losarturos
05-02-2007, 21:18
Ładnie się porobiło. W raporcie TUV 2007 na pierwszym miejscu jest co prawda opel meriva... ale na drugim miejscu już ford fusion a fiesta niewiele dalej bo 7 razem z mazdą 6.
http://img399.imageshack.us/img399/4791/tuv2007th4.jpg
Marcin73
05-02-2007, 22:01
Gratuluje koledze dobrego wyboru samochodu :fcp29
Moja Fiesta (odpukać :fcp2 ) na razie spisuje się całkiem dobrze :fcp26
niech mi tylko ktos jeszcze raz powie że ford ****o wort!!! :-)
Mojej Fieście w kwietniu stuknie 3 lata i tylko leje paliwo i czerpie ogromną radość z jazdy.
Nic dodać nic ująć SUPER AUTKO
Pozdrawiam
hmm Ael mondek dopiero na 65 miejscu za fusionem fiesta i focusem. Czyżby te na 'F' były lepsze :fcp2
Całość raportu: http://data.idnes.cz/g/auto/autobild/tuv_report.html
niech mi tylko ktos jeszcze raz powie że ford g... wort!!! :-)
nie kus :fcp3
te wszystkie raporty sa dziwnie zbierane ,bo zazwyczaj innych instutucji roznia sie diametralnie
:fcp2 i jak tu nie byc dumnym z posiadania Fiesty
Szkoda, że nie wszystkie marki uczestniczyły w teście. Na przykład chevrolet.
te wszystkie raporty sa dziwnie zbierane ,bo zazwyczaj innych instutucji roznia sie diametralnie
Jeśli w takim teście bierze się pod awaryjność czy sie przepaliła żarówka np od podświetlenia tablicy i to uwarza się za awarie samochodu to wybaczcie
zwroccie uwage ze w tym raporcie nie ma podzialu na klasy aut- Van,Limo,male auto- czyli wypada niezle :fcp2
co tu duzo mówić po prostu ilośc meriv jest nieduża (ile widzieliście meriv w swoim mieście) więc i awari mało identycznie było z porsche 911 kiedyś, porka jak wiadomo niemieckie auto i się nie psuje a porków kilknaście sztuk na kraj więc "awaryjność" mikro, tak samo mało awaryjne bedzie np. porsche carrera S - jest kilka sztuk w polsce
co tu duzo mówić po prostu ilośc meriv jest nieduża (ile widzieliście meriv w swoim mieście) więc i awari mało identycznie było z porsche 911 kiedyś, porka jak wiadomo niemieckie auto i się nie psuje a porków kilknaście sztuk na kraj więc "awaryjność" mikro, tak samo mało awaryjne bedzie np. porsche carrera S - jest kilka sztuk w polsce
To jest raport TUV-a niemieckiego o ile się nie mylę.
To jest raport TUV-a niemieckiego o ile się nie mylę.
przykład porki 911 wyciągnołem z rankingu niemieckiego który pojawił się pare lat temu w auto świecie
ta porka królowała w klasie aut starszych niż 10 letnie wiadomo dlaczego bo porków za dużo nie było a skoro 10letnie to lata produkcji akurat wypadały w czasy swietnosci niemieckich aut