Zobacz pełną wersję : Fusion USA do obejrzenia /Stoczek Łukowski/

steell
10-07-2017, 19:52
Jest do obejrzenia auto w Stoczku Łukowskim jako że mam daleko liczę ze ktoś z miejscowych dokona wstępnych oględzin i przekaże mi co i jak. Najlepiej gdyby to był ktoś mający doświadczenie z tymi autami. Szczególnie interesuje mnie dostosowanie lamp sprawność mechaniczna i zobaczenie jak została dokonana naprawa, zdjęcia z uszkodzeń podeślę na PW lub email.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-mondeo-ford-mondeo-mk5-titanum-ID6yQljD.html

Golson
10-07-2017, 20:22
Takie przemyślenie mnie naszło - po co pchać się w auto, które przez praktycznie cały okres użytkowania będzie problematyczne? Począwszy od kwestii gwarancji, ewentualnego boksowania się z akcjami serwisowymi, dostępnością części, itd. itp. Pominę już fakt, że aut pospolitych zwyczajnie nie opłaca się targać stamtąd poza tymi z salvage title... więc bajki w stylu "na mienie", "ciotka mieszka w stanach i przysłała" można sobie między bajki włożyć.

Kumam, że są niektóre pudła, których w europie nie uświadczysz i jedyna opcja to import zza wielkiej kałuży ale co kusi ludzi do kupowania stamtąd wraków w przypadku modeli, które z powodzeniem można dostać również u nas, z rodzimego (europejskiego) rynku?