Keram-1
14-05-2012, 21:04
Witam jak w temacie , czy to urządzenie coś daje jaki skutek , czy warto się w to wyposażyć. Jeśli ktoś tego używa to podzieli się swoimi spostrzeżeniami.
Zobacz pełną wersję : Jonizator powietrza - czy to urządzenie coś daje Keram-1 14-05-2012, 21:04 Witam jak w temacie , czy to urządzenie coś daje jaki skutek , czy warto się w to wyposażyć. Jeśli ktoś tego używa to podzieli się swoimi spostrzeżeniami. Keram-1 15-05-2012, 21:19 Hmm nikt tego nie używa , więc chyba to nic nie daje :( Slawko 16-05-2012, 21:05 moze podaj wiecej danych tego czegos na zdjeciu. swoja drogą, juz pare lat temu dyskutowalismy o jonizacji powietrza. Poszukaj na forum. Keram-1 16-05-2012, 22:20 http://allegro.pl/jonizator-powietrza-samochodowy-do-samochodu-i2320863942.htm albo wpisać w "aledrogo" jonizator samochodowy Slawko 16-05-2012, 22:26 trzeba było napisać w temacie, ze chodzi o odswierzanie powietrza w kabinie, nie zawracałbym sobie głowy tym tematem. Keram-1 16-05-2012, 22:29 Dzięki za podpowiedź ella 03-06-2012, 20:54 Jonizatory powietrza:po kazdej burzy z piorunami powietrze jest swieze i "pachnace" gdyz jest zjonizowane przez wyladowania elektryczne.Jonizatorow uzywa sie w duzych chlodniach a nawet ladowniach statkow w ktorych przewozi sie zywnosc lub owoce.Poza tym jonizatory maja wlasciwisci bakteriobojcze.Polecam pod warunkiem ze bedzie pracowal prawidlowo-wiekszosc z tych urzadzen "domowego wyrobu" wysiada po tygoniu uzytkowania. sokoleokoo2 04-06-2012, 08:33 Akurat takiego Chińskiego bym pod uwagę nie brał - to nie ma prawa działać nawet minimalnie. Generalnie jonizator działa ale musi być porządny - ew. samoróbka lub z firmy która się tym zajmuje. Ja jak kupiłem mondziaka ( było palone) nic nie pomogło - pożyczyłem porządny odkurzacz (nie żaden KArcher) tylko ten który naprawdę działa (z funkcją jonizacji) - po 15 - 20 min problem znikł. Urządzenie włączyłem zamknąłem szyby - po otwarciu inne auto. Dodam tylko że woda w bidonie była czarna jak farba i śmierdziała papierochami i innymi ustrojstwami. Jak zbiorę kasę to sobie taki kupię. Ew kupię techniczny jonizator z certyfikatem. |