Witajcie
Niedawno nabyłem Focusa II 2005 rocznik moje pytanie jest następujące do czego służy funkcja CDDJ w radiu 6000CD
pozdrawiam
MAX
Witajcie
Niedawno nabyłem Focusa II 2005 rocznik moje pytanie jest następujące do czego służy funkcja CDDJ w radiu 6000CD
pozdrawiam
MAX
A może wystarczy zaglądnąć do instrukcji audio, która jest do pobrania na stronie Ford Polska:
http://www.ford.pl/ns7/instrukcje_obslugi/-/-/-/-/-/-/
pozdrawiam
Arturek
Witajcie
pozdrawiam
MAX
A może wystarczy zaglądnąć do instrukcji audio, która jest do pobrania na stronie Ford Polska:
http://www.ford.pl/ns7/instrukcje_obslugi/-/-/-/-/-/-/
pozdrawiam
Arturek
Oczywiście patrzyłem ale wprost nie jest zapisane dlatego pytam na grupie. Z tego co jest napisane dotyczy zmieniarki tyle tylko ze ja jej nie posiadam.
pozdrawiam
Czytając instrukcję rozumiem (nie wiem czy słusznie) że przycisk przełącza funkcje.
Jeśli gra radio to przełączasz na odtwarzacz CD. Kolejne naciśnięcie przełączałoby na zmieniarkę jeśli by była.
Czytając instrukcję rozumiem (nie wiem czy słusznie) że przycisk przełącza funkcje.
Jeśli gra radio to przełączasz na odtwarzacz CD. Kolejne naciśnięcie przełączałoby na zmieniarkę jeśli by była.
Raczej niezupełnie są 2 przyciski CD i CDDJ gdzie CDDJ przełącza na zmieniarkę. jeśli jej nie ma wyświetla sie stosowna informacja a CD przełącza na CD. Tak mi sie wydaje. Moze ktos posiada 6000cd z zewnętrzna zmieniarką. Wersja która zamiast Przycisku AUX posiada CDDJ.
Mile widziane komentarze interesuje mnie nowy model ten montowany do Foki II.
Myśle że najprościej będzie poprostu zajrzeć czy nie ma zmieniarki pod siedzeniem pasażera i bedzie wszytko jasne jak będzie to będzie oznaczać że poprzedni właściciel kupił a jak nie to nie kupił i się wyjaśni.
Dzieki Ci za zainteresowanie ;) :fcp18
Pozdrawiam
MAX
Janeczek1975
23-12-2007, 16:33
Witam
Mam takie same radyjko jak twmax.
6000CD - z centralnie umieszczonym włącznikiem i regulatorem głóśnośći( taka okrągła gałka ) Max wie o co chodzi .
No więc tak :
Przycisk CD włancza wew . odtwarzacz w radiu
Czyli jak masz płyte w napędzie , i chcesz ją odpalić ,to naciskasz na CD , żeby posłuchać znowu radia ,to naciskasz AM/FM ; powrót do płytu -CD u mnie tak to działa .
Kilkukrotne naciskanie CD nic nie robi .
Przycisk CDDJ - uruchamia zew. zmieniarkę , jeśli ją masz .
Reasumująć :
CD - uruchamia płytke wew. w radiu .
AM/FM - włańcza dzwięk z radia , jaśli akurat odtwarzana jest muza z CD wew .lub zew .
CDDJ - uruchamia zmieniarkę
Oto cała tajemnica :fcp2