MarekS
23-07-2011, 01:50
W zakładce Pojazd wpisujecie VIN auta i jest prawie wszystko o aucie, można jeszcze rozwinąć Mniej ważne funkcje
http://www.etis.ford.com/
http://www.etis.ford.com/
Zobacz pełną wersję : VIN Ford wyposażenie w Etis TEMAT TYLKO O SAMEJ STRONIE MarekS 23-07-2011, 01:50 W zakładce Pojazd wpisujecie VIN auta i jest prawie wszystko o aucie, można jeszcze rozwinąć Mniej ważne funkcje http://www.etis.ford.com/ MagMa 23-07-2011, 11:42 Mam pytanko: czy jest polska wersja etisa? Rolem 23-07-2011, 12:43 zakładka "Preferences" MagMa 23-07-2011, 12:48 Dzięki:) kuba_del 15-08-2011, 18:10 wlasnie sobie sprawdzilem moje auto i w tym szczegolowym opisie odnosnie wyposazenia kilka elementow sie nie zgadza,troszke pozamieniali wyposazenie ,jest kilka opcji ktore w aucie mam ,a w tym opisie jest napisane ,ze nie ma i odwrotnie ,jest kilka ,ktorych nie mam a stoi jak byk ,ze mam hehehe taki maly balagan bobanr 28-08-2011, 09:29 WItam na wstępie. Czy korzystanie z etisa jest darmowe ? Na następnych stronach prezentowany jest cennik. krycha007 11-11-2012, 21:33 Witam serdecznie forumowiczów, moje pierwsze pytanie jest polska opcja tej strony do czytania wyposażenie po vin???? Z góry dzięki z a info. Pozdrawiam. Wojtek 11-11-2012, 21:37 Ja polecam sprawdzenie wyposażenia po numerze VIN u kolegów : http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=72656 Pozdrawiam Wojtek STARRAD 18-04-2019, 16:38 Witam, Jeśli administrator uzna , że to temat nie na ten dział, to proszę o przeniesienie go do działu właściwego. Mam pytanie odnośnie Etisu Forda. Dawno się tam nie logowałem, ale mam potrzebę sprawdzenia czegoś. Jednak nie mogę bo system Etis mnie nie wpuszcza generując jakiś kod i text. Czy to znaczy , że osoby indywidualne nie mają już tam dostępu? edmun 02-08-2019, 10:48 Czy nie możesz zrobić tego sam? Rejestrujesz się na https://www.etis.ford.com/home/loginForm.do logujesz się na http://etis.ford.com/vehicleRegSelector.do i wpisujesz VIN. Sebastian_2056 02-08-2019, 17:57 Czy jest jakiś problem z Tym etisem nie mogę rozwinąć całej listy wyposażenia ? arturek 02-08-2019, 18:42 bo jesteś NIE zalogowany ile razy trzeba tłumaczyć - rejestrujesz się (bezpłatnie) - logujesz - sprawdzasz wyposażenie o wyposażenie wg VIN pytamy w osobnym wątku (jest to napisane na poprzedniej stronie) https://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=72656&page=2654 napisał o tym kolega tutaj https://forum.fordclubpolska.org/showpost.php?p=1904193&postcount=8 pozdrawiam Arturek Sebastian_2056 02-08-2019, 19:41 Jestem zarejestrowany !!!! Jak klikam w ten + to nie rozwija mi się żadna lista. Są tylko podstawowe info datą produkcji rodzaj skrzyni natomiast jeśli chodzi o wyposażenie nie mogę rozwinąć pełnej listy arturek 03-08-2019, 03:02 Witam Jaki napis wyświetla się w prawym górnym rogu strony eTIS ? - czy "zaloguj / zarejestruj" => NIE jesteś zalogowany - czy nazwa użytkownika => jesteś zalogowany (widoczny jest napis: Witaj nazwa użytkownika ) http://i67.tinypic.com/xcm87s.jpg podaj VIN to sprawdzimy 2) Sprawdź stronę eTIS a) albo w innej przeglądarce b) albo na innym komputerze - może coś blokuje stronę pozdrawiam Sebastian_2056 03-08-2019, 13:23 Chcę zmienić auto i sprawdzić vin wpisuje swój i ten który chcę kupić i nic się nie zmienia Może podałbym swoje dane konta sprawdzisz co jest grane...? Strona sprawdzona na innych urządzeniach i z innych przeglądarek arturek 03-08-2019, 16:23 Witam 1) Czy sprawdzałeś na komputerze z Windows => ja nie wchodziłem na eTIS z telefonu 2) Czy konto zakładałeś niedawno => pytam, bo były zmiany i należało przekonwertować swoje konto. Jeśli zakładaleś niedawno, to zmiany, Ciebie nie dotyczą 3) rozwiązanie desperacyjne => założyć nowe konto na eTISie pozdrawiam Arturek Sebastian_2056 03-08-2019, 16:24 Tak sprawdziłem na kompie bez zmian , konto pezed wczoraj nowe zakładałem fido 07-08-2019, 20:36 Mam pytanie bo u mnie też nie można rozwinąć + dodatkowego wyposażenia. Konto założone nowe bo na startym po zalogowaniu jakiś token się wyświetla. Sprawdzone na dwóch kompach. darq_1 09-08-2019, 15:57 Witam Czy ma ktoś z Was dostęp do etis celem sprawdzenia instalacji elektrycznej? Moge ponieść koszty wykupu sesji. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam Rafał A.(antek) 09-08-2019, 21:49 Każdy może się zarejestrować opłacić i mieć dostęp (chyba) Ja mam w razie co, ale idę na urlop :) darq_1 10-08-2019, 09:00 Żeby zarejstrować się chyba trzeba podać dane firmy fido 10-08-2019, 12:09 Czy w etisie można sprawdzić auta sprowadzone z USA czy do tego potrzeba coś innego ? arturek 10-08-2019, 14:25 Żeby zarejstrować się chyba trzeba podać dane firmy ale to nie ma znaczenia - jeśli sprawdzasz bezpłatne informacje, to zero problemu - jeśli chcesz informacje płatne, to dla Forda jest ważne aby wpłynęły pieniądze w temacie podawania danych firmy - jest wiele pomysłów - wcale nie musisz mieć firmy Czy w etisie można sprawdzić auta sprowadzone z USA czy do tego potrzeba coś innego ? a co za problem żeby się zalogować i sprawdzić tą opcję pozdrawiam fido 10-08-2019, 14:28 Sprawdziłem coś tam pokazuje ale nie wiem dlaczego mi się nie rozwijają zakładki z + nawet na europejskich autach edmun 12-08-2019, 11:52 ale nie wiem dlaczego mi się nie rozwijają zakładki z + nawet na europejskich autach Bo należy być zalogowanym. fido 12-08-2019, 11:54 Pisałem wcześniej że jestem zalogowany, nawet konto na nowo zakładałem. kolopeter 12-08-2019, 12:22 no coś się zepsuło. także próbowałem. w dilerskim dostępie działa edmun 12-08-2019, 13:52 A ja wczoraj bezproblemowo z komórki sprawdzałem co znajomy sobie kupił (Focus Kombi, trend po lifcie z 2015 roku). I wszystko zadziałało jak powinno wraz z listą wyposażenia fido 17-08-2019, 09:25 Pytanie jak byłeś zalogowany czy jako dealer czy inny użytkownik. Sethh 18-08-2019, 09:00 U mnie działa na fejkowym koncie. Jedyne co, to wymusił zmianę hasła po zalogowaniu. bromsky1 23-08-2019, 08:24 Pisałem wcześniej że jestem zalogowany, nawet konto na nowo zakładałem. Strona jest chyba kiepsko napisana. Jest tam po prostu błąd powodujący, żę w chrome lista się nie rozwija. Spróbuj w przeglądarce MS. Robert 68 23-08-2019, 08:55 w chrome lista się nie rozwija Rozwija się bezproblemowo. bromsky1 23-08-2019, 09:11 Rozwija się bezproblemowo. Skoro kilka osób piszę, że się nie rozwija to coś w tym raczej jest, nie uważasz? Akurat sprawdziłem źródło strony i lista była, tyle że niewidoczna. Zapewne jest to sprawa w konfiguracji systemu, wersji przeglądarki, zainstalowanych dodatków, itd, itp. Problem jednak jest. Robert 68 23-08-2019, 11:35 Skoro kilka osób piszę, że się nie rozwija to coś w tym raczej jest, nie uważasz? Myślę, że problem leży w sposobie ich logowania (używam Chrome i jest ok) edmun 23-08-2019, 13:14 żę w chrome lista się nie rozwija. Spróbuj w przeglądarce MS. bzdura 3 różne Chrome (z wersją beta i alpha) + Chromium na Linuxie Zero problemów, niezależnie od przeglądarki. Ostatnio jeden mądry z jednej centrali chciał Chrome na IE zmieniać na 300 komputerach (które nie są podpięte pod żadną domenę która by tym zarządzała) bo mu się jedna strona nie wczytywała. Tak właśnie powstają problemy, jak ktoś nie z IT próbuje wymusić na IT rozwiązanie które nie jest wcale rozwiązaniem. Piotr777 23-08-2019, 14:40 U mnie też nie można wyświetlić dodatkowych informacji. Mam inne pytanie, gdzie sprawdzę nr części katalogowych, tak by zamówić konkretne elementy do samochodu zgodne oryginałem, np. lampy przednie, plastiki, wzmocnienia itp. edmun 23-08-2019, 15:46 7zap kolopeter 25-08-2019, 23:24 posrednie rozwiazanie na problem z wyposazeniem. po angielsku , rus ... https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/ford_eu/vin_check niestety limit po ip do 3 sztuk. jak ktos cos znajdzie ormalnego , to niech da adres. tu do amerykanow https://www.ford-trucks.com/forums/vindecoder.php?invalid=true fido 26-08-2019, 19:50 Strona jest chyba kiepsko napisana. Jest tam po prostu błąd powodujący, żę w chrome lista się nie rozwija. Spróbuj w przeglądarce MS. Nie korzystam z chroma tylko z Firefox ale testowałem na IE i też lipa. arturek 27-08-2019, 07:01 Witam To jest moje zgadywanie - "gdybanie" Może problemem jest to. że a) ktoś się zarejestrował jako pracownik, a nie jako firma i nie został potwierdzony b) ktoś nie kliknął którejś akceptacji Po zmianach w eTISie straciłem trochę czasu zanim się zorientowałem, że żeby zaakceptować regulamin, to trzeba jego fragment obwieść myszą - takie sprawdzenie przez programistów czy ktoś przeczytał tresć licencji która akceptuje i po prostu ktoś ma ograniczoną funkcjonalność programu Aby ew. potwierdzić moje przypuszczenia - trzeba by zrobić test => na tym samym komputerze i w tej samej przeglądarce - raz loguje się ktoś komu się rozwija - a następnie - ktoś komu się nie rozwija menu i wtedy będziemy mieli wnioski Jest to do zrobienia, choćby przez Team Viewera pozdrawiam Arturek fido 27-08-2019, 07:33 Ok nie ma sprawy jestem chętny na takie testy. arturek 27-08-2019, 09:59 Witam Ale czy koledze działa eTIS czy nie - ponieważ mnie działa, to szukam kogoś komu nie działa pozdrawiam Arturek fido 27-08-2019, 12:48 No właśnie mi nie działa i dlatego jestem chętny. fido 05-09-2019, 11:44 Po długich walkach i testach z kolegą arturek okazało się że u niego na jego komputerze jak się on zaloguje to działa bez problemu, jak zaloguję się ja niestety '+' nie działa. Przy pomocy z UK udało mi się odblokować moje stare konto i tu mała niespodzianka na starym koncie dodatkowe menu rozwijane '+' działa bez problemu. Reasumując z moich doświadczeń problemem nie jest komputer, czy przeglądarka jedynie czas konta kiedy było zakładane. kolopeter 05-09-2019, 14:10 hehe. szok. przeprosiłem swoje stare konta i rzeczywiście , wszystko działa. jedno z kont było jeszcze przed zmianami z rodo. Przez pomyłkę zaznaczyłem "pracownik". No i chcąc , nie chcąc podpiąłem to konto pod inne konto. Niestety spowodowało to , ze nie mogę z tego konta pracowniczego odczytać wyposażenia, z "głównego" bez problemy. Nix2 17-09-2019, 17:24 Widzę, że tu zaglądają specjaliści od Etis... Mam taki problem: Mam konto, działa, ale gdy chcę wejśc na plany obsługi serwisowej, okazuje się, że mam do wyboru TYLKO europejskie wersje silnikowe ( a chodzi o Mustanga z silnikiem V6 - z US, który nie występuje w EU). Co zrobić, żeby mieć dostęp do planów serwisowych dla Mustanga v6 z US ? pzdr Nix maroD 20-09-2019, 12:37 Mam stare konto, ale nie mogę się do niego zalogować. Login i hasło miałem napisane na mailu więc sa poprawne. Na maila również dostaję jakieś maile z etis. Stworzyłem nowe, ale na nim nie mogę rozwinąć plusa. Co dalej? arturek 20-09-2019, 14:49 WItam Pytanie - jak dawno? => w styczniu 2019, ze względu na RODO, Ford wprowadził pewne zmiany i należało ponownie aktywowac konto tu jest wątek o stronie eTIS https://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=135991&page=5&highlight=etis pozdrawiam Arturek arturek 20-09-2019, 14:51 Witam idą zmiany z Ford eTIS => Ford informuje: "Drogi Niezależnym Operatorze, Ford Motor Company Limited we właściwym czasie wdroży obowiązkowy globalny system online o nazwie Global Ford Dealer and Repair System (Global FDRS), a istniejące aplikacje FordEtis FDRS nie będą już dostępne. Jednak w przygotowaniu globalnego FDR włączyć, Ford Motor Company Ltd jest prośbą o wszystkim niezależnym podmiotom pobrać i zainstalować aplikację Globalny FDR na ich komputer użytkownika przed 29 th września 2019, postępując zgodnie z instrukcjami podanymi w dokumencie dostępnym dla pobierz na https://www.etisload.ford.com/EtisGFDRS_SetupProcessGuide.pdf Data globalnej zmiany FDRS będzie przedmiotem kolejnego e-maila. Opłaty Ładując globalny system FDRS, będziesz mógł zakupić 48-godzinną, 1-miesięczną i roczną licencję. Globalna licencja FDRS będzie obejmować licencję Ford IDS, dostęp do internetowej literatury technicznej FordEtis, tj. Naprawy mechaniczne, schematy instalacji elektrycznej itp. Oraz globalne aplikacje FDRS dla nieograniczonej liczby numerów identyfikacyjnych pojazdów (VIN) wprowadzone dla zakupionej globalnej licencji FDRS. Uwagi: Nie będzie dodatkowych opłat za literaturę techniczną FordEtis Online i aplikacje FDRS. Dostęp do bezpieczeństwa akredytacji UE5 Przełączenie nie będzie miało wpływu na niezależnych operatorów, którzy mają już dostęp do akredytacji bezpieczeństwa UE5 i będą mogli korzystać z globalnego FDRS. Niezależni operatorzy, którzy chcą wykupić dostęp do akredytacji bezpieczeństwa EU5, aby móc korzystać z Global FDRS do programowania kluczy i niektórych aplikacji bezpieczeństwa modułów w Global FDRS, mogą to zrobić, kontaktując się z działem pomocy Ford IDS pod następującymi adresami e-mail: Wielka Brytania: idshelpdesk-uk@msxi-euro.com Niemcy: idshelpdesk-deu@msxi-euro.com Reszta Europy: idshelpdesk-ru@msxi-euro.com Niezależni operatorzy bez aktywnej licencji Ford IDS Zapoznaj się z dokumentem procesu dostępnym do pobrania na stronie https://www.etisload.ford.com/ EtisGFDRS_SetupProcessGuide.pdf, aby dowiedzieć się, jak skonfigurować, kupić licencje i korzystać z Global FDRS. Niezależni operatorzy z aktywną licencją Ford IDS Obecni użytkownicy, którzy zakupili roczny kod aktywacyjny licencji Ford IDS (za pośrednictwem aplikacji internetowej FordEtis) od Ford of Europe, będą mogli używać Global FDRS z posiadaną licencją Ford IDS aż do wygaśnięcia. Po wygaśnięciu będzie można kupić 48-godzinną, 1-miesięczną i roczną globalną licencję FDRS. Niezależni operatorzy, którzy zakupili kod aktywacyjny licencji Ford IDS za pośrednictwem innego dostawcy / firmy innej niż Ford of Europe, zostaną poproszeni o zakup licencji 48-godzinnej, 1-miesięcznej lub rocznej, aby móc korzystać z globalnej aplikacji FDRS. Zapoznaj się z dokumentem procesu dostępnym do pobrania na stronie https://www.etisload.ford.com/ EtisGFDRS_SetupProcessGuide.pdf, aby dowiedzieć się, jak skonfigurować, kupić licencje i korzystać z Global FDRS. pozdrowienia Ford Motor Company Ltd" pozdrawiam Arturek Jakub 21-09-2019, 20:28 Czyli pozamiatane... nie będzie etisa. Nix2 23-09-2019, 08:52 Może jeszcze będzie odzew( negatywny) częsci userów i Ford nie zdecyduje się na takie cięcia ? fido 23-09-2019, 09:44 Jakby ktoś miał problem wyświetlaniem rozwijanej listy może sobie pomóc w trochę dziwny sposób. Jak już wyszukacie dane auto to prawym przyciskiem wybieramy zaznacz wszystko i później wklej np. w Wordzie i wówczas wkleja się cała lista z dodatkowym wyposażeniem. Speedo 23-09-2019, 09:50 o widzisz, ja mam taki problem właśnie, dzięki :) maroD 23-09-2019, 11:52 Jakby ktoś miał problem wyświetlaniem rozwijanej listy może sobie pomóc w trochę dziwny sposób. Jak już wyszukacie dane auto to prawym przyciskiem wybieramy zaznacz wszystko i później wklej np. w Wordzie i wówczas wkleja się cała lista z dodatkowym wyposażeniem. Działa :D dzięki Jakub 23-09-2019, 19:35 Dziś u mnie zmieniła się lekko szata graficzna strony, a lista zaczęła się otwierać elegancko. fido 25-10-2019, 13:48 Mam jeszcze małe info. Na nowym koncie jak mi nie działało zgłosiłem problem na pomoc i po kilkunastu e-mailach i pokazaniu na filmie o co chodzi zaczęło działać bez problemu. sewkru 20-11-2019, 01:52 co zrobić jak nie znajduje nr vin? 3FA6POK95GR179816 Robert 68 20-11-2019, 07:04 3FA6POK95GR179816 Zmień"O" na zero i działa, sprawdź 3FA6P0K95GR179816 bikuuu 14-04-2020, 18:02 Gdzie na stornie mogę podejrzeć jaki sterownik silnika mam ? SRS 14-04-2020, 18:45 Gdzie na stornie mogę podejrzeć jaki sterownikwystarczy przeczytać tylko 58 postów od począdku , i być zarejestrowanym. bikuuu 28-04-2020, 11:49 wystarczy przeczytać tylko 58 postów od począdku , i być zarejestrowanym. zanim napisałem pytanie przeczytałem wszystkie posty od początku, po Twojej odpowiedzi przeczytałem jeszcze raz i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Przedstawione problemy z brakiem rozwijającej się listy, też się u mnie pojawił. Dlatego skorzystałem z rady, skopiowałem wszystko do Worda, ale niestety nie odnalazłem pozycji rodzaju sterownika silnika. Być może patrzę nie w tym miejscu czy może coś robię nie tak? Gdzie mogę znaleźć tą pozycję ? SRS 28-04-2020, 17:06 Czy nie możesz zrobić tego sam? Rejestrujesz się na https://www.etis.ford.com/home/loginForm.do logujesz się na http://etis.ford.com/vehicleRegSelector.do i wpisujesz VIN. pozwoliłem sobie zacytować . Gdzie na stornie mogę podejrzeć jaki sterownik silnika mam ? opłacisz dostęp i masz. fido 28-04-2020, 20:32 Z mojego doświadczenie i walki z Etis mogę powiedzieć że podgląd posiadanego wyposażenie i możliwość rozwijania listy jest tylko na kontach które były zakładane bardzo dawno temu, gdyż takie konto mam ale było zablokowane i zakładałem nowe i niestety też nie miałem możliwość rozwijania listy. Po kiku e-mailach z pomocą stare koto odblokowali i można rozwijać listę ale o dziwo po wymianie informacji i przekazaniu filmu z problemem na nowym koncie z rozwijaną lista coś tam zrobili i na nowym koncie też mam możliwość rozwijania listy. O czym pisałem kilka postów wcześniej ;-) bikuuu 29-04-2020, 11:41 SRS chyba się nie do końca rozumiemy mam wrażenie. To wypluwa mi strona na temat mojego samochodu: Mondeo 2007-2014, 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW, Panther Black Metalik Zmień wybrany pojazd Główne funkcje Data produkcji: 23.02.2010 Model pojazdu: Mondeo 2007-2014 Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 60 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. autom. - AWF21 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Emisja spalin poziom IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Panther Black Metalik Materiał we wnętrzu: Alcantara Platinum/Czerw. Gen/Ebony Mniej ważne funkcje • Bez tylnych chlapaczy • Bez przednich chlapaczy • Z ukł.ułatw.ruszan.na wznies.(HLA) • Ze standardow drzwiami tylu nadwoz • (-) Version Packages • Wyprodukowany W Zakładzie Genk • Bez układu podwójnego ryglowania • Bez pakietu wyp. specj. • Bez opcji flotowych • Bez lakieru zamawianego specjalnie • Bez aplik./naklej. SVO • Zestaw wyposaż RSO bez tyl spojlera • S Edition SVP • Bez pakietów zwiększ.bezpieczeństwo • IVD z ukl. plynnej kontr. tlumienia • Bez zestawu do napraw opon • Z Centralnym Zamkiem • Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. • Szyba ciemna • Przedn.szyba odbijaj.prom.podczerw. • Z Ogrzewanš Szybš Przedniš • Z popielniczkš w konsoli • Z schładzanym schowkiem pasażera • Z jednokolorowš tablicš rozdz. • Z przednimi dywanikami podlogowymi • Z tylnymi dywanikami podlogowymi • Bez osłon przeciwsłonecznych • Z panelem poszycia drzwi wersja 5 • Bez podpory ładunku • Less Rear Screen Sun Blinds • W kol. nadwozia z siatkš • Bez relingu dachowego • Listwa pasa podokiennego - VP • Elektr.Regulowane Lusterko Wsteczne • Podw.lust.zewn.-el./podg./pam./skł. • Z 4-kierun.regul.zagłów. przedniego • Bez specjaln. pokrow.przedn.siedzeń • Bez specjaln. pokrowc.tyln. siedzeń • Z Podlokietnikiem • Z ręcznie reg. podporš lędw. pas. • Z podgrz. i schładz. siedz. kier. • Z podgrz. i schładz. siedz. pasaż. • Bez ogrzewanych tylnych siedzeń • Bez zintegrow. fotelika dziecięcego • Elekr.regul.siedz.kierow.z pamięciš • Z el. 8-kier. reg. siedz. pasaż. • Bez podłokietników tylnych siedzeń • Bez sprzegu przyczepy • Klamka zewnętrz. w kolorze nadwozia • Ze skórz galka dzwigni zm. biegów • Elektr.zwalniana blokada drzwi • System bezkluczykowy • Z układem zamka centr. bez kluczyka • Z automat.wycieraczkš szyby przedn. • Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy • Ze Spryskiwaczem Reflektora • Okno dachowe uchylane/przesuw. elek • Urzšdz. z czujn. w przed. zderzaku • Przedłużenie zderzaka - Przód-VP • Z osłonš tylnego zderzaka • Kurtyna powietrzna lewa • Kurtyna powietrzna - prawa strona • Podusz.powiet.ochrony kolan-kierow. • Z bocznš podusz.pow.- str. kierowcy • Z bocznš podusz.pow.- str. Pasażera • Bez wył. pod. pow. pas. • Koło zapasowe mini stalowe • Z czujn. cin. powietrza w oponach • Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi • 18 X 8 5 ram.-Indivdual Myst Slvr • Opona koł.zapas. Mini o ogran.zast. • Bez kołpaków kół • Nieblokujšce nakrętki kół • Emisja spalin poziom IV + DPF • Z Zawieszeniem Standardowym • Klasa obciaz.przedniej sprezyny-U • Klasa obciaz.tylnej sprezyny-G • Z chromow. przedł. rury wyd. • UkĹad zapobiegania kolizjom • Ze wspomag. awaryjnym hamulców • Bez osłon ochronnych • Sportowe siedzenie przednie • Z kan.tyln./ Sł.B • Z czujn.filtru pow. • Z 70-l. zbiornikiem paliwa • Bez zest.przyg. do poj.zasil. gazem • Pedały z wykończeniem metalicznym • Kierownica • Adapt. ster. prędkociš (z IVDC 1) • Z dod. nagrzewn. • Konwencjonalne wskaniki - Poziom 3 • Dane nawigacji - Europa Zachodnia • Bez Autoalarmu • Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem • Z przedn.ukł.pomocy przy park. • Akumulator 80 AH • Bez dod. odtwarzacza CD • Interf.tel.BT/VC + USB • Z antenš trzypasmowš • ICE-Naw. bogat.opc. CD+ Radio AM/FM • Z 8 głonikami serii z bog.wyp. • Moduł aktywowany głosem - Niemiecki • Bez kamery • Reflektor ksenonowy • Bez wiateł Do Jady Dziennej • Z przedn.w.p/mgieln.- VP • Ze swiatlami progowymi • Z ow.wnętrza typu • Ze wiatł. do czytania w 2. rzędzie • Z autom. reg. poz. wiec. reflekt. • Z automatycznym wł./wył.reflektorów Czy jak zapłacę będę miał więcej informacji ? Jak już wspomniałem szukam jaki mam sterownik silnika. Antej 29-04-2020, 12:09 To wypluwa mi strona na temat mojego samochodu: po lewej stronie powinieneś znaleźć to co Cię interesuje nie dla wszystkich aut, ale dla wielu można zobaczyć numery sterowników przykład 112081 bikuuu 29-04-2020, 15:31 po lewej stronie powinieneś znaleźć to co Cię interesuje nie dla wszystkich aut, ale dla wielu można zobaczyć numery sterowników przykład 112081 Nie mam niestety nic takiego. Jesteś w stanie sprawdzić czy do mojego samochodu nie ma takiej opcji czy tylko jest to ograniczenie konta z racji niedawnego założenia ? SRS 29-04-2020, 16:57 SRS chyba się nie do końca rozumiemy mam wrażenie. dokładnie rozumiem nie dla wszystkich aut, zgadza się , oprogramowanie pojazdu widoczne jest dla aut po 2010 roku , a dokładnie to w MK4 w poliftach czyli z silnikami DW10C , z silnikami DW10 to już trzeba mocno się oszukać. Makler89 03-05-2020, 07:56 pozwoliłem sobie zacytować . Czy nie ma możliwości, aby zarejestrować się w etis jako osoba prywatna? Widzę tylko opcje dla firm/warsztatu. Podany link do rejestracji nie dziala. Korzystałem z tego są strony logowania. tipp-ex 25-05-2020, 21:00 Witam szybkie pytanie - chciałbym sprawdzić wyposażenie mojego auta, widzę na forum oczywiście odpowiedni dział i też kilka tematów odnośnie etis. bez zalogowania widzę samo auto i 0 informacji, po rejestracji trzeba podać dane firmy i nie za bardzo rozumiem jak przebrnąć przez temat zeby uzyskac wyposażenie oraz czy jest to legalne jeżeli nie mam działalności? jeżeli ktoś ma doświadczenie w temacie chętnie bym się zapoznał, a jeżeli ktoś z obecnych nie chcę dzielić się wiedzą chętnie podam Vin na priv dla odpowiedzi. pedros3001 27-06-2023, 05:59 Witam, wątek stary, ale może ktoś mi pomoże. Nie mogę odnaleść strony ETIS, aby sprawdzić po nr Vin, czy moje auto łapie się na akcję serwisoą 18S07 lub 18S39. Psiadam Forda Galaxy 2.0tdci z przebiegiem 70tyś km. i dochodzą niepokojące odgłosy z okolicy sprzęgła, oraz występuje drżenie przy ruszaniu z 1 biegu. Chcę sprawdzić, czy łapię się na bezpłatną wymianę sprzęgła. Wykupiłem raport vin-info i tu jest wzmianka o akcji ze sprzęgłem 18S07, udałem się do serwisu i tu powiedzieli, że nic w systemie nie widzą. Nie mogę odnaleść strony ETIS, aby tam sprawdzić Bardzo proszę o pomoc. Adam. Antej 27-06-2023, 06:24 ETIS został zamknięty. tomao 27-06-2023, 07:34 aby sprawdzić po nr Vin https://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?p=3450631 pedros3001 27-06-2023, 09:40 https://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?p=3450631 Ale ten temat jest zamknięty. cattani75 27-06-2023, 09:44 I tam jest link do strony, gdzie teraz się sprawdza akcje serwisowe. |