Zobacz pełną wersję : Spolszczenie - Blaupunkt NX DVD gdzie ?
arkadiusz301 09-01-2016, 19:18 Witam, szukam chętnych posiadających NX-a DVD chcących spolszczyć swój sprzęt, im więcej tym taniej :one: Spolszczenie + MAPA 2016 kolo chce 500 zeta, jeśli będzie więcej osób to pewnie zejdzie i na 400 zeta, a może i jeszcze taniej, średnio jest w Wa-wie 2 razy w miesiącu... :P więc można się jakoś ustawić.
Ja się piszę może jeszcze będę miał jednego chętnego, ale jak by ktoś coś to zapraszam na priva.
dnawrocki 10-01-2016, 11:39 Witaj jestem zaineresowany pogadajmy na priv
Roland074 11-01-2016, 06:22 Witam
Jeśli można to prosiłbym o więcej szczegółów na priv - jeśli rzeczywiście będzie to mapa na 2016 (podobno w sprzedaży - bynajmniej na naszym forum - mają być dopiero w lutym)
Byłbym zainteresowany.
daniel66 12-01-2016, 22:09 Witam
Jeśli można to prosiłbym o więcej szczegółów na priv
marcin8087 14-01-2016, 11:10 Witam, ja rownież proszę o więcej szczegółów na priv, bo byłbym zainteresowany
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daniel66 19-01-2016, 21:55 arkadiusz301 wiadomo coś?
Roland074 20-01-2016, 05:35 Witam
Ja również pisałem mail do kolegi arkadiusz301 i do dziś "0" odpowiedzi.
T po co wrzuca temat, skoro nie zamierza go pociągnąć, a widzę że już jest zainteresowanie.
W "UczymyAP" chcą 600zł za spolszczenie + mapy (ale dopiero od marca bo dopiero wtedy mają być mapy w salonach Forda - taką od nich dostałem informację).
Pozdrawiam
daniel66 24-01-2016, 18:57 Czyli temat chyba do zamknięcia. Szkoda
no to ja załatwiłem o wiele taniej . Warszawskie ceny = chore ceny
daniel66 25-01-2016, 09:10 leszcz za ile załatwiłeś spolszczenie + mapy? Jakbyś podesłał na priv to byłby zainteresowany u ojca to zrobić :)
Kolego leszcz też byłbym zainteresowany tzn, kolega bo ma przedlifta i navi nie chce z nim gadać po polsku :)
też byłbym zainteresowany
wystarczy pisać PW :)
arkadiusz301 13-02-2016, 18:40 Wielkie sorki koledzy, niestety ferie wybiły mnie z rytmu. Sprawa wygląda tak, rozmawiałem z kolesiem z Wa-wy który umawia się z kolegą z PL i koleś jest średnio 2,3 razy w miesiącu w Wa-wie, więc można się umówić i załatwić sprawę. Niestety troszkę zapuściłem temat za co przepraszam. Kolega dnawrocki w między czasie dogadał temat i jeśli będzie nas powyżej 3 auta to kolo zaproponował cenę 400 zeta. Muszę jeszcze dogadać się co do mapy, czy to już 2016 czy jeszcze :( 2015... Z tego co gość tłumaczył ( a ja niestety się nie znam za bardzo) to wszystko śmiga i nie ma żadnego problemu np: z BT, problem by był jak by ktoś miał kamerkę cofania, pewnie nie jest to soft max... Jest polski lektor i polskie znaki, na wszystko daje gwarancję.... Nie wiem czy to soft 5.1 czy 5.4...
Jeśli jest ktoś kto ogarnia te wszystkie zagadnienia ze spolszczeniem i softem to mogę podać nr telefonu do gościa i może ogarnie temat dokładniej.
Ja tylko zacząłem szperać dzwonić i coś znalazłem, ale nie wiem czy to dobry trop, i sorki że narobiłem zamieszania i nadziei :( ale może coś się uda zrobić z tym zagadnieniem...
jeśli będzie nas powyżej 3 auta to kolo zaproponował cenę 400 zeta
no to zaproponował .....
ja załatwiłem dla Was o wiele lepszą ofertę i dotyczy tylko spolszczenia :D
arkadiusz301 16-02-2016, 19:55 Ale to jest spolszczenie z mapami :lol: więc nie wiem czy to nie jest dobra oferta porównując z innymi firmami np: Uczymy auta Polskiego :P
PS.
Kolego leszcz, oczywiście nie chcę tu kolidować i podbierać klientów, jak pisałem to jest tylko propozycja, każdy jest dorosły i potrafi dokonać wyboru...
PS.
Kolego leszcz, oczywiście nie chcę tu kolidować i podbierać klientów,
ależ nie ma problemu :) tu nie chodzi o podbieranie :D. Pisałem tylko iż załatwiłem ofertę dla FCP i nic więcej .
Jak znajdzie się powiedzmy 8-10 chętnych mogę pomyśleć o podjechaniu przy okazji wizyty w Wyszkowie do Wawy
arkadiusz301 18-02-2016, 10:03 OK. sprawa co do spolszczenia załatwiona :lol:
Dogadany jestem z gościem który przy okazji będąc w przyszłym tygodniu w Wa-wie podjedzie i spolszczy NX DVD wraz z aktualizacją map - oczywiście z 2016 roku za 350 zeta. Warunek tej ceny to minimum 5 osób, bo inaczej mu się nie opłaci :P soft 5.1 Jedynym mankamentem jest brak możliwości przesyłania muzyki przez bluetooth na NX-a i jakieś problemy mogą wystąpić jeśli ktoś posiada kamerę cofania... Wszystkie znaki polskie działają, mapy na następne lata chodzą po zrobieniu obrazu płyty i po sprawie, wystarczy jedna płyta na kilka osób :P
Dajcie znać czy będzie ktoś zainteresowany tą akcją, dzień akcji czwartek lub piątek, we wtorek będę wiedział konkretnie: dzień, godzinę i miejsce, ale chciałbym też wiedzieć ile osób będzie zainteresowanych...
Info z danymi np: numer tel żeby się później konkretnie umówić podawać na priv...
|
|