Wkoncu pokazuje efekt mojego oklejenia. Mysle ze wyszlo niezle choc sa pewne drobiazgi ktore mogle lepiej dopracowac a wynikly z tego ze robilem to pierwszy raz.
Mysle , ze moze sie podobac. Polecam.
PS. okleine kupile w firmie http://www.hartman.com.pl - firma bardzo przyjazna, konkretna i idzie na reke klientom.
[ Dodano: 2005-08-31, 23:42 ]
Jeszcze dodam jedna fotke z ujecia czolowego.
wyglada ladnie i by;oby super gdyby nie te szczeliny miedzy okleinami na kosoli glownej. ciezko sie montowalo :?: a kolorystycznie ta okleina odbiega duzo od aluminium konsoli seryjnej bo chyba ta okleina jest troche jasniejsza??
a kolorystycznie ta okleina odbiega duzo od aluminium konsoli seryjnej bo chyba ta okleina jest troche jasniejsza??
Dokladnie tez bym to chcial wiedziec , chociaz wydaje mi sie ze oklejales calosc bo u mnie seryjna okleina zegara wyglada troche inaczej :?:Ogólnie mi sie podoba :)))
Duze elementy ciezko sie montowalo, lepiej we dwoch to robic. Kolor to sprawa swiatla a szczeliny to musza byc gdyz miedzy plastikami takze sa.
To nie moja estetyka ale sam pomysł oklejenia podoba mi się. Z tym tylko że wolałbym to zrobić folią w kolorze aluminium ((link z allegro) (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61291945) która jest dużo ciensza od okleiny. Aby jednak zrobić to DOBRZE trzeba byłoby wymontować to co zamierza się oklejać. Wtedy jednak można byłoby okleić np.cały plastik (osłonę) wokół zegarka tak aby w ogóle nie było widać czarnego plastiku oraz całą dolną osłonę przy lewarku zmiany biegów jak w wersji Trend i Ghia. Wie ktoś jak można te plastiki wymontować? Jest jakiś sposób aby wyjąć zegarek z otaczającym go czarnym panelem konsoli wraz z przyciskami awaryjnych i ogrzewania szyb?
wyglada ok, a za podanym linkiem do producenta skasuj przecinek bo wciaga go w link, lub daj odstep po adresie.
ace2, fajnie wyglada, prawie jak fabryczne aluminium ;) ;)
mnie sie to widzi....kawal dobrej roboty ace 8) 8)
Ciesze sie, ze sie Wam takze podoba. Dziekuje
No nawet mi się podoba :D , ja bardziej drewienko preferuje, ale wygląda to całkiem nieźle.
Pozdrawiam