Kate1972
30-03-2008, 15:50
Kupiłam używany z 2002, wiem że miał robiony przód. CZy możecie mi poradzić gdzie powinnam szukać pomocy w wykryciu i usunięciu nieszczelności w fordzie KA??? Czy mam się udac do serwisu forda czy innego zwykłego blacharza?
Dziś zauważyłam ogromne ilości wody od strony kierowcy, tapicerka wręcz nasiąknieta litrami!!!!!!!!!!
opisz dokładnie gdzie jest mokro.
no i uzupełnij profil tak abyśmy wiedzieli z kąt jesteś
do ASO nie ma co jechać wystarczy zwykły blacharz tyle, że sprawdzony
Kate1972
30-03-2008, 16:57
Podłoga po stronie kierowcy. Filcowe wyłożenie jest nasiąknięte wodą. Wczoraj padało i stąd te podejrzenia. A ponad 2 tygodnie temu kiedy kupiłam od kogoś to auta, też pod gumową wycieraczką widziałam,że jest mokre, ale sądziłam że to naniesiony śnieg - dziś jednak jestem pewna, że tam przecieka.
Jestem z Sosnowca i niestety nie znam żadnego blacharza, bo nigdy nie było takiej potrzeby :( W związku z tym szczerze mówiąc wybierałam się juto do forda w S-cu.
jaro_krakow
26-04-2008, 12:01
moze przecieka po kablu antenowym? czasem na dachu robi sie nieszczelnosc pod antena i kropelka po kropelce leci po kablu do srodka , jak bedzie deszcz wjedz przedem na kraweznik tak zeby tyl byl nizej i zobacz czy bedzie mokro jezeli nie tzn ze cieklo po kablu .
Być może masz dziurawa podłogę i bez spawania się nie obejdzie :551: