Zobacz pełną wersję : wymiana oleju w skrzyni PowerShift - adres
Hej,
Proszę o podanie jakiegoś dobrego warsztatu z okolicy Chorzów, Katowice, Bytom, w którym sprawnie i dobrze wymienią olej w automatycznej skrzyni biegów :).
manixzabrze 09-11-2020, 10:21 MIWOKAR ul.Bocheńskiego 74 Katowice tel. 795-278-660
mondeo70235 09-11-2020, 14:47 Time car specjalizacja ford katowice ul.żeliwna 26b tel.798-090-070
Patryk725 16-11-2020, 20:04 Time car specjalizacja ford katowice ul.żeliwna 26b tel.798-090-070
MIWOKAR ul.Bocheńskiego 74 Katowice tel. 795-278-660
jakie koszta tej przyjemności?
Hej,
Proszę o podanie jakiegoś dobrego warsztatu z okolicy Chorzów, Katowice, Bytom, w którym sprawnie i dobrze wymienią olej w automatycznej skrzyni biegów :).
Cześć,
Właśnie zastanawiam się również na wyborem warsztatu, który zrobi to w sposób właściwy.
Po odrzuceniu kilku możliwości waham się pomiędzy polecanym na forum "Ford Sławek w Katowicach" oraz ASO "Ford WIKAR Kraków" (tutaj był mój Ford kupiony i serwisowany) - cena identyczna ok. 1200zł, terminy równie krótkie.
Ktoś coś podpowie? Spiolo, wybrałeś już?
Patryk725 26-11-2020, 15:29 Cześć,
Właśnie zastanawiam się również na wyborem warsztatu, który zrobi to w sposób właściwy.
Po odrzuceniu kilku możliwości waham się pomiędzy polecanym na forum "Ford Sławek w Katowicach" oraz ASO "Ford WIKAR Kraków" (tutaj był mój Ford kupiony i serwisowany) - cena identyczna ok. 1200zł, terminy równie krótkie.
Ktoś coś podpowie? Spiolo, wybrałeś już?
W wtorek rano zostawiłem, po południu odebrałem z Ford Sławek. Prócz oleju w skrzyni był kompleksowy przegląd i polecam 👌
W wtorek rano zostawiłem, po południu odebrałem z Ford Sławek. Prócz oleju w skrzyni był kompleksowy przegląd i polecam 👌
Jeżeli to nie tajemnica, jaki był koszt wymiany oleju?
W temacie kompleksowego przeglądu, może podpowiesz co warto przy okazji sprawdzić? Jaki masz przebieg? Jaki koszt takiego przeglądu?
Patryk725 26-11-2020, 17:47 Jeżeli to nie tajemnica, jaki był koszt wymiany oleju?
W temacie kompleksowego przeglądu, może podpowiesz co warto przy okazji sprawdzić? Jaki masz przebieg? Jaki koszt takiego przeglądu?
Olej w skrzyni biegów + wymiana 800zł
Do tego robiłem komplet filtrów oryg., płukanka + nowy olej silnikowy, nowy korek + uszczelka, tarcze klocki przód ate, świece komplet oryg., nowy akumulator = 3800zł. Według mnie dobra cena. W końcu to nie jest warsztat u jakiegoś Wieśka na garażu. Przebieg 108k 2 tyg. po zakupie
Olej w skrzyni biegów + wymiana 800zł
Mi krzyknęli 1200zł za wymianę oleju w skrzyni, dlatego się łamię, bo w ASO jest identyczna cena. Nie miałem w tym tygodniu czasu,żeby się tym zająć, ale muszę w końcu gdzieś samochód umówić.
Był jakiś powód wymiany świec? mam niemal identyczny przebieg (ok. 107k), idzie zima i wolałbym wymienić zanim pojawią się problemy (aku wymieniłem parę miesięcy temu).
Patryk725 26-11-2020, 18:48 Mi krzyknęli 1200zł za wymianę oleju w skrzyni, dlatego się łamię, bo w ASO jest identyczna cena. Nie miałem w tym tygodniu czasu,żeby się tym zająć, ale muszę w końcu gdzieś samochód umówić.
Był jakiś powód wymiany świec? mam niemal identyczny przebieg (ok. 107k), idzie zima i wolałbym wymienić zanim pojawią się problemy (aku wymieniłem parę miesięcy temu).
Profilaktycznie. Nie miałem wiedzy na temat poprzednich więc poprosiłem by wymienili.
|
|