Cześć Wszystkim,
czy jest jakaś różnica w klapie bagażnika
czy kuga i escape maja takie same klapy?
poszukuję klapy do escape i zastanawiam się czy klapa od kugi będzie pasować?
dzięki za info :one:
ostrebor
18-08-2018, 19:02
Wymieniłem klapę w Escape na klapę z Kugi i nie ma problemów.
A lampy jakie masz USA czy EU?
zaspanyyy
17-04-2019, 10:43
Witam
Mam pytanko. Czy zderzak tylny i klapa bagażnika z Kuga pasują do Escape? (model z 2017 roku)
damianmns
17-04-2021, 20:39
Witam Serdecznie,
Płynie do mnie Ford Escape SEL 2.0 ecoboost w nowej generacji rok 2020.
I tu mam kilka pytać otóż czy ktoś orientuje się czy części z europejskiej Kugi tzn maska, drzwi, zderzak, błotnik pasują do Escape ?
To samo tyczy się lamp znalazłem stosunkowo tanie nowe lampy do kugi tylko pytanie czy to będzie wszytko pasować i działać wraz z systemem automatycznych długich świateł ?
Może ma już ktoś jakieś doświadczenie z naprawa nowego modelu ?
Za wszystkie porady z góry dziękuje
Damian
JohnDoe07
13-03-2023, 12:57
Czy do Escape 2019 rok, będą pasowały drzwi i błotnik z Kugi przed liftem?
Pytam bo szukam części blacharskich i wolałbym się upewnić.
jkrajka85
07-04-2024, 13:39
Witam.
Czy Ktoś już sprowadził nowy model Forda Escape z 2023 roku?
W Europie ten model dopiero wychodzi jako Kuga. Mój płynie i zaczynam się rozglądać za częściami typu zderzak przedni, maska, błotnik. Ktoś się orientuje czy części od Kugi będą pasować do Escape?
Graczu92
16-11-2024, 15:21
Witam. Tak jak w temacie . Szukałem ale nie znalazłem . Czy ktokolwiek montował zderzak od Kugi St-line do Escape 2021 ale wersja z hakiem? Zdaje sobie sprawę że trzeba byłoby ciąć zderzak o ile się da i może ktoś ma zdjęcia jak to wygląda. Pozdrawiam
lukaszooo
17-11-2024, 08:59
Przerabiałem escape na europejskie STline. Pełnych stline zrobilem 5 sztuk a ulepów z tylko np przednim zderzakiem zrobiłem pewnie ze 20 sztuk.
Do zwyklego haka trzeba podciąć zderzak i to nawet sporo ale po montażu nie widać podcięcia, mam zdjęcia ale na tym forum dodawanie zdjęć to jakiś kosmos....
Każdemu polecam Ori hak otwierany z przycisku, jak działa jest na filmiku na moim FB. Wbrew pozorom nie są to jakieś ogromne pieniadze. Mam nagrany film na YT który pokazuje wszelkie możliwości jeśli chodzi o montaż haka w tym aucie ale nie mam werwy do złożenia go.
Tutaj film nagrany 2 lata temu co najczęściej dokłada się w tym modelu
https://youtu.be/Vn65KQ1n5JY?si=Tb2HjafTfqlksgaB
Graczu92
17-11-2024, 15:05
A czy jest dużo roboty z przerobieniem instalacji?