Zobacz pełną wersję : Instrukcja obsługi - Focus ZX4 wersja amerykańska

saler
07-12-2008, 14:20
ford focus ST 170 ZX4 wersja amerykańska zdecydowanie kupię (jezyk polski preferowany) pozdrawiam

mizi_dr
07-12-2008, 18:07
Hmm ani ładu ani składu a już nie mówiąc o kulturze wypowiedzi, jakieś proszę by się przydało albo jak.
Dla mnie brzmi mniej więcej to tak ?dawajcie instrukcję bo wp?.l?.

dyha
07-12-2008, 19:20
Hmm ani ładu ani składu a już nie mówiąc o kulturze wypowiedzi, jakieś proszę by się przydało albo jak.

Przecież kolega napisał że KUPI a nie aby mu DAĆ i w tym kontekście dodatek "proszę" nie jest konieczny. Jak to będzie brzmiało: Proszę, kupię instr obsługi...........? bez sensu.
Informacja krótka treściwa i tyle. To nie forum savoir vivre

Poza tym mizi_dr używanie inwektyw typu dawajcie instrukcję bo wp?.l? nawet wykropkowanych, nie najlepiej świadczy o twojej kulturze osobistej a zwracasz innym na to uwagę

mizi_dr
07-12-2008, 21:52
No widzisz dyha a ja zrozumiałem, że kolega kupi FF ST a nie instrukcję. Tytuł jest ?instrukcja obsługi? a dalej ?ford focus ST 170 ZX4 wersja amerykańska zdecydowanie kupię?.
Po za tym nawet nie pomyślałem że gdybym posiadał takowa instrukcję w wersji elektronicznej żądać jakiejkolwiek zapłaty, od tego jest to forum żeby się wymieniać informacjami itp.

Odnośnie tego, co jest w cudzysłowiu dyha to jeśli nawet nic bym nie napisał i wykropkował to i tak byś się przyczepił że mam na myśli inwektywy i jestem niekulturalny, a tak właśnie pomyślałem po przeczytaniu.

Może faktycznie troszkę za ostro potraktowałem kolegę, ale sam widzisz, że inaczej zrozumieliśmy post.

No, ale nie to jest przedmiotem wątku, więc koniec.

Instrukcji takowej nie posiadam i nie znam linku do takiej, ale kojarzę ze na forum się przewijały wątki z różnymi instrukcjami.

robal
08-12-2008, 06:59
ford focus ST 170 ZX4 wersja amerykańska zdecydowanie kupię (jezyk polski preferowany) pozdrawiam

http://www.focusplanet.com/downloads/fo ... manual.pdf (http://www.focusplanet.com/downloads/focusmanuals/2005/2005_focus_owner_guidemanual.pdf)

Cena: czteropak Tyskiego ;)
Wersji polskiej brak - chyba, że ktoś domowym sposobem przetłumaczy :)

Posiadacze innych wersji Focusów z USA (inne roczniki np.) pytający o instrukcję - zerknąć tutaj:
http://www.focusplanet.com/ - dział "Focus Owner's Manual"

I tak na marginesie nie było w USA wersji ST 170, tylko ST - miała 151 KM.

arturek
08-12-2008, 14:10
Witam
Nie do końca na temat, na razie można się ratować polską instrukcją do europejskiego focusa.
Na stronie Ford Polska są instrukcje do Focusa 1 oraz Focusa 2
pozdrawiam
Arturek

saler
13-12-2008, 09:52

nie bede tego nawet komentowal - czytac, czytac i jeszcze raz czytac zwlaszcza jak sie krytykuje - o kulturze nie bede dyskutowal ale gdy ja sie pomyle to stosuje takie magiczne slowo "przepraszam" zauważyłeś, że bez kropek ? pozdrawiam gorąco

saler
13-12-2008, 09:53
Witam
Nie do końca na temat, na razie można się ratować polską instrukcją do europejskiego focusa.
Na stronie Ford Polska są instrukcje do Focusa 1 oraz Focusa 2
pozdrawiam
Arturek

dziekuje za informację

mizi_dr
16-12-2008, 06:42
[quote:304suq3l]Hmm ani ładu ani składu a już nie mówiąc o kulturze wypowiedzi, jakieś proszę by się przydało albo jak.
nie bede tego nawet komentowal - czytac, czytac i jeszcze raz czytac zwlaszcza jak sie krytykuje - o kulturze nie bede dyskutowal ale gdy ja sie pomyle to stosuje takie magiczne slowo "przepraszam" zauważyłeś, że bez kropek ? pozdrawiam gorąco[/quote:304suq3l]

No nic, pozostaje mi tylko przyznac sie do winy. W sumie to nie slusznie naskoczylem na kolege :fcp19 . Zatem przepraszam i obiecuje poprawe.

saler
18-12-2008, 07:43
[quote:b55m31i0]Hmm ani ładu ani składu a już nie mówiąc o kulturze wypowiedzi, jakieś proszę by się przydało albo jak.
nie bede tego nawet komentowal - czytac, czytac i jeszcze raz czytac zwlaszcza jak sie krytykuje - o kulturze nie bede dyskutowal ale gdy ja sie pomyle to stosuje takie magiczne slowo "przepraszam" zauważyłeś, że bez kropek ? pozdrawiam gorąco

No nic, pozostaje mi tylko przyznac sie do winy. W sumie to nie slusznie naskoczylem na kolege :fcp19 . Zatem przepraszam i obiecuje poprawe.[/quote:b55m31i0]

i tym mnie ująłeś - pozdrawiam