Zobacz pełną wersję : Opinia Autokomis Zieleniewo
Hej,
mam prośbę, czy ktoś kupował autko z Komisu "Autokomis Fuks Zieleniewo"? Chodzi mi opinie o tym komisie,czy krętacze czy normalni sprzedający. Szukam autka dla staruszków :) no jedno upatrzyłem do obejrzana u nich? Jak wszyscy dobrze wiemy co w niektórych komisach się dzieje dlatego wolę najpierw zapytać o opinię i nie marnować czasu jeśli nie warto :)
Pozdrawiam.
Który to komis? jadąc od Kobylanki pierwszy po prawej za stacją BLISKA?
Ogólnie ostatnio oglądałem tam kilka aut z Szejkiem dla byłego kierownika- moja opinia...9/10 była walona...a sprzedawcy idą w zaparte, że nie był bity. Braliśmy tez auta na SKP i na ścieżce wychodziły kwiatki :D .... trzeba bardzo uważać, ale powodzenia ;)
Który to komis? ....
Patrząc na mapkę http://fuks.otomoto.pl/ to raczej nie ten . Ten jest w środku miejscowości,koło Komisu Profit.
Kurcze nawet nie wiedziałem że tyle komisów jest w Zieleniewie.
TANGO ROD 16-05-2012, 21:37 dawajcie do mnie morzyczyn 3 maja komis SZMARAGD cała moja flota z tego żródła
fury sprawdzone, stan pod moim okiem też sprawdzany zanim dojedzie na plac
Patrząc na mapkę http://fuks.otomoto.pl/ to raczej nie ten . Ten jest w środku miejscowości,koło Komisu Profit.
Kurcze nawet nie wiedziałem że tyle komisów jest w Zieleniewie.
Pierwszy po lewej za Stacją BLISKA, jadąc od Motańca.
W Zieleniewie jest po lewej następny, gdzie facet ma fajne i sprawdzone auta i podchodzi profesjonalnie do sprawy.
To bujne się na weekend na Morzyczyn, szukam Scenica 1,9 diesel rocznik 2001-2003.
Wstępnie ten by mnie interesował żeby obejrzeć: http://fuks.otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-klima-stan-bdb-C24302595.html
TANGO ROD 17-05-2012, 08:52 . tak ten za Bliską .nie mam scenica ale moge sprowadzic podjedz na Szmaragd i powiedz jak cos ze jestes ode mnie najwyzej wpolas pogada z toba
a jak nie to powiem ktory komis jest wart czegos i bez przekretow
a jak nie to powiem ktory komis jest wart czegos i bez przekretow
Oki dzięki to będziemy w kontakcie :)
TANGO ROD 17-05-2012, 10:15 weekend pracuje to jak bys wpadł na plac to proś Kamila on ci wszystko powie
kupiłem forda w autokomis szmaragd i niestety zostałem przekręcony na jakieś 50tyś.km
Specjalnie pojechałem do serwisu gdzie był serwisowany tam dostałem historie
pojazdu.W komisie byłem zapewniany ze stan licznika jest orginalny.
Jak masz dowody to je wrzuć tu.
MacieqZST 23-10-2012, 21:59 Ja Właściciela nie znam, ale słyszałem za gość spoko i dobre auta ma na komisie, następne auto kupuje właśnie tam.
TANGO ROD 24-10-2012, 10:46 ja mam 2 te co są na zdjeciach samochody z tego komisu i nie narzekam. samochody są sprowadzane i na komisach masz stan licznika taki jak widzisz a skąd osoba sprowadzająca auto ma pewnosć ze tam nie zostaja cofnięte, sprzedawca na komisie nie cofał i powiedział ci pewnie prawde ze stan jest taki jak jest ,wydaje mi sie że zachował sie lojalnie w stosunku do ciebie.nie można odrazu pisać ze to komis jest winny.Zapewniam że tu takich wałków nie robi się.
nie powiedziałem ze auto jest złe, jest bardzo fajne. tylko że komis zagwarantował mi to ze przebieg jest orginalny .Historie pojazdu w serwisie dostałem bez problemu,no i niestety ostatni przegląd miał zrobiony przy stanie licznika o 40tyś km więcej niz ma teraz
Gość może i spoko ale go nie znasz. Miły uprzejmy typowy sprzedawca.
TANGO ROD 24-10-2012, 19:17 gwarantował to co wiedział, czyli w polsce nic nie robili z tym samochodem, typowy sprzedawca to nie jest bo, na mine nikogo nie wsadzi jak reszta komisantów, znajomym polecam ten komis i troche ludzi z forum ma fordy z tego zródła, ja mam 2
Bump: sam widzisz jaka jest reakcja osób z forum są za Kamilem nie sądze że taką ilosć osób za sprzedawca w tak krótkim czasie znajdziesz na innym komisie, z twoje cacko widzialem osobiscie jak przyjechało na plac i czekało na Ciebie.
superozy 24-10-2012, 19:39 ale nie zmienia faktu ze ma cofniety licznik i bym go nie brał :P
TANGO ROD 24-10-2012, 20:07 w tych czasach to ludzie sami sie oszukuja i kupuja auto z przebiegiem jaki by chcieli miec,
MacieqZST 24-10-2012, 22:14 Pisałeś że 50 tyś teraz 40 :) z drugiej strony zobacz jak komisy są zawalone, Kamil ma kilka, może kilkanaście wozów które mu schodzą, a to o czymś świadczy.
50 tys km co najmniej .40tys km udokumentowane przez serwis i nie sądzę że auto stało po ostatnim przeglądzie.Świadczy o tym ze dobry sprzedawca jeśli oczywiście mu schodzą
No chyba kolega się wystraszył, że za pomówienia może mieć problemy.
MacieqZST 25-10-2012, 20:23 Jest ze Stargardu ;)
TANGO ROD 27-10-2012, 20:10 nie. z zs... czarne tytanium automat,sedan
Bump: a rok tez mienil ma 2007 a teraz w opisie 2010:)
Bump: nic nie da sie ukryc
Bump: tomek ktoś taki nie pasuje tu!!
damianoss 25-01-2013, 18:22 Witam,
odkopie temat,bo trafiłem w necie na komis w Morzyczynie LUX AUTO. Napiszcie mi czy warto tam uderzyc czy raczej ominac. szukam auta troche wiekszego, zarejestrowanego juz w PL. bede wdzieczny za kazde infoo tym komisie.pzdr
Bardzo dobry komis, brałem u nich tydzień temu Astre II z 2002 roku dla Koleżanki , super gościu , zero obiekcji co do mojego warsztatu do oględzin , po oględzinach wyszło żę cieknie troszkę przekładnia i nie trzyma dobrze ręczny , gościu przeprosił , nie wiedział i sam zaproponował 1000zł zjazd z ceny .
Aute w stanie Lalka za mała kasę , bardzo dobra i kompetentna obsługa :)
damianoss 25-01-2013, 18:44 dzieki bardzo! moglbys napisac mi czy jest tam jakas stacja gdzie mozna sprawdzic auto, czy jechales do innej miejscowosci??
komis w Morzyczynie LUX AUTO.
Moje poprzednie i obecne mondeo było od nich, właścicieli znam osobiście, z czystym sumieniem polecam.....
Czy ktoś posiada informacje na temat komisu VIP CARS z Zieleniewa, czy warto u nich kupować ?
Ja u nich kupowałem FF II
michalblazki 12-12-2016, 19:58 Witam,
Panowie chciałbym zaczerpnąć waszej opinii na temat komisu Auto - profit Stargard-Zieleniewo, ul. Szczecińska 170.
Pozdrawiam
To i ja się podłącze pod pytanie, jakiś czas temu upatrzyłem sobie samochód w Szmaragdzie, ktoś coś więcej może powiedzieć, może ktoś kupował u nich i może wyrazić opinie??
GH_Stargard 14-12-2016, 05:58 To i ja się podłącze pod pytanie, jakiś czas temu upatrzyłem sobie samochód w Szmaragdzie, ktoś coś więcej może powiedzieć, może ktoś kupował u nich i może wyrazić opinie??
Tomaszu :)
Poczytaj i wyciągnij wnioski :)
Chyba że mnie znajdziesz w tej swojej małej japonii BSST
:)
Jak widać wyszukiwarka ciągle gryzie.
Panowie spokojnie.
Są tak różne opinie w internecie, że nie ma co się spinać. Są ludzie co piszą o sprawach sądowych i są tacy co chwalą, dlatego najbardziej mi zależy na opini osoby co zakupiła tam auto.
TANGO ROD 22-12-2016, 22:07 Ja mam 4 albo 5 juz ze Szmaragdu .na dniach Kamil zalatwia mk 5 :)
Oooooo Rafał wracasz do forda??? g:okulary
TANGO ROD 24-12-2016, 22:01 Nie .ale prawie. na dniach bedzie rejestracja.stoji i czeka
Nie .ale prawie
Hyymmmm...nie rozumiem,ale może nie powinnam.
|