Jakubek_x
04-05-2021, 08:02
Dzień dobry,
Mondeo MK5 2015 - karta SD EUROPE włożona w czytniku, lecz pomimo ukazuje błąd na sync 2, że karty brak.
W czym może być problem?
Próbowałem włożyć kartę do kompa, jednak też jej nie widzi. Czy to normalne przy tej karcie?
Pozdrawiam
...Czy to normalne przy tej karcie?
...
Tak. Każda "uwalona"/popsuta/padnięta karta ma tak samo.:one:
Jakubek_x
04-05-2021, 08:41
W takim przypadku czeka mnie pewnie wymiana.
Czy ktoś ma takową na sprzedaż, albo wie, gdzie mogę zakupić?
Na wszelkiego typu portalach aukcyjnych są, albo na fejsbukach w grupach tematycznych też są. Chyba za 90pln czy też mniej można dorwać na ten rok mapy.
Ewentualnie ASO i tam parę setek za tą kartę.
Witam serdecznie mam problem z nawigacja ,pokazuje mi się komunikat BŁĄD KARTY SD oraz WŁÓŻ AKTYWNĄ KARTĘ SD.Czasami po wyjeciu karty sd i ponownym wlożeniu nawigacja sie uruchamia i jest wszystko OK,ale po kilku dniach sytuacja znowu sie powtarza i ponowne wyjęcie karty i wlożenie nic nie daje.Wtej chwili śiągnolem aktualne mapy 2022 na nową kartę sd ale to nic nie dało dalej jest ten sam komunikat. Nawigację dokladalem sam 2 lata temu i nie bylo żadnych problemów.Bardzo prosze o pomoc.
mondeo70235
11-02-2022, 22:00
przywróć ustawienia fabryczne na synch u mnie pomogło
Jaroo132
24-05-2022, 07:35
...BŁĄD KARTY SD oraz WŁÓŻ AKTYWNĄ KARTĘ SD...
Witam. Czy rozwiązałeś już może ten problem? U mnie też występuje, a przywrócenie do ustawień fabrycznych nie pomaga. SYNC2 dodany 2 lat temu, mapy F8 śmigają, F10 już nie. Zaktualizowany CCPU S/W version 3.10.16180