Zobacz pełną wersję : Kto jest kim i czym się para - własciciele XP
No to skoro ja zapodałem ten temat to lecę:
Jash:
Jestem kierownikiem sklepu. Tesco. W Poznaniu. Hm, gram trochę na gitarze i nawet dobrze na klarnecie. Czasem pochałturzę (ale to na poziomie córki) na pianinie.
To tak tylko na wstępie. Potem może więcej :fcp29
Tomasz Janczak 27-02-2007, 20:14 Ja na codzień nie pisuję , ale czytam wiernie .Jestem z Pabianic k/Łodzi zajmuję się mechaniką samochodową .Tyle na początek
No to i ja się opiszę.
Zasadniczo to zarządzam firmą z branży zabezpieczeń (Elektroniczne systemy ochrony mienia).
Poluję (na sarenki dwunożne też :fcp27 ), Strzelam sportowo.
Kiedyś grałem na gitarze. to już 3 "prawie muzyków" mamy. :fcp29
Darz Bór
Nemrod
oj no to i na mnie kolej,
prowadze mala firme, robimy naglosnienia, chwilowo bardzo slabo sie buja, :fcp5
wiec rozgladam sie za czyms innym. :fcp15
w wolnym czasie usprawniam mojego explorera, bawie sie troche grafika komputerowa,
poza tym coraz czesciej przesiaduje na takim :fcp18 "smiesznym" forum fordclubpl (znacie??? :fcp27 )
w lecie woda, zaglowka, rower a w zimie narty
panowie muzycy :581: , jak zalozycie zespol to zrobie wam takie :fcp26 naglosnienie ze hej,
rolling stones sie nie powstydza :fcp2
Balcerek 28-02-2007, 08:35 Jestem świerzy, ale.. Pracuję w lasach państwowych w służbie leśnej w Gnieźnie. Poluję. I jak jeździ to bardzo lubię swojego Explo :fcp18
o wczesniej sami muzycy
a teraz sami
alexw200 28-02-2007, 09:31 No jak wszyscy to wszyscy. Z zawodu informatyk, pracujący w zawodzie, nadzór nad infrastrukturą informatyczną banków. W wolnym czasie mechanik-amator z zmiłowaniem psuję terenówki :fcp23 Jak już będziecie robili kapelę na forum to się dopiszę (klawisze i bas)
No to zdradzę. Przez ładnych parę lat własna firma reklamowa no i 20 lat temu zacząłem przygodę z gitarą, choć w kapelach, tak że koncerty czy nagrania jakieś to od 1991. Potem rozwód i teraz mieszkam u rodziców, wpisując listy przewozowe na nocnej zmianie w firmie kurierskiej, a w hierarchii jestem mniej więcej na podobnym poziomie co sprzątaczki. Pensję też mam taką. Ale przynajmniej pierwszy raz od 4 lat poszedłem do lekarza...
Acha, ktoś tu chyba (albo na rajdach4x4) odgrażał się poradą prawną za piwo! To ja już kupiłem tę zgrzewkę, bo mnie 2 tys alimentów pożera żywcem.
Acha, ktoś tu chyba (albo na rajdach4x4) odgrażał się poradą prawną za piwo! To ja już kupiłem tę zgrzewkę, bo mnie 2 tys alimentów pożera żywcem.
Chyba wiem o kim piszesz, ale one był na Rajdy4x4. (Lawyer-liar)
U nas raczej się nie udziela.
... ktos mi kiedyś mówił o dobrej babce specjalizującej się w tym temacie.
Jak znajdę to dam Tobie namiary na priv.
Darz Bór!
Nemrod
Hmm ja krece wlasny biznesik z reklama i netem zwiazany a po wsi ludziom internem zakladam bo u nas tepecja nie laskawa wiec sie explo przydaje jak trzeba gdzies w las/blocko wjechac :)
buu i nie gram na zadnym instrumencie.. no czasem na nerwach zony heh... jak chce znowu cos przy explo zrobic
A ja w banku siedzę i obrabiam przelewy z i za granicę w rozmaitych walutach.
Robota nudna jak ch...a i do tego mi zablokowali dostęp do forum :fcp11 nie można na chwilę się zrelaksować :584:
Marek92248 28-02-2007, 19:55 Heh widzę, że panowie z forum Rajdy4x4.pl też tu są :fcp2 Ja odwiedzam tam tylko dział Opla , bo fronterka swoje lata ma i czasami trzeba coś w niej pogrzebać. Ja sobie urzęduje w InterCars'ie jako kierownik zmiany, a ojciec w Grudziądzu jest dyrektorem browaru. Pozdrawiam Marek.
:fcp26 no to robimy I zlot w Grudziadzu, :fcp1
Marek dzwon do starego i zalatwiaj wejsciowki :fcp2
piwa tam maja w brud i na kazdy gust :fcp29
> Grudziądzkie Dobre Piwo Niepasteryzowane
> Gotyckie Krzepkie
> Grudziądzkie Dobry Specjal
> Grudziądzkie Dobra Dziewiątka
> Rotmistrz Export
> Grudziądzkie Dobre Lekkie
> Rotmistrz Premium
> Zawisza Bydgoszcz Premium
> Hubal Mocny
> Hubal Super Mocny
> Rotmistrz Strong
> Gold
> Kunter Export
> Tańcowane Strong / Mocne
> Kunter Specjał Pomorski
> Zawisza Bydgoszcz Mocne
> Kunter Mocny
> Rotmistrz Pils
> Rotmistrz Super Mocny
> Kunterpils
> Tańcowane Export
> Gobin Mocne
> Kunterbeer
> Rotmistrz Mocny
> Gobin Jasne Pełne
> Kunter Strong
Marek92248 28-02-2007, 20:44 Nawet nie wiedziałem, że aż tyle ich tam jest :D Ja tam preferuje Grudziądzkie specjal lub niepasteryzowane, które teraz właśnie popijam :fcp29 . Imprezy na świeżym powietrzu też tam organizują ale to raczej latem.
Ale wybór!
mniam, mniam :fcp12
To jeszcze szukamy tylko lekarza w specjalności "odtruwanie". :fcp27
Rad-T,
Masz jakiś paten na internet?
Umnie na wsi tepsa laskę położyłana klientów.
Narazie mam GPRS-a ale nadwyreza on moją cierpliwość.
Marek, czy robiłeś już pompowtryskiwacze w Mondku?
Z czterech właścicieli których znam 3 już naprawiało.
około 6kPL :572:
Darz Bór!
Nemrod
Marek92248 01-03-2007, 09:27 Raczej wtryskiwacze :fcp3 Przebieg 81tys.km. i odpukać... wszystko ok. :fcp26
Marek,
no popatrz, sklep Tesco w Grudziądzu w 2005 otwierałem i siedziałem tam do połowy 2006, ale piwa grudziądzkiego nie piłem. A pewnie szkoda. Ale już, już miałem surfing do Grudziądza ściągać na fajne jezioro, które tam macie, a tu mnie do Poznania, do domu odwołali.
Świat mały jest.
Widzę że temat chwycił - i bardzo dobrze. Przynajmniej wiemy kto i czym się para i "z czym do ludzi" można uderzyć. Cieszę się chłopaki że tak to wszystko idzie.
Czekamy na następnych :fcp29
Jash
A ja prowadzę dla "pewnej" firmy punkty handlowe w Legnicy i w Lubinie. W pracy zajmuję się
tzw. :fcp1 kompleksowym zaopatrzeniem lakierni, a w domu troche grzebie w elektronice na własne potrzeby , przy explozji jak czas pozwoli oraz oczywiście jak wszyscy( no prawie :fcp4 ) miłosnicy explo grywam na instrumentach(głownie fortepian) :fcp2 - jak mnie natchnie ....no i oczywiście na imprezkach -jak mi pozwolą . Jakby jakis problem "lakierniczy" chętnie pomogę jak zdołam....
To ja mam problem lakierniczy. Potrzebuję lakier, piaskowy, semimat albo mat, taki jak na amerykańskich wozach bojowych jeżdżących w Iraq. Wszyscy okoliczni sprzedawcy strasznie się krzywią i mówią: Matowy? Nie da się. A ja miałem matowego jeepa i się dało jakoś. I mogę se pomalować auto wałkiem. Wali mnie to.
BARCINIAK 03-03-2007, 16:21 witam wszystkich.jestem nowy ale również się przedstawię : szefuję hurtowni papierniczo-chemicznej oraz mam GALERIę ANTYKóW bardziej z zamiłowania niż z biznesu ( co mi żona często wypomina) kocham antyki i ....explorera - też trochę antyk :fcp2
To ja mam problem lakierniczy.
Yony da sie wszystko :fcp12
Nie będziemy zanudzac innych tematem .
Dawaj na priwa lub e-mail
sylwester 08-03-2007, 15:28 No to na końcu jeszcze ja:
miasto: Łódź
branża: reklamowa
ford: explorer oczywiście
kolor: zielony
mało piszę na forum, ale dużo czytam - cóż, niestety nie jestem mechanikiem w żadnej wersji: zawodowej, czy amatorskiej - więc nie bardzo mogę pomagać...
ale jakby ktoś potrzebował pomocy, będąc przejazdem w Łodzi, to służę w miarę możliwości.
pozdrawiam wszystkich
Moi drodzy,
W związku z pewnymi problemami, które mają nasi nowi koledzy, którzy chcą się przywitać jest pomysł aby to uporządkować.
Kolega Waldi przy mojej skromnej pomocy reanimował nasz stary wątek (autorstwa Jash-a).
Od dziś moga sie przywitać w tym wątku i nie będa łamali regulaminu :fcp23 .
Kilka uwag:
- nie udzielamy tu porad technicznych
- może wpiszcie nr tel. zawsze to może się kiedyś komuś sprzydać jk się utknie gdzies zdala od domu.
DB!
Nemrod
No i ja :fcp23
Miasto: Konin
Branża: usługowa
Ford: XP 1999 4.0 6V :fcp23
Kolor: CZARNY metalik black edition
Jak to kobieta - co mi poradzicie to zrobie a w miarę upływu czasu jak spenetruje dogłębnie swojego Niuńka to może i pomogę :fcp12
1. Płeć: Facet
2. Miasto: Zgierz
3. Branża: Grafik
(troche z branzy motoryzacyjnej, moje twory to m.in magazyny: Auto Sport, GT i obecnie KMH)
4. Ford: Explorer 4.0 1995
(benzyna, bo gaz jest do zapalniczek, a ropa do traktorów)
5. Kolor: Zielony
...benzyna, bo gaz jest do zapalniczek....
ależ przemądrzały :fcp26
znaczy co? większość z nas jeździ zapalniczkami, czy jak? :fcp23
Skoro prawie codziennie tu zaglądam, a czasem coś skrobnę to pozwole się dopisać do listy:
2. Miejsce: Puszcza Białowieska - Białowieża
3. Branża: Pracownia GIS Zakładu Badania Ssaków
4. Ford: Explorer 4.0 SOHC 1997
Eksplorera mam od listopada 2006 roku. Auto sprawuje się dobrze.
Jest to kolejna moja terenówka po Jeepie Cherokee, Toyocie LC, Toyocie Hilux. Miałem również dośc dużą styczniość z Suzuką Samurajem, oraz Land Roverem Discovery.
Kiedyś... kiedyś jeździłem troche w rajdach terenowych, ale teraz poruszam się głównie po szosach, czasem wykorzystuje XP do pracy w terenie, oraz do turystyki.
Zanam się troche na mechanice, dlatego większośc napraw wykonuje we własnym zakresie. Niestety nie mam najlepiej wyposażonego warsztatu.
Hobbystycznie fotografuje... oto adres stronki: http://www.pogranicze.fir.pl (niestety brkuje troche czasu na aktualizacje).
Jakby ktoś z Szanownego Grona planował wycieczke w okolice Puszczy Białowieskiej to zapraszam. Oto mój e-mail: pogranicze@fir.pl
Pozdrawiam
Adrian
Toyota J6? :fcp13
Jeep 2.5L czerwony? :fcp13 :fcp13
Świat jest mały :)
No to tym bardziej gratuluję, że nawróciłeś się na eksploreryzm :)
Chociaż akurat tej J6 to trochę szkoda...
Faktycznie maly :fcp23
pamietam jeszcze jak byles na etapie teoretycznego rozwazania zakupu eksplozji :fcp17
LC J6 to fajne auto... ale chyba sie domyslasz ile kosztuje eksploatacja dwudziestoletyniego samochodu... zwlaszcza zakupy czesci z oryginalu Toyoty :fcp27
Wypadałoby się w końcu przywitać, wreszcie kupiłem swoje Explo (po wielu tygodniach poszukiwań) i na pewno te forum sporo mi pomogło, na gitarze grywam ale rzadko raczej stałem się kolekcjonerem gitar niż graczem (7 szt.), z zawodu jestem informatykiem programistą, mam też słabość do antyków i grzebania przy nich (szczególnie lamp naftowych).
Pozdrawiam wszystkich Adrian
To jeszcze szukamy tylko lekarza w specjalności "odtruwanie".
To sie ujawnie jestem lekarzem dentysta (nie sadysta :fcp13 ).Znam sie na odtruwaniu .Ale wiedze ta nie posiadlem na studiach tylko w gronie kumpli .Jesli o tym mowa jest takie powiedzonko ;piwo z rana jak smietana :fcp29 .
Pasja to sporty extremalne deska w kazdej postaci , kite ,bardzo dalekie podroze kamperem i ostatnio explozja .Lubie otwierac maske i slyszec lad i porzadek . .
Kiedys gralem na klarnecie gdyby wyszla inicjatywa zakladania explozyjnego zespolu muzycznego moge nosic instrumenty i poskladac klarnet ewentualnie nawet zalozyc stroik.
Miniek23 12-07-2007, 23:38 No to ja tez o sobie coś napisze
Imie: Marcin
Wiek 23
zawód: przedstawiciel handlowy
Do zakupu expo namówiła mnie żona i chwała jej za to bo zakochałem si tym autku od pierwszej jazdy.
Pozdrawiam
:fcp29
Jeśli można to też dodam
1.Facet Sławek wiek 48
2.Łódź
3.Prowadzę własny zakład nadruków reklamowych na wszystkim co nie ucieka.
4.Ford Explorer z 1995 r styczeń 4l OHC
5.Kolor czarny przyciemniane tylne szyby
Auto 1 jako terenowe wcześniej dużo osobowych , ale na te Łódzkie dziurawe drogi chciałem coś o mocniejszym zawieszeniu,czytam wszystkie posty jak tylko mogę, lubię sam naprawiać auto, bo nie mam szczęścia do mechaników zawsze coś spieprzą czasami obok,dlatego te forum jet mi bardzo pomocne.Czeka mnie jeszcze dużo pracy z wyprowadzeniem mojego Expo, ale to po trochu i pewnie znowu będę się o coś pytał.
Rafał Wąs 18-07-2007, 07:57 Witam wszystkich.
Od wczoraj jestem posiadaczem Explozji z 1992roku.Nie jest to mój pierwszy ford,na codzień jeżdzę Granadą 2,9 EFI ghia,całkowicie przezemnie odremontowaną.W Expim co nieco popukuje w zawiasach,ale generalnie trzyma się on kupy.Posiadam własny warsztat i pewnie niebawem trafi na kanał gdzie zostanie przeprowadzony solidny remont.W miare możliwości będę odwiedzał to forum żeby wespszeć się Waszą bezcenną wiedzą i doświadczeniem.
Serdecznie Was pozdrawiam
Witamy, witamy,
oj coś mi się wydaje że to my będziemy pytać Ciebie :fcp23
Niezapomnij zrobić zdjącia jak bedziesz naprawiał.
Przyda się nam wszystki.
DB!
Nemrod
chevidan 18-07-2007, 21:30 witamy pomocną dłoń :fcp23
No to czas na mnie.
Od niespełna tygodnia jestem synem marnotrawnym co powrócił na łono użytkowników tego szacownego autka.
Imię: Piotr
Zawód: informatyk (obecnie własna firma o profilu budowlano-instalacyjnym oraz hobbystyczne import aut z USA)
Auto: Explorer 2006 4.0 V6 (poprzdnio Explorer 2000 r. 5.0 V8) oraz Dodge Durango - z tym że na codzień Explorerem to moja żona urzęduje.
W Poznaniu i okolicach w razie czego służę swoją pomocą.
1. Płeć: Facet - Robert, lat 33
2. Miasto: Dzialdowo
3. Branża: reklama z naciskiem na grafike
4. Ford: Explorer 4.0 1995/6 (benzyna + gaz)
5. Kolor: czarny
Wczesniej z 4x4 uzywalem Troopera, SAMa (Muscel+UAZ+Zuk) i rajdowego UAZa, ale staje sie coraz bardziej wygodnicki, wiec przesiadlem sie na "hamerykanskiego dupowoza" i wcale tego nie zaluje. "Smoka" (nazwa Explorera ze wzgledu na jego zachlannosc na paliwo) uzytkowalem razem z Seicento i w tym drugim dostawalem klaustrofobii, wiec Seiko sprzedaje. Moze czas kupic jakiegos pick-up, oczywiscie made in USA.
A ja prowadzę dla "pewnej" firmy punkty handlowe w Legnicy i w Lubinie. W pracy zajmuję się
tzw. :fcp1 kompleksowym zaopatrzeniem lakierni, a w domu troche grzebie w elektronice na własne potrzeby , przy explozji jak czas pozwoli oraz oczywiście jak wszyscy( no prawie :fcp4 ) miłosnicy explo grywam na instrumentach(głownie fortepian) :fcp2 - jak mnie natchnie ....no i oczywiście na imprezkach -jak mi pozwolą . Jakby jakis problem "lakierniczy" chętnie pomogę jak zdołam....
A ja w latach 1964-1969 prowadziłem studencki zespół muzyczny i grałem w nim na keyboardzie, czasem na perkusji a także na gitarze basowej (z racji uczęszczania do szkoły muzycznej w klasie fortepianu i skrzypiec). Później produkowałem na zamówienie sprzęt nagłaśniający i kamery pogłosowe. Teraz prowadzę małą firmę design'erską i .... przymierzam się do EX . :fcp1
Co do lakieru to chcialbym zdobyć taki lakier (cameleon lub perła), który by zmieniał barwę od srednioszarego do b.ciemnoszarego. widziałem taki na wystawowym aucie i nie wiem czy to jakaś kombinacja w precyzyjnym nakładaniu coraz to ciemniejszej barwy czy to jeden gatunek farby. :568:
Patryk^^ 16-08-2007, 14:16 Witam :)
Zaczne od tego, ze EX kupila moja mama :) z checia dalszej odsprzedazy, ale jakos tak.. poczulem do niego nieodparta milosc, no i .. zostal :) czego nie zaluje!
co do intstrumentow : 9 lat piano, 4 lata gitara klasyczna, 2 elektryczna i bas, 2 saksofon i klarnet, potem sam na perkusji i troche trąbka :)
glowny instrument - glos, spiewalem w paru kapelach , <w death metalowych caly miesiac :P , potem w rockowych, i jazz> , i na perkusji w punk rockowej, potem death - tylko z tego wzgledu ze jest trudny, a ja bylem ambitny. niestety, zaden czlowiek chyba nie wytrzyma za dlugo z tym charczeniem :D
Ex limited 4.0 sohc, grafitowo-szary. jak dla mnie sliczny :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie !
to jak, zakladamy kapele ? :P
juz nawet mi nazwa do glowy pewna przyszla :
EXPLOARATORZY :P
2. Miasto: Zgierz
3. Branża: Grafik
(troche z branzy motoryzacyjnej, moje twory to m.in magazyny: Auto Sport, GT i obecnie KMH)
4. Ford: Explorer 4.0 1995
(benzyna, bo gaz jest do zapalniczek, a ropa do traktorów)
... a czy wiesz szanowny kolego ,że pierwszy silnik spalinowy był napędzany.....gazem ?
Skonstruowany w 1860 r. przez francuskiego inżyniera Etienne Lenoira :fcp4
[ Dodano: 2007-08-18, 12:15 ]
Co do lakieru to chcialbym zdobyć taki lakier (cameleon lub perła), który by zmieniał barwę od srednioszarego do b.ciemnoszarego. widziałem taki na wystawowym aucie i nie wiem czy to jakaś kombinacja w precyzyjnym nakładaniu coraz to ciemniejszej barwy czy to jeden gatunek farby. :568:
Jeśli zmiana (na wprost/pod kątem) ma polegac tylko na zmianie z odcienia jasnego w ciemny ,może to być zwykła perła . "Kameleony" to zupełnie inna bajka,no i cena...
Również witam - pracuję jako szef działu IT w Łodzi, mieszkam pod Łodzią.
Bordowy Explorer 98.
Pozdrawiam
Sagi
Witam
Explorer 93' 4.0 manual, LPG.
Ratownik
Szczecin
Gram na Djembie :fcp18
Witam wszystkich!
Od dwóch dni jestem szczęślią posiadaczką Explo, szaraka 95r z o wiele młodszym silnikiem:) .
o sobie? Chwilowo przesiaduje w W-wie, a pracuje "w ciuchach" ; lubie słuchać mruczenia wielkich silników:) (wczesniej miałam BMW 750- ale to "blacharski" samochód) drugi pojazd w domu-Transit .Wybaczcie jeśli będę zadawać głupie pytania, ale uczę się mechaniki od podstaw...
Dlaczego "blacharski"? Fajny...
Pochodzę z wielkopolski a tam o pannach w BMW mówi się "blachary":)) ale 5-cio litrowy 300 -tu konny silniczek pięknie mruczy...
Hej !
Robert, sklep branży komputerowej + pasja elektroniki mikroprocesorowej (sterowniki inteligentnego domu i inne pierdoły dla żony ;-) )
Od paru dni szczęśliwy użytkownik Explorera'97 z sekwencyjnym gazem - nigdy nie miałem terenówki, a tego upatrzyłem 3 miesiace temu i w koncu dogadałem się ze sprzedawcą (wzięty na przeczekanie ;-) )
Kolor bordowy, chromy, szara skórka - miód, cud i ożeszki.
acha, nie gram na niczym, wiecie... w młodości słonik na uszko i tak już zostało... ;-)
witam wszystkich
Woyt /wojtek/ 43 lata
Kluczbork /opolskie/
operator i montazysta telewizyjny
Explorer 97 4.0 L
cruscher 21-11-2007, 23:05 1. Płeć: Facet - Kamil, lat 21
2. Miasto: Łódź / Zgierz / Rosanów
3. Branża: student Politechniki Łódzkiej wydz. FTIMS kierunek matematyka stosowana, a oprócz tego robie w branży meblarskiej tzn rodzice maja firmy tj. Colo-Rolo a oprócz tego 4litery, a ja sobie dorabiam u nich na benzynke do smoka.
4. Ford: Explorer 4,0 1995 benzyna / Econoline 4,9 1993 benzyna + gaz
5. Kolor: zielony / biały
No to skoro ja zapodałem ten temat to lecę:
Jash:
Jestem kierownikiem sklepu. Tesco. W Poznaniu.
Dalej w Tesco, bo miałbym może sprawę?
hobbystyczne import aut z USA
Czy jest możliwość załatwienia lekko poobijanego Econoline'a ze sprawnym silnikiem, lub samego silnika?
hobbystyczne import aut z USA
Czy jest możliwość załatwienia lekko poobijanego Econoline'a ze sprawnym silnikiem, lub samego silnika?
Możliwość zawsze jest tylko te koszty.... sam koszt importu auta to około 2000$ (transport lądowy + fracht w kontenerze do Hamburga) + opłaty portowo-spedycyjne (w Hamburgu około 500 euro) + cło, VAT, akcyza (ok. 45% od wartości na fakturze) + oczywiście zakup auta w Stanach. A sam silnik trudno jest namierzyć - prędzej całe lub uszkodzone auto - można spróbować z Copart'u lub innych aukcji.
W każdym razie służę pomocą.
cruscher 22-11-2007, 19:09 hobbystyczne import aut z USA
Możliwość zawsze jest tylko te koszty.... sam koszt importu auta to około 2000$ (transport lądowy + fracht w kontenerze do Hamburga) + opłaty portowo-spedycyjne (w Hamburgu około 500 euro) + cło, VAT, akcyza (ok. 45% od wartości na fakturze) + oczywiście zakup auta w Stanach. A sam silnik trudno jest namierzyć - prędzej całe lub uszkodzone auto - można spróbować z Copart'u lub innych aukcji.
W każdym razie służę pomocą.
To poszukam czegoś ciekawegoi sobie to przeliczę i zobaczę czy mi się to będzie opłacać czy lepiej auto oddać aby przerobili go na żyletki :fcp5 . Fajna furka ale dziura o średnicy ok 1,5cm niestety dyskwalifikuje go z jazd.
P.S.
Można jakieś fotki i więcej info o tym dodge'u?
P.S.
Można jakieś fotki i więcej info o tym dodge'u?
A proszę bardzo:
http://moto.allegro.pl/item267462734_20 ... sing_.html (http://moto.allegro.pl/item267462734_2006_dodge_durango_4_7l_odlicz_vat_l easing_.html)
rozenbaum 28-12-2007, 15:02 cześć :) witamy wszystkich
mieszkamy w Gdańsku, explorelek jak na fotce - do końca nie wiemy jeszcze jaki to model, ale ma swoje imię: "Bałerek". przeszliśmy przez wiele marek samochodów ale wychodzi nam, że explorer to idealne autko :)
[ Dodano: 28-12-2007, 18:39 ]
Monika i Grzesiek - dokończymy prezentacje :)
Monika 42 lata - grafik, fotograf, właścicielka małej agencji reklamowo-graficznej
Grzesiek 53 lata - obecnie rencista, z zamiłowania mechanik "dociekliwiec-upierdliwiec"
pozdrawiamy wszystkich serdecznie :fcp26
[ Dodano: 28-12-2007, 18:41 ]
pojemność 4.0 benzyna, zagazowany (blos), automat, 4x4, wiśniowy metalik, uniesiony tył
witajcie w naszej bajce :)
wiecie już zapewne, że nic nigdy już nie będzie tak samo? :fcp12
serdeczne pozdrowienia
spotkania w matrixie i realu - zapraszamy!!! (http://www.explorerclubpolska.com/forum/index.php)
I ja chciałbym się przywitać.
Mieszkam i pracuję w wawie, wolne chwile najchętniej spędzam daleko od miejskiego zgiełku.
Zawodowo zajmuję się sieciami teleinformatycznymi, a nadwyżki finansowe :fcp4 najchętniej przeznaczam na żagle, ulubione samochody 4x4, konie, narty i fotografię.
Od dłuższego czasu delektuję się jadą Fordem Bronco II XLT '89 automat 2.9l, a od 2 tygodni dodatkowo Fordem Explorer Sport 98 automat 4.0l
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i prosze o przyjęcie do grona.
Witamy, witamy...
...Kolega chyba z "Rajdy4x4" jest...
Zgadza się :) czytuję również tamto forum ze względu na wątek Bronco, choć przyznam, że sporadycznie piszę.
basstian 07-02-2008, 15:26 Witam , też jestem nowy albo nawet nowszy :-)
Zajmuję sie koordynacją floty pojadów firmowych a prywatnie ineresuję sie muzyką (gitara + bas ) fotografią .
Pracowałem ładnych pare lat jako mechanik przy samochodach , w tej chwili robię to dla przyjemnosci jak i oszczędności . Jestem Gdańska i chętnie pomogę jeżeli ktos bedzie w potrzebie . To na razie tyle w temacie .
witam i pozdrawiam wszystkich.Jestem nowy i posiadam EXPLO od 8 marca.
lakiernik samochodowy (były ) 15 lat służby Straż pożarna, 2 lata lakiernia proszkowa, obecnie lakiernik meblowy (produkcja mebli na zamówienie)
poza tym wedkarstwo motoryzacja i majsterkowanie - ostatnio w metalu
Witam Heeej!!! :fcp18
Dołączam do szczęśliwców! Jestem szczęśliwym posiadaczem Explo 4,0 EFI 95' kochany potworek :fcp12
Do tej pory Ford granada przez ostatnie 15 lat (były trzy, a jedną:2,8i ghia, skóra, klima, gaz mam do teraz :fcp26 nosze sie z zamiarem sprzedaży)
Działam w branży gastronomicznej- czyli to co misie lubią najbardziej, prowadzę klub muzyczny i w dodatku muzykuje gitara bass Johnson i Fender jazzbass(ukochana).
Jeszcze raz Witajcie heeej!!!
pozdrawiam.
witam w dniu dzisiejszym zostałem posiadaczem forda explorera 4,6 v8
"panowie to jest jakaś masakra"
dodam jeszcze że przesiadłem się do tego potwora z fiata seicento.
frajda niesamowita a do tego jeszcze automat myślałem że się zabiję a jeździłem tylko po asfalcie, nie mogę doczekać się terenu.
tak poza tym to pracyję w markecie budowlanym a w wolnych chwilach gram na gitarce, tylko przez ostatnie kilka lat mało tych wolnych chwil :fcp5
dzisiaj opojam swoje monstrum :fcp29
pozdrawiam
k_a
Zawód: ratownik wodny, medyczny
posiadane EXPO: 1990 rok benzyna/gaz
skrzynia: manual
Piotr1963 16-09-2008, 15:37 Nowy na tym forum, witam wszystkich Explofanów. Słyszałem, że ktoś potrzebuje pomocy prawnika - służę radą
Piotr
przedstawiciel handlowy
explorer/sport 98 benzyna/gaz
i nie wiedziałam że jestem chromamem - wypowiedz pana Deftronic od Orange Mustanga (moje auto)
"za to te chromamy na terenówkach"
morfeusz453 01-11-2008, 23:31 Witam wszystkich skoro już tak sobie tu wszyscy pisują to i ja napiszę :fcp20 . Mieszkam w puszczy Noteckiej gdzieś pomiędzy Międzychodem a Skwierzyną hoduje konie i prowadzę gospodarstwo agroturystyczne :fcp19
Również witam wszystkich. Mieszkam na Pomorzu,między Gdańskiem a Tczewem(moja miejscowość słynie głównie z sadów i wypadków-dla zainteresowanych). Wychowuję dwójkę urwisów,technik handlowiec.
Explorer V6 4.0 2002.
Witam wszystkich .jestem nowicjuszem na tym forum.Mieszkam w Zamościu ,prowadzę własną pracownię renowacji antyków i rzeżby.
Ford Explorer V6 4.0 1999
Uszanowanie. Obecnie Warszawa. Wcześniej Wschodnia Strona Miasta. Kiedyś turystyka i hotelarstwo, teraz architektura. Służę pomocą ...
Trochę się nad tym zastanawiałem, do końca nie byłem przekonany.Wyszło jak wyszło. 2000 Ford Explorer 5.0l v8 Limited AWD
Witam.Od stycznia Explorer 4.0 EFI-WROCŁAW
starwind 21-05-2009, 18:49 To i ja tu trafiłem :)
2. Miejsce: Malbork
3. Branża: Alarmy
4. Ford: Explorer 4.0 OHV '96 LPG +4"
za dużego ruchu to tutaj nie ma :(
jkdzikus 05-07-2010, 07:09 To i ja się dopiszę
Explorer od 2 dni
Z zawodu informatyk,obecnie pracuje w serwisie drukarek i kserokopiarek.Żyję w Katowicach.Dodatkowo z żoną zajmujemy się dekoracjami ślubno weselnymi(kwiaty,dekoracje na samochód,dekoracje kościoła,dekoracje sal itp)
No i tyle na razie wystarczy
Pozdrawiam wszystkich
|
|