Zobacz pełną wersję : [Fiesta 2008-2012] Instrukcja obsługi - naprawiam sam
witam wszystkich
moze sie troszke naraze pytaniem adminom - ale szukam instrukcji do fiesty
model: 2003 rok 1,4 TDCi 50KW 5 drzwi
jesli ktos posiada instrukcje - prosze o info
bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam
i przepraszam za ewentualny klopot
juz mam
pomoca posluzyli forumowicze
pozdrawiam
juz mam
pomoca posluzyli forumowicze
pozdrawiam
od kogo?? skąd masz?? podziel się:))
ja już ten wątek wcześniej poruszyłem i odzewu brak....
czesc
zajzyj na PM
pozdro :)
Sylwia77 03-11-2009, 21:51 Witam, ja również poproszę jeśli można.:)
automati 04-11-2009, 11:00 dopisuję się, bo w innym poście kolega coś opieszale wstawia tą instrukcję
hello
podajcie maile
to Wam wysle
albo po prostu stromna forda :)
kolega majus ma na myśli zwykłą indtrukcje ze strony forda...tak więc nadal czekamy na kolegę z innego postu, który się zaoferował że zeskanuje i podeśle,ale jak narazie cisza.........
wlasnie
widac w rozpedzie troszke sie ... pomylilem :)
wybaczcie
:)
Koledzy tak przy okazji tu zajrzałem,bo szukam fiestki mk3 dla mojej ślubnej(sory za OT).Wpiszcie w gogle:fiesta instrukcja pdf,w tym całym bałaganie adresów powinien się znaleźć do strony chomikuj.Jeden z userów zgromadził tam wszystkie książki jakie tylko kiedykolwiek pojawiły się na pdf-ie.Jeżeli tylko była to powinien ją mieć.
franczesko 04-11-2009, 21:17 o to chyba ten
http://chomikuj.pl/janusz78?fid=4157799
Sylwia77 05-11-2009, 08:26 No niestety dwa ostatnie posty są bardzo OT. Do MK6 nie jest tak łatwo znaleźć instrukcje serwisową w wersji elektronicznej (mi się nie udało). Zarówno URO2 chyba nie pokusił się o sprawdzenie czy da radę w googlach znaleźć a podejrzewam że większość poszukujących tej instrukcji z tego tematu próbowało (ja na pewno). FRANCZESKO natomiast jeśli już znalazł link do wspomnianego chomika mógł sprawdzić co jest w zbiorach a wiedział by że do MK6 niestety tam nie ma. Instrukcja natomiast na pewno jest przynajmniej w wersji papierowej w języku angielskim (Haynes Service and Repair Manuals).
Napisałem wyraźnie,że :"JEŻELI WYSZŁA".Posty czyta się w całości i ze zrozumieniem.Kolega wcześniej pisał,że ktoś miał zrobić skana.Widocznie pdf do mk6 nie występuje.
Sylwia77 05-11-2009, 17:05 Teraz przynajmniej widzę w jaki sposób URO2 nabił sobie taką ilość postów. Proponuję nie odpowiadać w wątkach do których nie ma się nic konstruktywnego do powiedzenia. A do takich właśnie należy wchodzenie w temat o tym że ludzie szukają instrukcji serwisowej do MK6 i sugerowanie że nie chciało im się po googlować. Czy jest w PDF czy jej nie ma w danej chwili to skoro została wydana w internecie sie prędzej czy później pojawi. Dyskusja zaczęła się od tego że MAJUS zasugerował że ma a chodziło mu o zwykłą instrukcję użytkownika. Dla mnie EOT.
tu nie chodzi o to czy występuje....ktos wcześniej zamówił wersję papierową i obiecał że zeskanuje i wrzuci w sieć....niestety narazie na obietnicach sie skończyło....
Widzę, że nas tu jest więcej zainteresowanych instrukcją serwisową.
Pozostaje jedynie czekać i cieszyć się, że jest chociaż instrukcja obsługi w (okrojonej) skali.
Jest jeszcze jedna troszeczkę zmieniona, ale podobna.
Witam,
mam coś w stylu "sam naprawiam" odnośnie fiesty mk6 1.4 tdci tyle że po włosku :oops:
Format - pdf.
Jak ktoś chętny to pisać na reklama85@interia.pl
Pozdro
|