Zobacz pełną wersję : [Fusion - Mondeo USA] zgubiona karta/klucz
ronczka94 19-06-2020, 13:00 witam,
jak w temacie, zgubiłem lub zostawiłem swój klucz od auta w bagażniku i zamknałem auto z palca (kodem), a dzis chcialem jechac na zakupy i nie moglem znalezc klucza. nie wiem, moze zostawilem go w bagazniku, nie miałem zapasowego bo auto z Kanady i był tylko jeden.
mozecie poradzic jak sie za to zabrac? nie mam w ogole pojecia co moge w obecnej chwili zrobic. nie mam drugiego kluczyka, nie mam kodu do otwierania drzwi, a auto stoi na parkingu. w dodatku przebywam w niemczech.. :/
nie mam w ogole pojecia co moge w obecnej chwili zrobic. nie mam drugiego kluczyka, nie mam kodu do otwierania drzwi, a auto stoi na parkingu. w dodatku przebywam w niemczech.. :/
szukaj klucza .
inaczej awaryjne otwieranie bo kodu nie znasz :(
ronczka94 19-06-2020, 13:23 szukaj klucza .
inaczej awaryjne otwieranie bo kodu nie znasz :(
szukam i nie znajduje dlatego mysle, ze moze w czasie sprzatania wypadl mi z kurtki i lezy w bagazniku. ale czy odpalilby wtedy bez kluczykowo? bo przeparkowalem auto wtedy. moze jest jakis kod na otwarcie samej klapy bagaznika, ale czy jak zamknalem auto to czy w ten sposob otworze bagaznik? troche zbyt proste to..
odpala kiedy kluczyk jest w aucie
moze jest jakis kod na otwarcie samej klapy
najtańszy kod
https://f.allegroimg.com/s512/01f14d/defd7a1c48269b6da8b650c2b8bf/MLOTEK-SLUSARSKI-5-KG-PRODUKT-POLSKI-MOCNY
do otwierania awaryjnego
tylko wybieraj szybę w drzwiach, są najtańsze i najprostsze do wstawienia
te małe wklejane są o wiele droższe
"specjalista" z dojazdem weźmie więcej niż ten zestaw, a szkody może zrobić podobne jak się będzie szarpał z drzwiami.
ronczka94 19-06-2020, 14:15 mam ubezpieczenie ADAC, może tym wskoram cos, ze zamowią magika, ktory to otworzy
czy szyba z mondeo mk5 pasuje do fusiona ewentualnie?
i jak wyglada ewentualne dorobienie kluczyka do auta, jesli nie jestem w posiadaniu zadnego?
i jak wyglada ewentualne dorobienie kluczyka do auta, jesli nie jestem w posiadaniu zadnego?
z tym nie ma problemu . Jedynie trzeba Ci kluczyka i do koduje się bez problemu .JAk coś mam jeden kluczyk
ronczka94 19-06-2020, 16:31 z tym nie ma problemu . Jedynie trzeba Ci kluczyka i do koduje się bez problemu .JAk coś mam jeden kluczyk
ile to cenowo wynosi kodowanie drugiego kluczyka?
ALE na moje SZCZESCIE, odkad jestem w Niemczech mam wykupione ADAC i po prostu zadzwoniłem do nich i okazało sie, ze miły pan przyjechał wpakował jakies dwie poduszki, ktore napompował i sklinował plastikiem, a nastepnie otworzył drzwi..... czuje sie takim fartem, jakbym w lotka wygrał.
dziękuje za wszelka pomoc i mam nauczke od zycia, zeby zawsze miec drugi kluczyk.. :)
dziękuje za wszelka pomoc i mam nauczke od zycia, zeby zawsze miec drugi kluczyk..
gdzie był w bagażniku ?
kodowanie kluczyka to coś koło 100-150 kluczyk w granicach 500
ronczka94 19-06-2020, 19:04 gdzie był w bagażniku ?
kodowanie kluczyka to coś koło 100-150 kluczyk w granicach 500
nie, wypadł mi z kieszeni i wpadł między fotel kierowcy a podłokietnik, ciężko było mi go nawet wyjąć.
no to teraz tylko odczytac kod i nie bedzie problemu :)
|
|