Zobacz pełną wersję : Wypożyczalnia samochodów Wrocław
Witam,
Jak w temacie, może ktoś ma informację i namiary na tanią i sprawdzoną wypożyczalnię samochodów we Wrocławiu?
http://www.panek.eu/
miałem tam pracować, ale się nie udało ;)
O PANKU mam nie najlepszą opinię.
Koledze zepsuł się samochód dostawczy więc wynajął w Panku busa, wszystko ładnie pięknie do pierwszej kontroli policyjnej. Został zwinięty, zakuty w kajdanki i powieziony na komisariat. Tłumaczenia było ok 3 godzi, że auto ma z wypożyczalni. Panowie się tylko śmiali bo powiedzieli, że Panek zgłosił kradzież busa 6 miesięcy wcześniej. Finał był taki że te auto było faktycznie skradzione, ale jak firma Panek je odnalazła i nie raczyła nawet powiadomić o tym fakcie policji a wypożyczała dalej samochód. Efekt taki, że kolega stracił pół dnia i parę złotych a od firmy Panek nie usłyszał nawet słowa przepraszam.
No to lipa....zresztą oni mają drogo patrząc pod kątem innych firm i dziwne limity ustalają, o czym nie piszą na stronie, bo ojciec do nich dzwonił i nie jest wcale tak jak piszą na stronie w warunkach wynajmu...
Adam, ja ostatnio korzystałem z serwisu na Bardzkiej. Nie wiem czy tanio ale miło i sprawnie
arkmyl12 18-09-2012, 07:37 Lupus na legnickiej, kilka lat temu pożyczałem od nich busa i wszystko bylo ok. Z tego co wiem obecnie mają ogromny wybór aut jak na nasze warunki
Mój znajomy korzysta z wypożyczalni
http://www.express.pl/
Mówił zawsze że bardzo zadowolony!!! Hej
Dzięki koledzy ale temat już nieaktualny, bo auto zostało wypożyczone w Micar na Kamieńskiego....że tak powiem...po znajomości, bo kolega tam pracuje ;)
Dzięki za pomoc :)
Słyszałam ostatnio dobrą opinię o firmie Depart. Koleżanka miała stłuczkę i na czas naprawy potrzebowała auta zastępczego, bezproblemowo z polisy OC sprawcy właśnie z tej firmy, dostała praktycznie nowego Fiata Punto.
bezproblemowo z polisy OC sprawcy właśnie z tej firmy, dostała praktycznie nowego Fiata Punto.
Oczywiście, że problemu nie ma aby dostać. Problem zaczyna się wtedy jak ubezpieczalnia nie uzna roszczenia za wynajm auta.
Problem zaczyna się wtedy jak ubezpieczalnia nie uzna roszczenia za wynajm auta.
Już nie ma z tym problemu, wg wyroku sądu należy się jak psu kość
zupcosinn 22-08-2013, 18:29 Jasne, ale to nie zależy od wypożyczalni, tylko od polisy. Jak ubezpieczyciel zechce polecieć z nami w kulki to poleci… chociaż teraz rzeczywiście teoretycznie nie robi łaski, musi nam zapłacić za wynajem auta zastępczego.
Hej podbijam temat. Zamierzam przylecieć do Wrocławia na kilka tygodni. Chciałbym wypożyczyć auto. Od czasu ostatnich postów pewnie się sporo zmieniło, ale nie było mnie w kraju kilka lat. Jak nie Panek to kto? Znalazłem ofertę rentcars.pl i mają dużo opinii pozytywnych, znacie ich może?
My bierzemy z polmotorsu. Sporo od nas się tego wypożycza więc o cenach nie powiem (pewnie jakieś specjalne mamy), ale generalnie jesteśmy zadowoleni. Czasem im się coś powinie i nie dostarczą auta na czas, ale to raczej drobiazgi. Bardzo często idą nam na rękę - powrót w piątek w nocy można spokojnie przedłużyć na poniedziałek rano. Ostatnio jeździłem od nich galaxy i transitem (tym średnim). Auta bez zastrzeżeń. Na koniec kwietnia jechały od nas dwa mondeo i też ludzie byli zadowoleni.
damian_im2 13-05-2016, 21:03 Abacuscars.pl odezwij się na priv, podaj klasę auta i ilość dni, to coś wymyślimy ;)
Kamilos776 20-07-2016, 22:23 Ktoś tu psioczył na firmę PANEK, że za drogo - Generalnie mam doświadczenia z kilkoma róznymi wypożyczalniami. I te małe i te duże mają wady, ale z całym przekonaniem - w dużej nie robią Was w konia jak w tych maleńkich. Czaem lepiej doplacić i dostać solidną jakość.
Zarejestrowałeś się żeby Nam to wyjaśnić? ;)
Dzięki :D
|
|