Panowie mam problem, kupiłem zegary z małym wyświetlaczem po podłączeniu ich świeci kontrolka airbag, po podłączeniu starych (duży czerwony) ikonki nie ma (ikona działa )
Błędy z forscana
U0151
U2101
B0050
Nowe z 2010, stare 2007
Odczyt elmconfig i zegary są od mondeo wiele rzeczy się nie zgadza. Panowie czy wgranie wsadu zapisanego przy starych zegarach do nowych pomoże?
Wgrałem zczytane ccd z bcm od starych na nowe zegary i dalej lipa :/
2010
I to jest twój problem.
I już wiesz czemu były tak tanie, bo takich nikt nie szuka.
Wprawne oko zauważy literkę na początku numeru części zamiast cyfry.
Trzeba było poszukać do swojego rocznika, to może nawet chwilówkę by miały.
Czy w tych licznikach zmiana z mil na km wymaga specjalistycznego oprogramowania?
Bardzo specjalistycznego, wręcz niemożliwe do wykonania :619:
....Nowe z 2010, stare 2007
Odczyt elmconfig i zegary są od mondeo wiele rzeczy się nie zgadza. Panowie czy wgranie wsadu zapisanego przy starych zegarach do nowych pomoże?
Wgrałem zczytane ccd z bcm od starych na nowe zegary i dalej lipa :/
Kolega najwyraźniej "z rodziny Pomysłowego Dobromira"... A tu potrzebna jest stosowna wiedza a nie "umiejętność machania łopatą i kilofem"...
Aby Kolega "nie przeciążał swych szarych komórek" napiszę wprost i w punktach:
1) Obecnych zegarów AD 2010 "żadna siła" nie przerobi na zegary do auta AD 2007...
2) Kolega od postu powyżej znany jest ze swych enigmatycznych wypowiedzi oraz "przepastnych kartonów, w których jest wszystko to co inni potrzebują"...
Jego wypowiedź należy więc rozumieć tak: "mam mały czerwony licznik do przedlifta gotowy do montażu. Licznik czeka na kontakt w sprawie ustalenia warunków zmiany miejsca pobytu"...:619:
A pan tedi_k to chyba sympatyk elektrody i tego klimatu?