Zobacz pełną wersję : Fiesta mk6/Focus mk2
Witam. Muszę coś znaleźć dla żony. Czy coś się rzuci w oczy ze zdjęć. Jak dostanę vin to zapodam.
http://allegro.pl/ford-fiesta-1-25-benzyna-klima-5-drzwi-105-tys-i6277903960.html#thumb/3
Fiesta/Fusion 2002, 1.25 Zetec-S/Duratec DOHC EFI(75PS), Sea Grey Metalik
Numer VIN: WF0HXXGAJH6J32641
Główne funkcje
Data produkcji: 29.05.2006
Model pojazdu: Fiesta/Fusion 2002
Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan
Wersja: Seria 30
Silnik: 1.25 Zetec-S/Duratec DOHC EFI(75PS)
Przekładnia: 5-biegowa ręczna - B5/IB5
Napęd: LHD FWD
Przełożenie przekładni głównej: 4.25
Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji
Klimatyzacja: Automatyczna Regulacja Temperatury
Obszar: (+)"A"
Lakier: Sea Grey Metalik
Materiał we wnętrzu: Tungsten / Niebieski Denim
slawek-kali 26-06-2016, 15:24 Przebieg z ksiazki okej, pozniej aso juz nie widzial raczej..
Nie podoba mi sie spasowanie zderzaka z blotnikami, no i cena bardzo atrakcyjna.
W DE ceny startuja od 3000€ ~ 13.000zl
Gimnastikball 26-06-2016, 20:50 Proszę Cię. Naodbieralem się takich nowych fiest. W każdej zderzak żył swoim życiem mimo że jeszcze drogi nie widział
slawek-kali 26-06-2016, 20:57 Kolega pytal to odpowiedzialem.. ja widzialem inaczej spasowane i dlatego o tym napisalem.
Gimnastikball 26-06-2016, 21:11 Robisz z igły widły
slawek-kali 26-06-2016, 21:13 Niech sie przyjrzy dokladniej i tyle.. to ty robisz zamieszanie jakbys sam to sprzedawal..
O cenie tego auta juz pisalem ;)
Gimnastikball 26-06-2016, 21:22 No jaha.
Czytam Twoje rady i mam niezłą beka od czasu do czasu.
Monopolu na wiedzę nie masz na szczęście.
Ludzie czytają twoje wypowiedzi i wyciągają wnioski.
Ale doprawdy czasem nie da się przesjeść obojętnie.
Wyważ trochę swoje wypowiedzi, to może będzie Cię mozna brać za poważnego gościa.
Czuwaj !
Pasowanie błotnik/zderzak przedni (właściwie nakładka zderzaka) rozjeżdża się przy pierwszym spotkaniu z krawężnikiem. Nie wiadomo co jest gorsze :) Idealne spasowanie podejrzane (bo było coś robione), nieidealne wiarygodne (przez tyle lat auto musiało spotkać się z krawężnikiem). To samo dotyczy MK7, naoglądałem się.
slawek-kali 26-06-2016, 21:27 Co w moim poscie nie pasuje? Potwierdzilem przebieg z ksiazki, napisalem jakie sa ceny rynkowe na zachodzie skad auto pochodzi i zaproponowalem sprawdzenie przodu....
Jesli jestes w stanie udowodnic cos innego to napisz...
No jaha.
Czytam Twoje rady i mam niezłą beka od czasu do czasu.
Monopolu na wiedzę nie masz na szczęście.
Ludzie czytają twoje wypowiedzi i wyciągają wnioski.
Ale doprawdy czasem nie da się przesjeść obojętnie.
Wyważ trochę swoje wypowiedzi, to może będzie Cię mozna brać za poważnego gościa.
Czuwaj ! Zupełnie nie rozumiem tego postu, nie w temacie. Może jakiś MOD posprzątać?
Widzę że coś źle spasowane. Mam kawał drogi aby obejrzeć. Ale ogólnie to podoba mi się. Żona znowu kręci nosem na Fiestę ale mk7 to już jej się podoba. A takie coś?
http://otomoto.pl/oferta/ford-fiesta-ID6yoqCp.html
slawek-kali 26-06-2016, 22:46 W calosci moze i tak, ale dupa robiona dla mnie.
Zobacz na fotke wneki.. albo mam przewidzenia?!
No właśnie patrze i nic nie widzę, na co zwrócić uwagę?
Darek, ja też szukałem auta dla żony. Zacząłem od mk6/Fusion a skończyło się tak: http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=225863 . Na pewnym etapie poszukiwań, najważniejszym parametrem technicznym był kolor nadwozia :) Za dobrą mk7 minimalny budżet to 25tyś.
Żona mówi że Focus też może być. Dla baby kolor przecież najważniejszy. Np taki, cena jak za 2005 rok raczej wyższa jak niższa:
http://allegro.pl/ford-focus-1-6-116ps-xenon-klimatronik-full-ghia-i6293418216.html
WF05XXWPD55B18072
Do tego dojdą opłaty i jak urwie coś się z ceny to wyjdzie 17,5 klocka. A to już nie mało. Z drugiej strony auto ładnie się prezentuje, może po numerze vin koledzy coś wygrzebią.
Podbijam temat. Jutro chciałbym obejrzeć tego focusa, macie jakieś spostrzeżenia?
szkodnik85 28-06-2016, 06:37 Pooglądaj dobrze tył tego samochodu :)
Auto obejrzane i zakupione. Maska jedynie malowana, czego sprzedawca nie ukrywał. Tuv niemiecki z lipca 2014 roku z przebiegiem 112 tyś. Jeden właściciel od nowości w germanii. Prowadzi się jak nowy wóz. Tarcze i klocki prawie nowe. Trzeba dla pewności wymienić olej i rozrząd. Najważniejsze że żona zadowolona.
|