Cytat:
|
Napisał jajec_tbg
Kupiles radio sony za 700 zl a ja kupiłem radio za 1650 zł ? różnice ? - w moim ogladne filmy itp, mam nawigacje GPS a w Twoim nic takiego i druga zasadnicza - na moim nnie pisze"sony" ;p chcesz ? to udowodnie Ci, i wielu innym że po rozkręceniu tego radia się zdziwia co jest w srodku: LG, Toshiba, Sharp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie obrazam sie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a po drugie wzmacniacz czy badziewny ? czy ja wiem, czy 100wat rms to mało jak na takie głośniki ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdraiwam
|
To ze dales za radio 1600 to nie znaczy ze dobre.
Ja kupilem SONY bo uwazam ze jakosc odtwazania MP3, wyjscia RCA na dwa przedwzmacniacze, odzielne wyjscie na tube, przetworniki roznego rodzaju i filtry, sa chyba najwazniejsze w radioodtwarzaczu.
A ogladanie TV??? Mnie takie cos nie kreci
A czy kiedykolwiek LG czy TOSCHIBA robilo dobre radia do samochodu??? Raczej nie.
Ogolnie ty to bedziesz uzytkowal, wiec mi nic do tego, to byly tylko rady.