Zobacz pełną wersję : Polecane myjnie ;)
Domniemam, że nie wszyscy myją swoje fordy przed domem, tudzież na pierwszej lepszej myjni przy stacji benzynowej lub nie myją wcale.
Pozwoliłem sobie założyć wątek w którym każdy z nas może polecić godne uwagi miejsca gdzie można wykąpać nasze Fordy.
Ja polecam http://goo.gl/maps/uNx5p B & G. Myjnia ręczna
Łagiewnicka 11B
Bytom
Cena za kompleksowe mycie focusa 35 zł (mycie, hydrowosk, odkurzanie, lekkie nabłyszczanie itp.) Dziewczyny myją szybko i sprawnie, jak za tą cenę efekt bardzo zadowalający.
Alternatywa u nich dla myjni samoobsługowej (mycie zew. i suszenie) to koszt 12 zł.
Myją od małych po dostawcze.
wojtas2221 08-08-2012, 07:57 Witam
Również polecam myjnię w Bytomiu na Łagiewnickiej, naprawdę się starają.
Za S-maxa zapłaciłem 50 zł - mycie, woskowanie + odkurzanie i mycie tapicerki, było to jakieś pół roku temu.
ja polecam wszystkie które używają MA-FRA, Turtle Wax :D to taka mini reklama
Myjnia w katowicach .Ulica Sloneczna 50,na terenie Elektromontazu.
Szybko,sprawnie,nie trzeba poprawiac ,same kobiety,jedna nawet calkiem niezla z ładnym tyłkiem
a myjnia na Łagiewnickiej w Bytomiu od lat ma dobra marke
Absolutnie odradzam myjnie na ulicy Korfantego w Katowicach ,na przeciw nowej siedziby DOKP czy jak to teraz zwą( przed skretem w ulice Konduktorska)
Drogo,dwoch patałachów,na szybko,marudzą,ze wogole musza cos robic.I NIEDOŁADNIE,musialem po nich drugi raz myc
To ja polecę sieć myjni w Gliwicach przy ulicach Toszecka 71, Rybnicka 112 i Bernardyńska 3. Jest to ten sam właściciel ale trzy miejsca w różnych częściach Gliwic.
Cena za komplet: 49zł...nie oszczędzają na hydrowosku i szamponie :D i dbają o szczegóły. Zawsze po wyjeździe auta z samej myjni oglądają go dwukrotnie czy nie ma jakiś niedociągnięć. Link do ich strony: http://myjniagliwice.pl/ i co 6 mycie gratis :)
To ja polecę sieć myjni w Gliwicach przy ulicach Toszecka 71, Rybnicka 112 i Bernardyńska 3. Jest to ten sam właściciel ale trzy miejsca w różnych częściach Gliwic.
Cena za komplet: 49zł...nie oszczędzają na hydrowosku i szamponie :D i dbają o szczegóły. Zawsze po wyjeździe auta z samej myjni oglądają go dwukrotnie czy nie ma jakiś niedociągnięć. Link do ich strony: http://myjniagliwice.pl/ i co 6 mycie gratis :)
Na Bernardynskiej juz nieaktualne :)
piznołżech z palucha ino...:-D
mondeo70235 07-08-2013, 17:51 Polecam myjnie B&G BYTOM ul.ŁAGIEWNICKA 11B tanio szybko i przyjemnie jeżdżę tam już około 4lat i wszystko super Najlepiej zadzwonić i zarezerwować sobie wizyte tel.32/280-98-79 Naprawdę warto
Bump: Kolega KAT ma racje nadal na Al.Korfantego przy konduktorskiej w Katowicach łaskę robią że umyją ale kasować to potrafią za to że sprawdzili mi ciśnienie w oponach w firmowym S-maxie skasował szef interesu [taki gruby bardzo niemiły ]5 złoty a nawet nie musieli powietrza dodać
Kruszon91 08-08-2013, 13:55 A na zagłebiu gdzie myjecie i sie wam podoba. Ja w sumie korzystam z dwóch myjni ale srednio jestem zadowolony. 20zł - mycie z woskiem ale szalu nie ma.
Mianowicie to w Dąbrowei Górniczej za ZUS-em i na alejach zagłebia dąbrowskiego
a ja tydzień temu pierwszy raz skusiłem się na myjnie samoobsługową i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo wrzucam 1zł. i przez 45s opłukuje auto ze środkiem czyszczącym, oczywiście na większe zabrudzenia przyda się mikrofibra jakaś lub szczotka/gąbka, a później wrzucam 5zł. i jadę po koleji spłukiwanie, woskowanie, nabłyszczanie i na sam koniec, spryskuje lakier woskiem w płynie i wycieram prawie do sucha mikrofibrą - auto błyszczy
co kto lubi osobiście nie lubię samoobsługowych ;)
Ajvi1988 16-08-2013, 17:06 Ja dzisiaj umyłem na samoobsłudze w Jastrzębiu. I nie polecam ul. Warszawska... Wydałem 7 zł i nie zdołałem jeszcze wywoskować samochodu... Dodam że mój teściu w innym miejscu w mieście, za 5 zł (przy podobnie gabarytowo samochodzie) zdołał wywoskować samochod... Dodam tylko że szanowmny Teściu jest juz emerytem... <wtf>... Ja osobiście raczej ostatni raz umyłem na samoobsłudze...
m.palka1 17-08-2013, 12:23 :shock::shock::shock:
ja Fabii za 10zł nie zdolałem nigdy wywoskować :shock::shock::shock:
aktualnie to tak 15-20zł ....za mondka
dopóki sam nie sprawdziłem, też mi sie to jakies egzotyczne wydawało
Polecam myjnię ręczną na ul. Kozielskiej w Katowicach. Komplet tj. mycie + woskowanie oraz odkurzanie w środku - 50 zł. W innych wariantach nie pamiętam.. ;)
Polecam Myjnie na Bernardynskiej 3 w Gliwiach mycie zewnetrzne 20zł a kompletne 39zł myja na srodkach SONAX i maja co 5 mycie gratis. www.myjniagliwice.com
zajmuja sie rowniez polerowaniem i renowacja lakierow www.polerowaniegliwice.pl
matrix42 08-09-2013, 14:38 Ja polecam myjnie na Toszeckiej 71 w Gliwicach - myłem i jestem zadowolony 40 pln z odkurzaniem
C0RLE0NE 21-09-2013, 08:14 Ja polecam myjnie w Tychach (bezdotykowa i reczna) http://www.techcar.com.pl/
Ja do tej pory korzystałem z usług myjni w Sosnowcu na ul. Ciasnej - jak to bywa z wiernymi klientami, nie mają oni punktu odniesienia. Okazało się że są lepsi w okolicy:
"Myjnia samochodowa "BŁYSK"
ul. Jagiellońska 8, 41-200 Sosnowiec"
(info ze strony www)
Właścicielkami są dwie Panie - Matka i córka. Pilnują biznesu i trzymają krótko personel :) Kiedyś jeszcze jak wyjeżdżałem z myjni to Pan w biegu pucował zakamarki zderzaka bo był ślad (a na białym to widać.... ;)). Z czystym sercem mogę polecić :)
Niestety już nie mieszkam w okolicy, dlatego nie korzystam zbyt często z ich usług.
Teraz w Dąbrowie odwiedzam myjnię na Dąbrowskiego za delikatesami Margo: www.myjnia-dabrowa.pl i jestem zadowolony :)
A poza tym to nie ma jak sobie samemu umyć autko :)
HajerŚląsk 05-10-2013, 21:06 U Zygmunta zaraz obok Ruchu Chorzów, 45zł komplet!
Faktycznie jest tam myjnia ale różnica ceny do B&G z Łagiewnickiej raczej mnie nie przekona ;)
jacol1826 06-10-2013, 18:37 Witam.Ja polecam w Rybniku-Boguszowicach na Osiedlu Południe u Wojtka Kaczyńskiego.Mycie ,woskowanie i odkurzanie około 35 zł.
graffiti99 09-10-2013, 13:13 Tak jak już wcześniej napisano w Katowicach polecam myjnię znajdującą się przy ul. Kozielskiej.
m.palka1 23-10-2013, 19:46 Panowie...mycie, pastowanie , polerka...kto gdzie i za ile ?? Macie jakieś namiary...bo nie chce mi sie ;)
http://www.polerowaniegliwice.pl
Bump: Mycie - http://www.myjniagliwice.com
Ponownie polecam B&G w Bytomiu byłem niedawno i nadal poziom się trzyma wysoki choć cena nieco wzrosła ;)
... a ja proponuje dobrą chemię Car Line np. TENZI i normalnie sama przyjemność z mycia swojego autka ...
morpheus80 19-06-2014, 20:27 Ja z czystym sumieniem mogę polecić myjnię w Bytomiu, z której korzystam regularnie od 10 lat i jak do tej pory nigdy się nie zawiodłem.
Myjnia samochodowa i serwis ogumienia
Stanisława Witczaka 126
Bytom
Prowadzi to bardzo uczciwy gość, który najczęściej osobiście dogląda prac i w razie konieczności sam łapie szmatę i pomaga :)
Mycie całości, tzn. wnętrze (odkurzanie, dywaniki, mycie plastików i konserwacja), na zewnątrz (karoseria, szyby, felgi) i na koniec wosk wychodzi w kompakcie 35zł.
Polecam myjnie w Gliwicach
Myjnia Gliwice Ul Bernardynska 3
Tel 538 03 03 03
www.myjniarecznagliwice.pl
Zapraszam do Prestige Cars w Katowicach, Pod Młynem 1 (Dąbrówka Mała) - na miejscu również sklep z chemią Tenzi, nie tylko samochodową.
|