Zobacz pełną wersję : To samo auto? A sprzedający twierdzi, że pierwszy właściciel...
Kamienios 31-03-2012, 09:54 Hej,
Kiedyś w komisie w W-Wa na Pułwaskiej byo to auto:
http://car4you.gratka.pl/ogl/13099008.html
Dzwoniłem do nich - powiedzieli, że już sprzedane.
Wczoraj pojawiał się oferta:
http://otomoto.pl/ford-focus-gold-x-salon-polska-C23594727.html
Zadzwoniłem do sprzedającego zapytać czemu kupił i po miesiącu sprzedaje. Może komis coś ściemnił, a może auto trefne.
Otrzymałem odpowiedź, jest pierwszym właścicielem i nie kupił go tam w komisie.
Na moje oko auto to same, nawet nawigacje ma taką samą i w tym samym miejscu + sterownik alarmu chyba też taki sam tylko przełożony w inne miejsce. Do tego dość żadko spotykany silnik z tą wersją wyposażenia. Choć auta takie są na rynku bo identyczne stoi w komisie przysalonowym w Warszawie. Tylko 13 tysi. drożej...
Dajcie znać co sądzicie.
jareczek1980 31-03-2012, 10:11 znalazłem 2 róznice:
1 to umiejscowienie przycisku od systemu głośnomówiącego
2 kluczyk, a raczej breloczek inny
Może auto przez niego zostało wstawione do tego salonu, stad 2 ogłoszenia
Nie wiem czy to samo nie jestem w stanie ocenić, ale manewr między komisami sugeruje, że ma poważny feler i nie schodziło. Klienci oglądając powiedzieli pewnie co jest nie tak, zostało poprawione /zamaskowane/ i przeniesione do innego komisu
majsterus_nt 31-03-2012, 22:55 to to samo auto.
jest jeden szczegół, kto wie jaki?? :)
jeżeli to firmówka jest malowana:)
cóż taki urok krajowych firmówek,są pocierane, przycierane, ocierane, obijane na parkingach. A wszystko ładnie się naprawia poprzez ubezpieczyciela:)
Jasne że to te same auto...przebieg,tapicerka - starczy ;)
TEQUILA1980 01-04-2012, 12:10 to to samo auto.
jest jeden szczegół, kto wie jaki?? Naklejka na szybie z lewej strony...
Kolego, komis car4you dostaje czesto jednorazowo kilkanascie a nawet kilkadziesiat identycznych (prawie) aut poflotowych...w 2006 r. kupowalem tam corolle (3letnia z przeb. 76kkm) a obok stały 4 identyczne, nawet przebiegi były prawie takie same...:)
ja osobiscie jestem zadowolony z obsługi a z corolli jeszcze bardziej...auta serwisowane, bardzo czesto bezwypadkowe, ewentualne małe obcierki parkingowe.
Tylko 13 tysi. drożej...
Cena: 29 186 PLN Podana cena jest ceną netto. katalizator, UWAGA! CENA NETTO!
Cena (brutto):
32 600 PLN / 7 834 EUR wystawiam fakturę VAT,
Gdzie tu 13 tysi????
Kamienios 02-04-2012, 10:32 13 tysi gdzie indziej :)
Napisałem, że taki sam stoi jeszcze w komisie przysalonowym w Warszawie. Za 44 900.
Znalazło się :)
Jaki szczegół? Nie wiem o którą naklejkę chodzi?
Jak na moje oko to 3 zdjęcia mówią że auta były fotografowane w tym samym, dosłownie miejscu. Czyli jakby jedno i to samo auto.
Czy to to samo auto? Nie wiem. Za mało dobrej jakości zdjęć żeby wyszukać w szczegółach.
Pozdrawiam!
Kamienios 03-04-2012, 15:19 Sprawa się rozwiązała.
Auta na tych aukcjach są inne.
Problem w tym, że to aktualnie oferowane ma delikatnie skorygowany licznik. Ze 190 tys. na 95 tys. :)
majsterus_nt 04-04-2012, 08:49 widziałes oba???
nikt nie zgadł :d
to wam powiem:
przytarcie tunelu po stronie pasożyta :)
ot taki szczególik:)
Kamienios 04-04-2012, 23:48 Nie widziałem, ale sprawdzałem po VINie. Chyba, że ktoś ściemnił mi VIN :)
Ale jeśli to ten sam to już w Car4You miał 95 tysięcy, a oni mają raczej dobre opinie, nie kręcą liczników...
Co do szczegółu: Czy możesz do mnie po Polsku? :)
Sorry, nierozgarnięty jestem i nie wiem o co chodzi...
|
|