Zobacz pełną wersję : Wypożyczalnia samochodów Wrocław

AdamJ.
09-07-2012, 21:57
Witam,

Jak w temacie, może ktoś ma informację i namiary na tanią i sprawdzoną wypożyczalnię samochodów we Wrocławiu?

wydra
09-07-2012, 23:05
http://www.panek.eu/

miałem tam pracować, ale się nie udało ;)

TOMAS
09-07-2012, 23:13
O PANKU mam nie najlepszą opinię.

Koledze zepsuł się samochód dostawczy więc wynajął w Panku busa, wszystko ładnie pięknie do pierwszej kontroli policyjnej. Został zwinięty, zakuty w kajdanki i powieziony na komisariat. Tłumaczenia było ok 3 godzi, że auto ma z wypożyczalni. Panowie się tylko śmiali bo powiedzieli, że Panek zgłosił kradzież busa 6 miesięcy wcześniej. Finał był taki że te auto było faktycznie skradzione, ale jak firma Panek je odnalazła i nie raczyła nawet powiadomić o tym fakcie policji a wypożyczała dalej samochód. Efekt taki, że kolega stracił pół dnia i parę złotych a od firmy Panek nie usłyszał nawet słowa przepraszam.

AdamJ.
10-07-2012, 07:38
No to lipa....zresztą oni mają drogo patrząc pod kątem innych firm i dziwne limity ustalają, o czym nie piszą na stronie, bo ojciec do nich dzwonił i nie jest wcale tak jak piszą na stronie w warunkach wynajmu...

Marek
15-07-2012, 11:07
Adam, ja ostatnio korzystałem z serwisu na Bardzkiej. Nie wiem czy tanio ale miło i sprawnie

arkmyl12
18-09-2012, 07:37
Lupus na legnickiej, kilka lat temu pożyczałem od nich busa i wszystko bylo ok. Z tego co wiem obecnie mają ogromny wybór aut jak na nasze warunki

hiper86
18-09-2012, 20:34
Mój znajomy korzysta z wypożyczalni

http://www.express.pl/

Mówił zawsze że bardzo zadowolony!!! Hej

AdamJ.
18-09-2012, 20:46
Dzięki koledzy ale temat już nieaktualny, bo auto zostało wypożyczone w Micar na Kamieńskiego....że tak powiem...po znajomości, bo kolega tam pracuje ;)

Dzięki za pomoc :)

hanna
16-08-2013, 10:54
Słyszałam ostatnio dobrą opinię o firmie Depart. Koleżanka miała stłuczkę i na czas naprawy potrzebowała auta zastępczego, bezproblemowo z polisy OC sprawcy właśnie z tej firmy, dostała praktycznie nowego Fiata Punto.

Marek
16-08-2013, 15:03
bezproblemowo z polisy OC sprawcy właśnie z tej firmy, dostała praktycznie nowego Fiata Punto.

Oczywiście, że problemu nie ma aby dostać. Problem zaczyna się wtedy jak ubezpieczalnia nie uzna roszczenia za wynajm auta.

TOMAS
16-08-2013, 15:14
Problem zaczyna się wtedy jak ubezpieczalnia nie uzna roszczenia za wynajm auta.

Już nie ma z tym problemu, wg wyroku sądu należy się jak psu kość

zupcosinn
22-08-2013, 18:29
Jasne, ale to nie zależy od wypożyczalni, tylko od polisy. Jak ubezpieczyciel zechce polecieć z nami w kulki to poleci… chociaż teraz rzeczywiście teoretycznie nie robi łaski, musi nam zapłacić za wynajem auta zastępczego.

motoman
13-05-2016, 07:49
Hej podbijam temat. Zamierzam przylecieć do Wrocławia na kilka tygodni. Chciałbym wypożyczyć auto. Od czasu ostatnich postów pewnie się sporo zmieniło, ale nie było mnie w kraju kilka lat. Jak nie Panek to kto? Znalazłem ofertę rentcars.pl i mają dużo opinii pozytywnych, znacie ich może?

kosteg
13-05-2016, 16:40
My bierzemy z polmotorsu. Sporo od nas się tego wypożycza więc o cenach nie powiem (pewnie jakieś specjalne mamy), ale generalnie jesteśmy zadowoleni. Czasem im się coś powinie i nie dostarczą auta na czas, ale to raczej drobiazgi. Bardzo często idą nam na rękę - powrót w piątek w nocy można spokojnie przedłużyć na poniedziałek rano. Ostatnio jeździłem od nich galaxy i transitem (tym średnim). Auta bez zastrzeżeń. Na koniec kwietnia jechały od nas dwa mondeo i też ludzie byli zadowoleni.

damian_im2
13-05-2016, 21:03
Abacuscars.pl odezwij się na priv, podaj klasę auta i ilość dni, to coś wymyślimy ;)

Kamilos776
20-07-2016, 22:23
Ktoś tu psioczył na firmę PANEK, że za drogo - Generalnie mam doświadczenia z kilkoma róznymi wypożyczalniami. I te małe i te duże mają wady, ale z całym przekonaniem - w dużej nie robią Was w konia jak w tych maleńkich. Czaem lepiej doplacić i dostać solidną jakość.

Marek
25-07-2016, 06:10
Zarejestrowałeś się żeby Nam to wyjaśnić? ;)
Dzięki :D