Zobacz pełną wersję : Biały kolor nadwozia.

agmas
20-04-2013, 09:15
Słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat nowego białego koloru typu metalik w fordzie. A ja mam zupełnie inne odczucia. Wymieniam właśnie czarną kugę na nową i myślałem o kolorze białym, ponieważ żona ma nową fiestę sport w tym kolorze i wygląda pięknie (mam na myśli samochód), a na czarny nie mogę już patrzeć. Usłyszałem o nowym kolorze białym o nazwie ice i zastanawiałem się nad tym wariantem. Do czasu kiedy zobaczyłem na drodze s-maxa w tym kolorze. Był bardziej niebieski niż biały i wydawał się jakiś smutny bez wyrazu. Póżniej w salonie zobaczyłem kugę w tym kolorze i moja niechęć jeszcze się pogłębiła. Blady niebiesko szary kolor przypomina mi kolory jakimi malowano trabanty i warszawy w okresie PRL-U. Nie chciałbym nikogo urazić. Być może przy ładnej pogodzie w pełnym słońcu ten lakier prezentuje się lepiej. Takie słyszałem opinie. Ja jeszcze się na konkretny kolor nie zdecydowałem, ale na pewno nie będzie to ice white. A co Wy o tym myślicie? Pozdrawiam wszystkich.

Marek
20-04-2013, 19:14
A co Wy o tym myślicie?

Ja myślę,że chciałbym mieć tylko takie rozterki:D

adazet
20-04-2013, 21:12
Mysle, ze ten kolor, dopiero stanie sie u nas modny. W Niemczech bialych aut jest bardzo duzo, a wiadomo skad przywozimy auta...

boncio
21-04-2013, 20:50
Bo widzisz, ten biały w Fieście, to nie ten sam Icy White, tylko zwykły biały, a Icy jest perłowy dlatego Ci nie pasuje, mnie osobiście też nie bardzo. Wolę te lekko kremowe białe. Icy z daleka wygląda fajnie, ale z bliska i w pochmurny dzień już ponuro.

QLIG
22-04-2013, 18:14
Jak dla mnie, to wszystkie auta powinny byc białe :) Miałem 2 w tym kolorze i żałuję, że obecny mi się nie trafił znowu w bieli...Ale któż patrzy na kolor wybierając uzywane auto :-P

wojtbf1
22-04-2013, 19:03
To musieli byście zobaczyć S-maxa wystawionego w Poznaniu na targach...... był właśnie w białym Icy White i wyglądał bosko.....
Też myślę o takim.... :D

Jitter
22-04-2013, 19:08
Też myślę o takim....

Wojtku..nie wierzę własnym oczom! U Ciebie ZAWSZE królowało srebro! :D