatalk
no właśnie raz czytam że trzeba tam gdzie wydawane innym razem że na każdej stacji, potem że można to w terminalu zrobić samemu...
Dwa razy już nr na karcie zmieniłem. Wystarczy, żeby kasjer chciał.
Tapatalk
Na której stacji to zrobili?
W wawie?
Stacja Bliska w Sejnach, teraz to już chyba nawet Orlen.
W Wawie często tankuję na Wołoskiej- tam zapytam jak się na to zapatrują.
Kamils37 05-04-2014, 05:50 Kartę mam od lipca, już na paru różnych orlenach i różnymi autami tankowałem i tablic nikt nie sprawdzał :)
Trzeci jak tam moje karty?
Wysłane 03.04 , poleconym.
Właśnie doszły. Za szybko się wyrwałem z pytaniem ;)
Dziękuje
Dane za miniony miesiąc:
w marcu obroty wyniosły 141 792 litrów
martinez07 11-04-2014, 17:07 Trzeci, a jak tam moje karty?
Miałem odebrać osobiście...
Sa gotowe od paru dni.
Kolega miał dzwonić do Ciebie, przypomnę mu :)
martinez07 12-04-2014, 21:31 Odebrałem :)
Bardzo dziękuję :)
grzesiekx 07-05-2014, 16:46 Dziś złożyłem zamówienie na 4 karty, przelew zrealizowany.
Ile czasu muszę poczekać na karty?
Sa gotowe od paru dni.
Kolega miał dzwonić do Ciebie, przypomnę mu :)
... karta doszła, dzięki
kilka dni temu chcialem pierwszy raz uzyc karty, jednak pracownik stacji stwierdzil ze nie moze nadac rabatu gdyz "pewnie nie bylo jeszcze 500l". przyznam szczerze ze na poczatku zbaranialem.. czy takie sytuacje sie czesto zdarzaja?
kilka dni temu chcialem pierwszy raz uzyc karty, jednak pracownik stacji stwierdzil ze nie moze nadac rabatu gdyz "pewnie nie bylo jeszcze 500l". przyznam szczerze ze na poczatku zbaranialem.. czy takie sytuacje sie czesto zdarzaja?
... jakie 500 L ?
Nie pamiętam czy juz pisałem.
Zmiana numeru rejestracyjnego na karcie to 5sek. roboty. Miła pani na stacji raz dwa zmieniła, a nie tak jak na innej że kazano mi się udać tam gdzie została wydana...
Sent from mobile.
Izabelka 19-05-2014, 21:56 Wydaje mi się, że z tym 500L chodziło o to, że firma, na którą jest karta nie wyrobiła rzekomo minimalnej ilości zakupionych litrów aby dostać rabat (zapewne za pułap 500L jest rabat 1gr/L). Nie jest to oczywiście prawdą bo jak kolega trzeci podaje obroty stowarzyszenia osiągają pułap setek tysięcy litrów. Luty >120 tyś, marzec 141 tyś więc pani na stacji chyba żarty sobie robiła, że nie ma osiągniętego limitu 500L. Wczoraj dostałam rabat 8gr/L, tydzień temu Łukasz też dostał 8gr/L więc wszystko jest OK :D
ok, ja jutro tankuje - jak coś to dam znać ...
Czy karty Jeszcze Można zamowić?
Trzeci Opróżnij Skrzynke:)
Tak, można.
A rabat przysługuje maksymalny jaki jest, więc nie dawajcie sobie wmówić, że jest inaczej :wink:
Pozdro ...
Rabat na Bliskiej jest 5gr czy 8gr?
Sent from mobile.
Rabat na Bliskiej jest 5gr czy 8gr?
Sent from mobile.
... 8 gr jest tylko na "pełnych" ORLENach
zamówienie juz złożone i opłacone czekam na karty.
ile mniej wiecej trzeba czekać?
Jeśli dobrze pamiętam to swego czasu było chyba 8gr tez na bliskiej...
Sent from mobile.
zamówienie juz złożone i opłacone czekam na karty.
ile mniej wiecej trzeba czekać?
Po złożeniu zamówienia dostałeś maila z potwierdzeniemi zamówienia i orientacyjnym terminem.
Obecnie wynosi on do 3 tygodni.
Przy okazji dane za ostatnie dwa miesiące:
w kwietniu 150 966 litrów
w maju 168 486 litrów
Tak otrzymałem email zwrotny.
czas dostawy do 3 tygodni od daty przelewu.
Jeśli dobrze pamiętam to swego czasu było chyba 8gr tez na bliskiej...
Bliska - Jełowa k/Opola - 5 gr (14.06)
dodatkowo Pani powiedziała: "Nie ma faktury - nie ma rabatu"
Na Orlenach bezproblemowo :)
jarhel74 11-06-2014, 11:48 Fakturę zawsze można wziąć i wyrzucić :mrgreen:
Ile Mniej więcej Czekaliście na karty?
jarhel74 12-06-2014, 13:02 Ja coś koło 10 dni. Ale to wszystko zależy od tego , ile jest zamówień w danym momencie. W wiadomości potwierdzającej przyjęcie zamówienia na pewno zostałeś poinformowany o czasie.
Marek-77 13-06-2014, 10:41 Karty doszły jestem po pierwszym tankowaniu 8 gr rabatu uwzględnione .:>
karty doszły:) tankowanię i 8gr rabatu:) dziękuję
Proszę :wink:
-----------------
Dane za czerwiec:
za czerwiec było to 179 420 litrów.
-----------------
Zestawienie za lipiec:
w lipcu było 194 825 litrów.
-------------------
Zestawienie za sierpień:
za sierpień było 209 591 litrów.
---------------------
Zestawienie za wrzesień:
za wrzesień było 193 016 litrów
Karty dotarły, nadal 8gr/l. Dziękuje serdecznie :)
Dane za październik:
w październiku było 217 240 litrów
Ta karta aktualna jeszcze?? I czy ta karta nie obowiązuje jak się tankuje 500 litrów miesięcznie na dane auto??
lukaszek_socho 08-11-2014, 20:57 Karta jest zarejestrowana na Stowarzyszenie Fiesta Klub Polska. Patrząc od strony Orlenu tankujesz jakby na stowarzyszenie (tak jak się na firmę tankuje). Jak chcesz fakturę to będzie tam nabywcą stowarzyszenie. Razem stowarzyszenie Fiesty tankuje ok. 200 tyś litrów miesięcznie stąd taki rabat.
Info na maila poszło, pieniążki też. Pozdrawiam.
Mail z info wysłany. Przelew poszedł. Czekam na kartę.Pozdrowienia
otrzymałem dzisiaj kartę. Dziękuje
Witam
Chciałbym jeszcze dorobić 2 karty (dla znajomych oczywiście na FORDY) jaka procedura i cena ?
szczegóły są w poście nr 1
Karta wczoraj dotarła. Dzięki
sewenpamp 14-12-2014, 07:57 Witajcie,
chciałbym Wam zaproponować pozyskanie kart Biznestank, które umożliwiają zakup paliw ORLEN z odpowiednim rabatem
Witam "Trzeci" piszę w sprawie zamówienia karty, a dokładnie 4 kart :) pieniążki poszły na konto Stowarzyszenia dzisiaj, resztę napisałem do Ciebie na (PM) .
Pozdrawiam :lol:.
sewenpamp 29-12-2014, 22:00 Witajcie,
chciałbym Wam zaproponować pozyskanie kart Biznestank, które umożliwiają zakup paliw ORLEN z odpowiednim rabatem.....[/B]
Artur czekam.......:evil:
Spokojnie, dojdą.
Teraz był okres świąteczny więc i koledze od wysyłek się należało trochę luzu.
Pozdro ...
sewenpamp 03-01-2015, 18:39 Poczekamy zobaczymy, ale jak na razie nie mam kart, jednak jak przyjdą to dam znać, żeby się inni nie zniesmaczyli, rozumiem że święta itd, więc nie wnikam kiedy je zamówiłem, więc życzę Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Zamówiłeś 14 grudnia.
W mailach potwierdzających zamówienie standardowo jest podawane, że wysyłka w ciągu 3 tygodni od daty przelewu.
W praktyce wysyłka mieści się w tych 3 tygodniach , często nawet szybciej.
Pozdro ...
sewenpamp 09-01-2015, 13:14 Zamówiłeś 14 grudnia..
Czekałem, czekałem i co, i się doczekałem :D. Dzięki, zobaczymy co na to obsługa stacji Orlen, dam znać po najbliższym tankowaniu co i jak .
Dzięki i pozdrawiam.
ostatnio na jednej stacji Pani mnie poinformowała iż nie ważny jest numer rej. na karcie - jak się bierze paliwo na paragon. ;)
a tyle razy "się mówi" (jesz napisane), żeby brać fakturę... dane do faktury są na karcie.
Do mnie też dziś dotarły karty. Dzięki:)
Pozdrawiam.
zlozylem zamowienie na 11 kart - pieniazki juz przelane :)
mail ze szczegolami wyslany, czekamy na informacje ;)
Dane za zaległe miesiące:
... w listopadzie było to 216 748, w grudniu 225 825 litrów.
Mi ostatni nalicza "tylko" 5 groszy rabatu.
Cos się zmieniło, było 8 gr.?
Było i jest.
Nic się nie zmieniło.
Raz Ci się przytrafiło czy już kilka razy, na różnych stacjach ?
Nie ukrywam ze dopiero ostatnie dwa tankowania z jednej stacji Bliska zauważyłem.
p.s.
A już wiem, teraz mi się przypomniało że Bliska to chyba już mniej jak Orlen.
Kiedyś tylko był taki sam rabat.
Tak, Bliska to 5 gr / Orlen 8 gr :)
I fakt, kiedyś była promocja, że rabaty były zrównane.
franczesko 21-01-2015, 10:37 Zamówienie na karty poszło razem z pieniążkami :)
Czekam cierpliwie na infor :)
mario25101 21-01-2015, 11:33 Karta właśnie dotarła nie długo tankowanie więc rabacik się przyda :wink:
Dane za zaległe miesiące:
... w listopadzie było to 216 748, w grudniu 225 825 litrów.
Mam dwa przelewy do których nie mam zamówień na mailu.
Jeśli ktoś składał zamówienie a nie dostał odpowiedzi z potwierdzeniem zamówienia, to proszę o kontakt.
Pozdro ...
trzeci
Mail wysłany, pieniądze przelane (potwierdzenie w mailu).
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na kartkę :)
Karta potwierdzona przez Trzeciego 18 stycznia już do mnie dotarła. Dzięki:-)
e mail wysłany, kasa poszła, czekam na info :619:
piotrek2511 27-01-2015, 16:43 Dzięki, karty dotarły :)
Do mnie takze karty dotarly - dzieki :)
Wszystkie zaległe zamówienia zostały dzisiaj przekazane do realizacji.
Przepraszam za opóźnienia spowodowane problemami sprzętowymi.
Od dzisiaj wszystko już na bieżąco.
I jeszcze raz powtórzę:
mam dwa przelewy bez zamówień mailowych.
Zatem kto złożył zamówienie a nie otrzymał maila zwrotnego z jego potwierdzeniem, to proszę o pilny kontakt.
Chodzi o Marcina i Pawła.
Faktury zbierać ?
Tapnięte z Szajsunga MkIV
FaVat nie potrzebne, kopia trafia prosto do centrum.
franczesko 18-02-2015, 18:49 Jak tam dane za styczeń?
FV nie trzeba zbierać bo nie są nigdzie rozliczane.
A o styczeń się dowiem, bo wyleciało mi to z głowy.
Pozdro ...
Hej trzeci,
karta dotarła. Niedługo próba użycia.
Wyjaśnijcie mi jedną kwestię. Wiem że nie na paragon a na fakturę sie drukuje.
Jakie dane do faktury?
kiedyś mi rzuciło sie w oczy na forum że na odwrocie karty, ale tutaj jest tylko info o zgubionej karcie.
Czy są jakieś promocje na kartę oprócz tankowania?
Z góry dzięki za info.
pozdrawiam
Kartę na dzień dobry wkładasz do czytnika i wszystko jest automatycznie sczytane. Zamiast faktury można wziąć paragon a rabat i tak zostanie naliczony.
Dodatkowe promocje zdarzają się w okresach wakacyjnych głównie na jedzenie jakiś rabat dają, przez jakiś czas był też zrównany rabat na stacjach BLISKA z ORLEN-em.
lukaszek_socho 19-02-2015, 15:27 Nie ma przymusu brania faktury. Jak sprzedawca zapyta "paragon/faktura?" i odpowiesz "paragon" to też rabat dostaniesz.
Orlen zna już dane do faktury, to jest zapisane w systemie i oni wiedzą po skanowaniu karty na kogo FV i jaki Ci dać rabat.
Nie ma żadnych promocji na kartę BiznesTank oprócz rabatu 8gr na litrze. Możesz jednak zbierać punkty na własną, prywatną kartę VITAY.
Po tankowaniu sprawdź czy naliczyli Ci rabat. Kiedyś mi się zdarzyło, że Pani się zamotała z kartą BiznesTank, dane się wczytały bo dane do faktury miała a rabat się nie udzielił :shock:
Dzięki za szybką odpowiedź. W dniu dzisiejszym spróbuję w taki wypadku zatankować, na razie za symboliczne 20 zł. żeby sprawdzić czy rabat się nalicza i czy reszta jest oki.
pozdrawiam
Dane za ubiegły miesiąc:
w styczniu było to 211 899 litrów
Karty Dotarły
Dzięki Trzeci :)
Dane za ostatni miesiąc:
w lutym było to: 215 031 litrów
Witam. Trochę głupie pytanie, ale czy można uzyskać rabat kartą biznestank i wziąć za tankowanie fakturę VAT, ale na całkiem inne dane?
Wydaję mi się, że nie, ale kto pyta... :P
Przeczytaj pierwszy post.
a jak Ci się nie chce, to odpowiedź brzmi: nie :)
MarekZielanik 30-03-2015, 08:26 Witam. Trochę głupie pytanie, ale czy można uzyskać rabat kartą biznestank i wziąć za tankowanie fakturę VAT, ale na całkiem inne dane?
Wydaję mi się, że nie, ale kto pyta... :P
też miałem takie pytanie zadać, dzięki za informacje!
Dane za miniony miesiąc:
... za marzec było to 257 958 litrów
daria0038 13-04-2015, 09:19 Witam.Zamówiłam 3 karty biznestank,ale coś chyba źle przeczytałam o kosztach karty i poszedł za mały przelew,jak coś to pisz,od razu dośle brakującą kwotę.
Pozdrawiam:roll:
lukaszek_socho 13-04-2015, 09:24 Powinno być 15zł za karty i 4 zł za przesyłkę. Razem 19zł :D
Napisz może do Artura na mail trzeci@fiestaklubpolska.pl będzie szybciej bo tu nie codziennie zagląda.
daria0038 13-04-2015, 14:10 Dzięki za odpowiedź,przelałam 20zł czyli jest ok :razz:
Mega Jacek 25-04-2015, 14:38 A można te punkty uzbierane rozdzielić np. na dwie osobne karty?
lukaszek_socho 25-04-2015, 20:04 Tu jest rozmowa o rabacie a nie punktach. Masz kartę klubową i kupujesz o 8gr taniej na litrze. Punktów żadnych z tytułu BiznesTank nie dostajesz.
Jeśli Ci chodzi o program VITAY to pytanie nie w tym temacie.
|