galaktao
23-08-2012, 14:10
Witam wszystkich.
Czy ktoś może podać namiary na serwis w Krakowie (ewentualnie poza Krk) zajmujący się regeneracją turbosprężarek. Bardzo proszę o pomoc, sprawa pilna :(
mam kolegę który zajmuje się turbinami i regeneracja.ale w Bytomiu Stolarzowicach cenowo niedrogi.jak ci pasuje i nie za daleko to mogę posłać dokładne namiary
robertokrk
27-08-2012, 20:07
noi jeszcze Mar turbo oraz W CSF robia juz turbiny noi u Gładyska
galaktao
28-08-2012, 10:57
Dzięki ale jednak trochę za daleko.
Czy słyszeliście jakieś opinie na temat Turbo-tech i Gładyska?
sniper211
28-08-2012, 18:44
daj do gładyska drogi ale dobry, na pewno cię nie oszukają, a znam ich
Bump: możesz wysłać turbinę jeszcze do MotoMaximusa Ruda Śląska regeneracja 800 zł tylko do tygodnia trzeba czekać
pablo_kokul
28-08-2012, 22:26
Cześć, wiem o kilku miejscach w Krakowie
1. Maarturbo na ul. Szafrańskiej 11 (okolice Ciepłowniczej)
2. Turbo Krak na ul. Myśliwskiej
3. TurboCar na ul. Fieldorfa Nila 17
Telefony do nich mogę podać na priv.
Niestety, nie mogę powiedzieć który dobry, bo jeszcze nie wymieniałem turbiny :)
prosze nie dublować tematów
galaktao
29-08-2012, 14:04
Ok, przepraszam za dublowanie tematu.
Zastanawiam się nad oddaniem samochodu do trubo-krak.
U Gladyska za samo wyjęcie i ponowne założenie turbiny powiedziano mi 700zł.
Podano mi również namiary na Caira Auto Servis ale z netu widzę że opinie maja średnie. i co tu teraz zrobić?
...szczerze...ja zajechałem swoje turbo, robiłem różne ciekawe doświadczenia, podnosiłem ciśnienie doładowania o 50- 70% itd...ale zamiast regenerować, kupiłem na allegro używkę za 300zł. w dodatku wbrew zapewnieniom sprzedawcy, mokrą od oleju i z luzami...do dzisiaj zrobiłem na niej 15tkm bez najmniejszych problemów...a jak każdy na tym forum wie, że zajmując się chiptuningiem, żadne auto niema u mnie "lekko" :D
... a za 500zł. wymienię Ci turbinę, ale wraz z płukaniem silnika (magistrali olejowej itd.) z materiałami takimi jak: płukanka silnika, pełno syntetycznym olejem najwyższej jakości, z filtrem MAN/Bosch itd. :)
Województwo Podkarpackie, Mielec - tutaj jest dużo firm, które regenerują turbosprężarki ale też dużo ściemniaczy.
Ja polecam Ci gości z firmy MR - według mnie to najlepsza regeneracja turbin, Mielec (http://www.turbosprezarki.mielec.pl), ul. Piaskowa 5