Witam,
Gdzie w Łodzi mogę dobrze ustawić geometrię?
Chodzi mi o sprawdzone warsztaty, które na tym się znają ? Ile może kosztować taka usługa?
pozdrawiam
Vite
motorek26
09-09-2007, 10:45
witaj dobrze robi na rokicinskiej ale nie wiem jaki numer to jest jadac od ronda lotników przed wiaduktem jakieś 200 metrów
damianołódź
09-09-2007, 19:04
witaj dobrze robi na rokicinskiej ale nie wiem jaki numer to jest jadac od ronda lotników
To jest chyba Rondo Inwalidów???? Lotników Lwowskich to na Górnej przy Szpitalu Kopernika
Ja kontrolę zbieżności i ustawienie robiłem na Tuwima, serwis Subaru i dystrybutor części do Forda. Zjeżdżając z Kopcińskiego w Tuwima po prawej stronie przed Tramwajową.
W MK III oprócz przodu trzeba ustawić także zbieżność tyłu, więc 60,00 pln nie starczy.
Taka usługa to około 130,00 pln
Gemini63
10-09-2007, 09:34
Profesjonalnie robią na wlocie do Brzezin od strony Andrespola. Najpierw sprawdzaja na szarpakach, jezeli nie ma żadnych luzów dopiero wtedy ustawiaja geometrię. Za całość (przód i tył) kasują (kasowali pół roku temu) 50,-
Tel. 0-46 8743920
black_time
11-09-2007, 14:29
Kolego możesz dac jakiś dokładniejszy namiar na te Brzeziny?
Czy ustawienie geometrii to to samo co zbieżność,czy to osobne kwestie i robią to jednocześnie?
Gemini63
11-09-2007, 20:15
Podałem wszystko co trzeba. Jadąc od strony Andrespola, już w granicach administracyjnych Brzezin po lewej stronie jest stacja kontroli pojazdów, ładny dom wykostkowane duże podwórko i w głębi stacja diagnostyczna. Wszystko nowiutkie jak spod igły. Badanie jest kompleksowe, w bazie danych wszystkie marki i modele, zawodowa obsługa. Trzeba wcześniej zadzwonić (tel. wyżej) i się umówić (w moim przypadku na drugi dzień). Na fakturę cena +22% VAT.
polecam serwis przy ul. Krzemienieckiej w Łodzi, koło urzędu miasta, na karolewie. jest tam głównie serwis Toyoty, ale robią dobrze i tanio każde auto.
Jadąc od strony Andrespola, już w granicach administracyjnych Brzezin po lewej stronie jest stacja kontroli pojazdów,
byłem tam kiedys kolesie sa konkretni
Od siebie dorzuce - omijaj szerokim łukiem "nastapol", a napewno ten na kasprzaka, oszukuja, biora kase i nie ustawiaja wcale, przynajmniej mnie tak oszukali
ja mogę polecić warsztat na ul.Kolejowej jest to ostatnia ulica odchodząca od Pabianickej przed wiaduktem jadąc w kierunku centrum koszt cos ok 70zl. Ja i kilku kolegów tam ustawialiśmy i każdy z nas zadowolony.
Pozdro
polecam również brzeziny.to jest ulica małczewska tel468743920. warto zadzwonić przed pojechaniem bo często mają pełno. pozdro :fcp1
bercik-k
21-12-2007, 00:53
WOJSKA POLSKIEGO ZA CMENTARZEM W STRONĘ REALA PRZED ŚWIATŁAMI