peju
06-08-2021, 18:08
Rodzice kupili Fiestę mk7 z nawigacją. no ale nie mają samej karty z mapami w zestawie z autem. teraz mam problem jak i gdzie znaleźć taką kartę bo zrobiło się to bardziej skomplikowane niż myślałem. Radio w ogóle nie chciało czytać map z mojej karty od Mondeo z SYNC2. Kartę mam opisaną jako F5 - co w ogóle znaczą te symbole F5, F6 itd?
Po drugie... skoro moje mapy nie pasują do Fiesty to jak znaleźć prawidłowe? W sieci jest mnóstwo ogłoszeń (OLX, allegro) ale opisane: "mapy do Forda" - i bądź tu mądry. skąd mam wiedzieć że to będzie działało?
nowych nie chcę bo szkoda kasy i zresztą nie jest to konieczne skoro jest tyle ogłoszeń. tylko po czym poznać że będą pasować?
Po drugie... skoro moje mapy nie pasują do Fiesty to jak znaleźć prawidłowe? W sieci jest mnóstwo ogłoszeń (OLX, allegro) ale opisane: "mapy do Forda" - i bądź tu mądry. skąd mam wiedzieć że to będzie działało?
nowych nie chcę bo szkoda kasy i zresztą nie jest to konieczne skoro jest tyle ogłoszeń. tylko po czym poznać że będą pasować?