Zobacz pełną wersję : Always coca-cola
losarturos 13-02-2007, 21:34 Witam. Przeczytałem ostatni nowy numer motoru. Był tam ciekawy test odrdzewiaczy. Redaktorzy ładnie sprawdzili który najlepiej działa i ile kosztuje. I co ciekawe zwyciężył najpopularniejszy i najtańszy. Nieśmiertelna coca cola pobiła wszystkie specjalizowane preparaty. Okazała się dwukrotnie lepsza od następnego i duuuuuuuuuuuużo tańsza. Zatem smacznego. :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27
frompoland 13-02-2007, 21:38 ja tylko muszyniankę piję :)
losarturos 13-02-2007, 21:41 I bardzo dobrze bo to chyba jedna z nielicznych wód prawdziwie mineralnych. W odróżnieniu od różnych mineralizowanych cuduf, które teraz sprzedają gdzie popadnie.
frompoland 13-02-2007, 21:42 losarturos, dokładnie TAK!
a ja tam pije żwiec :) mineralną niegazowaną
frompoland 13-02-2007, 21:53 a ja tam pije żwiec :) mineralną niegazowaną
żywiec jest mineralną tylko z nazwy niestety... i ta woda jest nie zbyt smaczna, dla mnie to ona nawet jakaś jest gorzka?
kropla beskidu, chyba najlepsza
ale sa gusta i gusciki
z tym sie nie dyskutuje :fcp4
pozdr
małyBidon 14-02-2007, 07:11 Nieśmiertelna coca cola pobiła wszystkie specjalizowane preparaty
A ciekawe czy robili porównanie coca-coli i pepsi.
Niby podobne to do siebie ale trochę jednak się różnią. Ciekawe jak na polu odrdzewiania wyglądała by potyczka.
A ja tak bardzo lubię coca cole. Co najmniej 2l na tydzień wypijam i jakoś się jeszcze nie rozpuściłem. :fcp1
Spytajcie pediatrę co jest najlepsze na cięższe zatrucia pokarmowe u małych dzieci.
pewnie coca-cola tak jak na super hiper mega kaca :)
frompoland 14-02-2007, 09:29 Spytajcie pediatrę co jest najlepsze na cięższe zatrucia pokarmowe u małych dzieci.
moja teściowa jest pediatrą :fcp27 :fcp27 :fcp27
a swoją drogą to właśnie między innymi przez takie żarcie ludzie mają (częściej) nowotwory i inne choroby, narzekają że dzieci się chore rodzą itp. właśnie przez żarcie!! dlatego buddyści mówią że jesteś tym co jesz :) czy jakoś tak :)
Przeczytałem ostatni nowy numer motoru.
Ten test robią co roku, jakby technologie w tej dziedzinie
się zmieniały tak jak w komputerach.
losarturos 14-02-2007, 09:46 Co do coli to mój kolega, po spożyciu większej jej ilości na imprezie, wylądował w szpitalu na intensywnej terapii. Diagnoza.... zatrucie kwasem fosforowym. Ja tam częściej piję pepsi choć to też okrutne paskudztwo i to jeszcze słodkie jak ch...a. A najbardziej smakuje mi mleko lub sok pomarańczowy.
Spytajcie pediatrę co jest najlepsze na cięższe zatrucia pokarmowe u małych dzieci.
moja teściowa jest pediatrą :fcp27 :fcp27 :fcp27
a swoją drogą to właśnie między innymi przez takie żarcie ludzie mają (częściej) nowotwory i inne choroby
To prawda. Ale jakbyś się żywił aspiryną czy jakimkolwiek innym lekiem, to też za ciekawie by nie było. Z niczym nie można przesadzać, ale wszystko jest dla ludzi.
małyBidon 14-02-2007, 11:12 A w końcu i tak się umrze :fcp27
Wszystko co dobre jest niemoralne, nielegalne albo powoduje tycie :fcp2
a ja wypijam codziennie od 2 do 6 litrow coli albo pepsi i ogolnie czyje sie swietnie :) a testy odrdzewiaczy zawsze wygrywa cola... moze zaplacili za to gazecie :wink: a tak powaznie to czemu zawsze cola a nie pepsi?? a pozatym czarne napoje sa za dobre zeby polac tym zardzewiale sruby wole isc i kupic wd40 albo cos podobnego a cole wypic sam.... gdzie tiu logika to nie wiem ale ja naprawde tak mam.... a pije regularnie juz od ponad 10 lat :fcp12
GrzegorzD 18-02-2007, 14:11 Jak widać Coca-Cola rządzi :) Chyba przestanę to pić :)
kropla beskidu, chyba najlepsza tyle ,ż eproducentem jest coca-cola :) ja tam wolę PEPSI bo CC mi nie podchodzi . a ,ze odrdzewia i niszczy kości to sprawdzałem na mlecznym (wypadniętym zędbie) kota :)
na mlecznym (wypadniętym zędbie) kota
Dobrze, że dodałeś, że wypadnięty :fcp2
tylko czy ktoś mu nie pomógł w wypadaniu :D
a ja tam pije żwiec :) mineralną niegazowaną
Ja też piję ŻYWIEC-kie :fcp4
sprawdzałem na mlecznym kota :)
no i jak to wygladalo bo wszyscy o tym mowia kiedys slyszalem nawet,ze to metal rozpuszcza itp a moje proby niczego takiego nie potwierdzily... i moczylem to kilka dni w coli ... naprawde tego wtedy nie wypilem :fcp26
tylko czy ktoś mu nie pomógł w wypadaniu
Kot "się przewrócił na schodach" :fcp4 :fcp2
no i jak to wygladalo bo wszyscy o tym mowia kiedys slyszalem nawet,ze to metal rozpuszcza niewiem jak z metalem ale ząb po jakiś 5 dniach leżenia w coli stał sie mięki poprostu sie rozpuścił tak ,ze dotykając go zapałką się rozpadał
jak dorwe jakiegos zeba to sprawdze... moja siostrzenica ma 4 lata a to juz ten wiek,ze zeby zacznie gubic :fcp27 tylko czy to podchodzi pod experymenty na ludziach?? :wink: a mala coli nie chce pic....
jak nie będą chciały wylecieć to :wpale: :D i wylecą
frompoland, :fcp12 Bywa, że rozwadnia komórki mózgowe zwłaszcza, gdy porusany jest temat LPG... :fcp19
|