Dzień dobry,
czy ktoś mógłby polecić serwis blacharsko- lakierniczy na terenie Krakowa? Kwestia wyprostowania wgięcia w drzwiach i lekkiego wgięcia w progu oraz lakierowania drzwi i nadkola. W ASO proponują tylko wymianę całego elementu, z sugestią, że 'dobry serwis blacharsko-lakierniczy poradziłby sobie z taką naprawą bez wymiany'.
Dziękuję za wszelkie namiary.
Asia
damianisko5
05-10-2016, 16:32
Korzystałem tylko z holowania, zajmują się też naprawami powypadkowymi AUTO PAPIEŻ KRAKÓW - zadzwoń 60153 43 33
drugi zakład jest też w pobliżu - tel. 12 658 19 07/ 509526214 ul. Kosocicka /z ich usług nie korzystałem.
Wklej zdjęcia to poradzimy czy trzeba wycinać czy klepać wystrczy.
Aso to tylko i wyłącznie jak auto na gwarancji i itp
damianisko5
08-10-2016, 16:28
Joanno - i jak sprawy potoczyły się z samochodem ?
Kiedyś robiłem blacharkę na Trybuny Ludów 5.
Całkiem uczciwie podeszli do sprawy - z nowymi (oryginalnymi) elementami wyszło prawie 5 razy taniej niż krzyknęło ASO i 2 razy mniej niż inne warsztaty które brały pod uwagę tylko szpachlę i lakierowanie.
Przejeździłem tak kilka lat i do zmiany auta nie wyszły żadne niespodzianki.
Nie wiem jak teraz ale warto popytać.
damianisko5
12-10-2016, 08:22
Joanna zarejestrowała się tylko w celu uzyskania porady. Nie liczmy, że opowie nam coś więcej o problemie. No cóż, tak bywa ...
AdoKrycha007
12-10-2016, 08:23
jak pisałem wcześniej, ja polecam tutaj - http://forum.fordclubpolska.org/showpost.php?p=2651582&postcount=5
paru moich kumpli i ojciec też tutaj robili i wszyscy zadowoleni. najtaniej nie jest, ale tani lakiernik to zły lakiernik.