Zobacz pełną wersję : PRZYCIEMNIANIE SZYB - KING-CAR - PIASECZNO K. W-WY

Pusia01
14-08-2007, 13:42
Mamy rabat na przyciemnianie szyb !

Firma KING-CAR
ul. Lechitów 42
Piaseczno k.W-wy

Link do mojej pumy przyciemnionej w tej firmie:
http://www.king-car.gratka.pl/ogl/97.html (9 zdjęć)

Normalna cena za przyciemnienie tyłu, boków tył i boków przód w pumie to 450 zł.

Cena dla Klubowiczów: 400 zł.

Firma wydaje certyfikaty i atesty, daje 7 lat gwarancji na folię.

Jeśli jedziesz przyciemniać szyby w innym samochodzie niż Ford Puma to powołaj się na mnie, czyli na Pusię, a również dostaniesz rabat !

Kefir
14-08-2007, 20:20
rabat może i nie głupi, ale na przód też naklejają? U nas żaden zakład nie założy z gwarancją, że policja nie każe ci jej zerwać.

Pusia01
15-08-2007, 12:09
Na przednią szybę nie, ale na boczne (kierowcy i pasażera) na życzenie naklejają.
Są 4 stopnie przyciemnienia: 1,2,3,4.
1 to najdelikatniej przyciemnione, dopuszczalne na przednich bocznych szybach, jeśli nie masz seryjnie już mocno piecowo przyciemnionych.

W każdym razie ja mam na przednich bocznych 2 stopień (na mandat ;-) ) , na tyle i tylnych bokach 3 stopień, prawie czarne :fcp2

Jeśli Policja ma ze sobą przyrząd do mierzenia stopnia przyciemnienia to zadne atesty Ci nie pomogą... :fcp5

.darekm
26-10-2007, 17:00
Potwierdzam Pusia 01- żadne atesty nie pomogą. Sam rwałem folie z przednich szyb, bo mi dowód rejestracyjny miśki zabrali. A tak sobie samochód oszpeciłem że aż żal. Ale co zrobić takie przepisy-głupie ale jednak przepisy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia tym co mają przyciemnione przednie szyby;)