Zobacz pełną wersję : Aktualizacja sync 1.0 do 1.1.

pablo35
11-01-2020, 15:26
Witam. Czy ktoś byłby w stanie wgrać mi aktualizacje do 1. 1. Mam w chwili obecnej sync 1.0 mówiący po angielsku, a z tego co się orientowałem 1.1 ma j. polski przy wywoływanie telefonu, czytaniu sms-ów. Niestety jak ściągam ze strony Forda aktualizacje to później nie mogę przenieść tego na pendrive. Wyskakuje jakiś błąd Czy ktoś pomoże?

arturek
11-01-2020, 16:01
Witam

Czy kolega jest pewien oznaczeń modułów (1.0 i 1.1) ?

U mnie w Focusie to były inne moduły

pozdrawiam
Arturek

pablo35
11-01-2020, 17:37
Witam

Czy kolega jest pewien oznaczeń modułów (1.0 i 1.1) ?

U mnie w Focusie to były inne moduły

pozdrawiam
Arturek
Oprogramowanie: V5.8, E1BT-14D54

arturek
16-01-2020, 12:03
OK
czyli wygląda na to, że wystarczy wgrać oprogramowanie

Poszukaj na forum:
- pobierasz plik aktualizacji
- wgrywasz na pendriva
- w radiu uruchamiasz aktualizację
i tyle

tu na przykładzie Focusa

https://www.youtube.com/watch?v=IA1GmmSQyDI

pozdrawiam

andrzej139
17-01-2020, 07:02
Witam. Czy ktoś byłby w stanie wgrać mi aktualizacje do 1. 1. Mam w chwili obecnej sync 1.0 mówiący po angielsku, a z tego co się orientowałem 1.1 ma j. polski przy wywoływanie telefonu, czytaniu sms-ów. Niestety jak ściągam ze strony Forda aktualizacje to później nie mogę przenieść tego na pendrive. Wyskakuje jakiś błąd Czy ktoś pomoże?

Zobacz TUTAJ: http://www.focusklubpolska.pl/showth...light=sync%2A1
Jest opis, odnośnik do strony z plikiem instalacyjnym, film i parę porad...

pablo35
19-01-2020, 13:48
Wchodziłem na stronę Forda wpisałem w VIN pobrałem na komputer aktualizacje zaczęłam rozpakowywać rarem. Niestety podczas rozpakowywania pojawia się błąd. Jednym słowem aktualizacja jest ale nie mogę jej otworzyć i przegrać. Próbowałem też otworzyć plik aktualizacji na innym komputerze i także pojawia się błąd podczas rozpakowywania. Stąd moje pytanie czy może ktoś ma pendriva z aktualizacją to chętnie skorzystam, a jak nie to gdzie i u kogo w Warszawie zrobię aktualizuje?

Bump: