Damiano16
24-07-2011, 20:37
Witam,
mam pytanie, raczej tak edukacyjnie.
Jak sprawdzić czy samochód nie był kradziony ? Np, Na terenie Niemiec?
http://www.stolencars24.eu/
Damiano16
24-07-2011, 20:45
Dzięki bardzo za link! :) Ale czy to... Sprawdza czy nie był kradziony na terenie Niemiec..? I na jakich stronach jeszcze można sprawdzić czy nie był kradziony w Niemczech?
I co to jest.... " Przebite numery" ( sorki ale kompletnie się na tym nie znam :D) O co z tym chodzi? I jak sprawdzić czy nie mam "przebitych"?
Jeszcze jedno, jak się rejestruje samochód z Niemiec to..... Urzędy już się poznają że samochód jest kradziony?
Pytam się bo ostatnio tyle tych kradzieży w Niemczech że aż strach kupować.....:/ Ja raczej kupiłem od zaufanego handlarza, numery VIN wszędzie takie same, na Briefie też.
A gdzie sa jeszcze numery Vin w Focusie Mk2...? za przednia szybą TAK, na Słupku Drzwi z przodu od strony pasażera TAK, pod wykładziną z przodu u pasażera TAK... Ale czy gdzieś jeszcze?
wacek_pl
27-07-2011, 19:48
na policji ci też sprawdzą
tylko sprawdź przed zakupem xD a nie po :D
Jak ktoś ma możliwość podjazdu takim autem do Chorzowa, to zapraszam do mnie :) Info na pw :)
Karwos00
20-02-2016, 18:23
Ale na policji sprawdzą ale chyba papieru na to nie wystawią- jak się potem jednak okaże że był kradziony to i tak samochód zabiorą i sprawa za paserstwo i tak pewnie by była.
fajnie nabijacie komus wejscia na portal ;)