eclipse
10-09-2016, 12:05
W S max ..ie mam od wielu lat zestaw głośnomówwiący Nokia CK7 i świetnie się sprawdzał z innymi telefonami . Jakiś czas temu zmieniłem tel. na NOKIA lumia 735 i zaczęły sie problemy . Początkowo problem był z parowaniem ale udało się , teraz nawet dość poprawnie działa wybieranie głosowe , natomiast jest problem z pogłosem w słuchawce telefonów u osób z którymi mam połączenie .( odbiorcy słyszą samych siebie). W moim zestawie samochodowym jest wszystko ok. choć czasem jakby miał jakieś delikatne przerwy , zakłucenia .
W necie wyczytałem sporo stron i wynika że smartfony są troszkę nowszą generacją i dlategoć mogą być problemy z połączeniami .
Co wy nato ?... czy może ktoś z uzytkowników ma również zestaw Nokia ck7 i nie ma tego problemu więc z jakiego korzysta z innego smartfona .
W necie wyczytałem sporo stron i wynika że smartfony są troszkę nowszą generacją i dlategoć mogą być problemy z połączeniami .
Co wy nato ?... czy może ktoś z uzytkowników ma również zestaw Nokia ck7 i nie ma tego problemu więc z jakiego korzysta z innego smartfona .