Zobacz pełną wersję : Gdzie w Łodzi można potańczyć przy muzyce na żywo ? Pub , Karczma , Zajazd , Klub itp
Macie jakieś propozycje gdzie w Łodzi w sobotę wieczorem posiedzieć , posłuchać muzyki na żywo i potańczyć ?
Jakiś klub , pub , karczma , tawerna itp.
Ale proszę o sprawdzone miejsca
Z góry dzięki bo sprawa dość pilna.
Pozdrawiam
Wojtek
olczus9012 03-08-2011, 23:23 Karczma bazyliszek okolice placu niepodległości:) Jakaś dyskoteka przy muzyce lat 80'90' się znajdzie...byłem raz co prawda na imprezie zamkniętej i naprawdę byłem zadowolony...kolejne miejsce z muzyką na żywo to Lizard King...na Pietrynie ale nie pamiętam numeru...coś w okolicach 60. Co jakiś czas jest jakiś koncert...później karaoke np w klubie Luka...naprawde fajnie wypada...okolice ulicy Łąkowej.
Ale tutaj w tym wątku należałoby zadać pytanie jakiej muzyki oczekuje się na takiej imprezie? Bo jest MASA miejśc w Łodzi gdzie można się dobrze bawić ale no różne rodzaje muzyki...przecież ktoś kto lubi rocka nie pójdzie do klubu w klimatach Manieczek:) tak więc zależy jakiej muzyki oczekujemy...?
później karaoke np w klubie Luka...naprawde fajnie wypada...okolice ulicy Łąkowej.
Wiesz o tym miejscu coś więcej ?
Bardziej rock , pop 80-90 lata.
olczus9012 04-08-2011, 00:45 Byłem z jakieś trzy-cztery razy. No jak to karaoke...ludzie śpiewają co sobie zażyczą...więc różna muzyka...
Ale od razu przepraszam bo pomyliłem nazwę...miejsce nazywa się Keja a nie Luka (Luka jest na Zgierskiej)...sorki za pomyłke:)
black_time 04-08-2011, 08:42 Gniazdo piratów na Żeromskiego,ale tam to już różna muzyka szanty/irlancki folk a i rockowo czasem pograją.
http://lodz.gniazdopiratow.com.pl/
Keja też całkiem ciekawy lokal.
http://www.keja.ekk.pl/
Maddragon 04-08-2011, 09:59 Podtrzymuje Gniazdo piratów, fajny lokal, super klimat, dobra odskocznia od codziennej radiowej muzyki.
Całkiem fajnie jest też w Riff Raffie na Roosvelta (od Piotrkowskiej) muzyka z lat 80 i 90, rock'n'roll, poprzeplatane różnymi hitami współczesnymi.
olczus9012 04-08-2011, 23:42 Podtrzymuje Gniazdo piratów, fajny lokal, super klimat, dobra odskocznia od codziennej radiowej muzyki.
Całkiem fajnie jest też w Riff Raffie na Roosvelta (od Piotrkowskiej) muzyka z lat 80 i 90, rock'n'roll, poprzeplatane różnymi hitami współczesnymi.
O gnieździe piratów też słyszałem ale nie miałem okazji tam wpaść a właśnie kolega odświeżył mi pamięć że jest Riff Raff:D Fajny lokal:D Ale no nadal autor nie powiedział jakiej muzyki i klimatu by oczekiwał...będzie łatwiej coś podpowiedzieć:D
Ale no nadal autor nie powiedział jakiej muzyki i klimatu by oczekiwał...będzie łatwiej coś podpowiedzieć
Bardziej rock , pop 80-90 lata.
Tak jak napisałem...
olczus9012 08-08-2011, 20:52 A to sorki że przeoczyłem:)
To jest jeszcze jeden klub w Łodzi z taka muzyką...Pewex...praktycznie na przeciwko budynku telewizji...byłem kilka razy i naprawdę fajne imprezki...ciekawe wnętrze, ciekawa muza:) Ale towarzystwo średnie:) Różni ludzie tam chodzą:) Ale można w necie poczytał bo co jakis czas różne kluby organizują tego typu imprezy nawet jeśli ogólnie funkcjonują w innym klimacie.
Ciechan78 11-08-2011, 11:25 nie znam wieku kolegi Wojtka,ale jezeli chodzi o klub dla +30 to polecam zdecydowanie ANTRAKT.
http://www.antraktclub.pl/?setPage=klub
klub dla +30
To się nazywa kurtuazja...
Jeżeli chodzi o klub , to ciekawa propozycja , szczególnie , że w niedzielę jest tak karaoke.
Dzięki serdeczne.
|
|