synslonca
08-01-2006, 12:50
:570: Witam wszystkich,mam malą prośbę poszukuję dobrego warsztatu zajmującego się naprawą i regeneracja automatycznej skrzynki biegów.Posiadam Mondeo 97r 2,5 V6.Najchetniej warsztaty z województwa podkarpackiego.Dziekiuje i pozdrawiam.
Automatyczne skrzynie biegów
Teodor Myszkowski ul.Składowa 13, Przeźmierowo - tel. (061) 652 49 30
naprawa oraz sprzedaż automatycznych skrzyń biegów
Nie znajdziesz lepszego fachowca w kraju, chłopaki mają pojęcie i profesjonalne zaplecze techniczne.
Mam do sprzedania ladna skrzynke od 2.0 ale z tego co wiem w mondeo byl jeden rodzaj automatycznej przekladni, ale jeszcze jutro to sprawdze. Jak cos to do obejrzenia jest na allegro moj nik: tazz4
Pozdrawiam
Oj nie wiem, wydaje mi sie ze v6 ma inna skrzynie biegów niz modele z mniejszymi silnikami.
synslonca
09-01-2006, 07:56
Dzieki za info ma ktos moze pojecie o warsztacie w Sędziszowie kolo Rzeszowa.Jezeli tak prosze o opinie.Pozdrawiam.
Wiec, tak jak pisalem wczesniej. Rodzaj skrzyni automatycznej w mondeo mkI i mkII jest jeden, wiec mocowania i obudowa pasuje do kazdego silnika. Pozostaje tylko kwestia przelozen czy sa identyczne, ale to juz trzeba sprawdzic w serwisie, bo ja juz nie mam takiej mozliwosci.
Pozdrawiam.
Mateusz G
09-01-2006, 21:08
Niestey przełożenie jest inne takie same są tylko dla silników 1.8 i 2.0 ale 2.5 ma już inne i mocowanie też jest chyba inne do bloku v6 i do rzędowej 4 ale co do mocowania nie jestem pewien
Pozdrawiam <MAT>